ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Valentines-date på toppen af Aalborg: Romantisk aften på Salling ROOFTOP

Af Michael Qureshi

I den kommende uge skal kærligheden fejres og hyldes, når det hele kulminerer med Valentines Dag fredag d. 14. februar.

I den forbindelse er der flere restauranter i Aalborg, som har rullet de store Valentines-pakker ud. Men det bliver svært at hamle op med en vaskeægte Valentines-date med udsigt over Aalborg lyst op i mørket.

“Bestil bord til 2 til en romantisk aften på en Valentines-pyntet ROOFTOP.

Lækker menu, goodie-bag, et foto af kæresteparret til at tage med hjem som minde fra den romantiske aften og byens bedste udsigt,” skriver Salling i en pressemeddelelse.

Valentines-pakken på ROOFTOP koster 249 kr. per person, og kræver bestilling forud.

Valentines-date på toppen af Aalborg: Romantisk aften på Salling ROOFTOP

Skriv en kærlighedshilsen på facaden

I anledning af Valentines Day serverer man også hele Uge 7 en Valentine’s-cocktail fyldt med kærlighed og lækre ingredienser.

Cocktailen består bl.a. af gin, rabarbersaft og citron, shaket med frisk mynte.

En anden romantisk feature på Valentines Dag er, at man kan skrive en kærlighedshilsen til sin elskede på selve Sallings lysfacade ud mod Nytorv.

Hold øje med Sallings Facebook side, hvor du kan skrive en hilsen til den, du har kær. Udvalgte hilsner vil blive vist på Sallings kæmpemæssige lysfacade den 14. februar.

Ellers står både Uge 7 og Uge 8 i vinterferiens tegn. Størstedelen af landet har faktisk vinterferie i den kommende uge, mens Nordjylland holder i Uge 8.

Begge uger kan man tage familien med på Salling ROOFTOP og nyd en varm kakao med flødeskum og en bolle med smør fra Salling Bageren til kun 40 kr.

ROOFTOP Jazz lørdag kl. 12-14

Starten på vinterferien i Aalborg fejres på Salling ROOFTOP lørdag d. 15. februar med jazz samt fristende smørrebrød og specialøl. Hør koncerten og få samtidig 2 for 1 på ROOFTOPs hjemmelavede smørrebrød til kun 50 kr.

Salling ROOFTOP får desuden besøg af én af husets bedste øl-leverandører, der vil friste med et udvalg af nye specialøl.

Der kommer også et fysikshow med fysikere fra Aarhus Universitet. Glæd jer til et eksplosivt fysikshow, når studerende fra Aarhus Universitet besøger Salling ROOFTOP. Torsdag i uge 8. Kl. 16-17. Læs mere om det her

Hvad: Valentines Dag menu
Hvor: Salling ROOFTOP
Hvornår: Fredag d. 14. februar
Se menuen og book bord her

Del artikel

Andre læser også