ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Værten er netop afsløret: Nu åbner billetsalget til P3 Guld i Aalborg

Af Michael Qureshi
Foto: DR
Foto: DR

I marts bliver Aalborg for første gang værter for den nationale prisfest P3 Guld.

Det bliver den erfarne radiovært hos P3 Pelle Peter Jencel, der skal stå i spidsen for årets P3 Guld i Musikkens Hus den 28. marts.

Dansk musik har været en central del af Pelle Peter Jencels karriere i mange år, og han har i podcast-serien ’Den nye stil’ gennemgået dansk hip hop-historie.

Og Pelle Peter Jencel glæder sig over udsigten til at skulle præsentere nye danske stjerneskud på en stor scene.

“For en musiknørd som mig er det en drøm der går i opfyldelse at være vært for P3 Guld.

At se de her navne gå fra talenter til stjerner på den størst mulige scene giver altid kuldegysninger og jeg glæder mig ubeskriveligt meget,” siger Pelle Peter Jencel, der i sit radioprogram på P3 ’Pelle Peter på P3’ sætter fokus på ny dansk musik, som er en stor prioritet for DR i dette forår.

Første gang med P3 Guld i Aalborg

Det er første gang, at ’P3 Guld’ afholdes i Aalborg, og der venter en festlig fejring af den danske musikscene med både optrædener og prisoverrækkelser.

Blandt tidligere prismodtagere til P3 Guld kan nævnes The Minds of 99, Benal, Karl William, MØ, Ukendt Kunstner og Lukas Graham. Det er derfor store sko, som nye prismodtagere og optrædende skal forsøge at fylde.

“P3 Guld er landets vigtigste musikprisuddeling. Det er aftenen, hvor de, der har mod til at prøve noget nyt, er heltene.

Hvor hele Danmark for første gang møder navnene, der de næste mange år skal få dem til at feste, tude og synge med, når de blæser ud af radioen.

Og en kavalkade af store sange der understreger hvor godt, det egentlig går på den danske musikscene,” siger Pelle Peter Jencel.

Billetsalget starter tirsdag den 4. februar kl. 12.30  – bestil her

Del artikel

Andre læser også