Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Valg af booking system – dette skal du være opmærksom på

Af Annoncør

Står du overfor at du gerne vil have fat i et nyt online booking system? Eller er det måske første gang du skal prøve at bruge et?

Annoncør betalt indhold leveret af Planway.com

Der er nogle forskellige ting du lige bør overveje i forbindelse med dit valg af booking system. Her snakker vi om nogle af dem, så læs endelig med hvis du kan bruge lidt ekstra vejledning til dette ret så vigtige valg.

Hvorfor er det et vigtigt valg?

Grunden til at du vælger at bruge et online booking system er netop for at gøre dit arbejde en del nemmere for dig selv og mere overskueligt. Men nogle booking systemer fungerer ikke helt efter hensigten og nogle gange, så kan det faktisk ende med at dit nye booking system i stedet for bliver til en forhindring for dig.

Derfor skal du bruge et online booking system såsom Planway, som er både gratis og nem at benytte. Med Planway er du sikker på at bruge et system, som virkelig fungerer og rigtig mange kunder før dig har været meget glade for at bruge.

Tage derfor et kig efter Planway på din browser. Læs lidt nærmere om deres gratis service og se, om det er et booking system du tror du kan blive fortrolig med.

Hold dig til det booking system du vælger

Når du har taget dit valg om at bruge et bestemt booking system, såsom Planway, så er det også vigtigt at du holder dig til dette. Grunden til at du bruger et booking system er netop for at gøre dit arbejde nemmere for dig selv og for at du altid har kun ét sted du skal gå hen for at se dine kommende aftaler for dagen eller ugen.

Hvis du begynder at bruge mange forskellige systemer og for eksempel bruger forskellige booking systemer eller begynder at skrive aftaler ned på diverse løse noter ved dit skrivebord, så er det først at der går koks i det. Du skal have tingene samlet ét sted, så der kun er ét sted du skal referere til for at danne dig et overblik.

Sørg derfor for at du altid går tilbage og benytter det samme booking system til alle de aftaler du har. Det kan tage lidt tid at komme ind i vanen, men det er så absolut den ekstra energi værd. Dit fremtidige jeg vil takke dig for det.

Lær systemet ordentligt at kende

At bruge et nyt online booking system, som man ikke tidligere har erfaring med, kan nogle gange godt virke lidt overvældende. Du skal trods alt i gang med at bruge et helt nyt system, som ofte har et mylder af muligheder, som det kan være svært at finde rundt i til at starte med.

Men du bør netop se alle disse funktioner som netop det; muligheder. Og hvis du lærer alle disse funktioner at kende, så kan du bedre se, hvordan det er de kan hjælpe dig. Der vil sikkert være nogle af funktionerne, du ikke har brug for ved dit nye booking system. Dem undgår du så bare.