ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

I fornemt selskab: Aalborg-iværksætter udvalgt som Røde Kors ambassadør

Af Michael Qureshi
Klub10 Røde Kors for 2021 
Foto: Heidi Kim Andersen
Klub10 Røde Kors for 2021 Foto: Heidi Kim Andersen

Hvert år udvælger Røde Kors 10 ambassadører, de såkaldte Klub10, der skal repræsentere Røde Kors brandet og være ansigt udadtil, mens der fundraises til at gøre en forskel på de mange Røde Kors missioner.

I år består de 10 udvalgte blandt andet af sangerinde Aura Dione, Instagram-kongen Anders Hemmingsen, designer Ilse Jacobsen, Tv-vært Emil Thorup samt den aalborgensiske iværksætter og erhvervskvinde Lisa Dalsgaard.

Andre navne er blandt andet også Christian Arnstedt, kendt fra Løvens Hule og Danmarks ølkonge Mikkel Bjergsø kendt som Mikkeller.

Den 33-årige forretningskvinde Lisa Dalsgaard står bag GoodiePack.com, en tech-virksomhed med luft under vingerne, som gør det muligt for virksomheder at nå ud til kunderne på få sekunder.

Er du medlem af MigogAalborgs fordelsklub, ClubAalborg, kender du sikkert også til systemet.

På trods af de mange kunder i hele landet, har teamet bag GoodiePack valgt at blive i Aalborg, for bla. at inspirere andre virksomheder til også at lykkes med international success fra Aalborg.

Står også bag BaseCamp Aalborg

Det er dog ikke den eneste måde at Lisa Dalsgaard formår at inspirere på.

Hun står også bag et kontor-miljø ved navn BaseCamp Aalborg, som ligger centralt ved Karolinelund.

Foruden at gøre en forskel for Aalborgs erhvervsliv, sidder Lisa også med om bordet ved politiske forhandlinger på landsplan, og har haft en indflydelsesrigrolle både ved Dansk Industris Iværksætterpakke.

Erhvervsstyrelsen har inviteret hende med ind over hjælpepakkerne, og Dansk Erhverv har netop skrevet en publikation om hende, som en af landets førende iværksættere du bør kende.

“Klub 10 handler om dygtigt iværksætteri og engagement samt lysten, evnen og viljen til at gøre en ekstra indsats for de sårbare som Røde Kors hjælper i Danmark og resten af verden.

Lisa Dalsgaard lever op til det hele, og vi glæder os rigtig meget til samarbejdet. Vi er meget taknemmelige for, at Lisa har sagt ja tak til at være en del af Røde Kors Klub 10,” fortæller Jens Grønning Head of Klub 10, Røde Kors i Danmark.

I fornemt selskab: Aalborg-iværksætter udvalgt som Røde Kors ambassadør

Stolt af udvælgelsen

Der er kort vej fra idé til handling hos Lisa, som gør en forskel i alt det hun foretager sig.

Derfor er hun nu også udvalgt til Klub10 hos Røde Kors. En klub som de fleste drømmer om at få en invitation til, en invitation man kun får én gang i livet.

“Jeg er super stolt af at Røde Kors har spottet mig, og tror på at jeg kan gøre en forskel.

Jeg kan godt se at jeg måske er den ukendte joker i denne klub blandt en masse velkendte ansigter. Men det motiverer mig bare til at gøre en endnu større forskel, og jeg håber at især nordjyderne vil stå sammen med mig i denne indsamling, så vi kan komme på landkortet og vise at vi sammen kan gør en forskel for de mange der har brug for vores hjælp,” siger Lisa Dalsgaard.

Røde Kors hjælper udsatte familier, flygtninge, dem der er påvirket af krig og akutte katastrofer, men hjælper også med både langsigtet udvikling og da Christian Eriksen havde brug for hjælp i Parken.

Så her kommer en oplagt mulighed for at vi kan hjælpe Røde Kors med at gøre en forskel, og hele tiden stå til rådighed, nu når vi andre ikke selv gør det på samme vis,” opfordrer Lisa Dalsgaard.

Det er nu allerede muligt at støtte indsamlingen til Røde Kors via dette link

www.egenindsamling.rodekors.dk/9607

Del artikel