Vært på årets firmajulefrokost: Her er Skovmands skøreste julefrokost

Skrevet af: Michael Qureshi
Niels Skovmand skal være vært på Årets Firmajulefrokost i Aalborg Kongres & Kultur Center
Niels Skovmand skal være vært på Årets Firmajulefrokost i Aalborg Kongres & Kultur Center

I dag fredag 4. november vender et populært makkerpar tilbage med et nyt radioprogram.

Skovmand & Bue er tilbage sammen med satireprogrammet “Balkonen” på Radio Nordjyske, hvor de to venner skal genskabe den kemi, der gjorde dem til radio-ikoner i Aalborg.

“På en balkon kan man hylde folk eller udstille dem til spot og spe, så vi laver lidt satire på det der sker omkring os. Tom og jeg har kendt hinanden i mange år, og det bliver fantastisk at lave et radioprogram sammen med ham igen,” forklarer Niels Skovmand.

Men Skovmand har i denne måned også en anden helt speciel opgave. Han skal være vært på det man kalder Årets Firmajulefrokost i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Det er de færreste, der kan prale med, at Christopher og Rasmus Seebach har spillet til deres julefrokost.

Man er i hvert fald sikker på en masse likes og misundelse på Instagram og Facebook, når man poster årets julefrokost-billeder.

Årets firmajulefrokost i Aalborg Kongres & Kultur Center tegner til at blive et kæmpe hit. For en virksomhed er det noget af en blæreoplevelse, man kan give sine medarbejdere, og så behøver man heller ikke at tænke på al praktikken i en julefrokost.Man slipper for svineriet og ikke mindst oprydningen i virksomheden. Ej heller at forglemme hvor man skal bestille julefrokost-menuen fra.

Alt er sørget for til det fantastiske julefrokost-event. Man skal sådan set bare dukke op og blot fokusere på at nyde den gode stemning og maden.

Julefrokost AKKC
Rasmus Seebach kommer også til Årets Firmajulefrokost i AKKC

Migogaalborg.dk fangede Niels Skovmand til en snak om det, han allerede lover bliver årets firmajulefrokost.

”Det er jo Christopher og Rasmus Seebach. Du finder dem altså ikke større i Danmark lige nu, og man ved bare, at man kommer i feststemning i selskab med dem.

Så er det også dejligt, at Aalborg Kongres & Kultur Center tydeligvis har sparet manageren væk og booket dem igennem deres frisør,” siger Niels Skovmand grinende med hentydning til lighederne i frisuren på de to popstjerner.

Skovmand mener, at den her julefrokost er det perfekte valg for både medarbejderne og chefen i en virksomhed.

”Der bliver jo smæk på og en ret vild fest. Det gør også, at man ikke har lige så stor sandsynlighed for at blive konfronteret med et billede af, at man kaster op henne i hjørnet. Og chefen kan også lettere gemme sig, når det bliver det tidspunkt på natten, hvor medarbejderne lige skal sige en sandhed eller to til lederen,” forklarer Niels Skovmand.

Musikkens Hus Aalborg
Christopher

Han afslører også sin skøreste julefrokost-anekdote, hvor han blev tvunget til selv at medbringe julemad.

”Der var et år, hvor jeg blev inviteret til en julefrokost. Jeg blev fornærmet allerede af invitationen. Der stod, at i december blev man så meget proppet med julemad, at de valgte en mere moderne menu.

Det var virkelig en uskik. Så jeg medbragte selv en indkøbspose med rugbrød, sild og snaps. Man fucker altså ikke med traditionerne i min verden. Så kan de komme nok så meget med deres nynordiske køkken. Det endte så faktisk med, at alle dem der sad omkring mig også lige ville have en rugbrød med sild. Det var lidt skørt, haha.”

Skovmand afslører, at han nok også har endt en god julefrokost i Jomfru Ane Gade, hvor der var brug for lytternes hjælp.

“Jeg er blevet fortalt, at jeg fik en hjælpende hånd af gode lyttere til at komme igennem Jomfru Ane Gade og ind i en taxa, haha.”

Kender man Niels Skovmand, så ved man, at der bliver masser af lir i løbet af aftenen. Kopimaskinerne skal heller ikke føle sig sikre i Aalborg Kongres & Kultur Center.

”Jeg skal nok vise vej til kopimaskinen. Det hører jo med til en julefrokost. Så kan man jo gøre det, man nu gør med en kopimaskine til en julefrokost,” siger Skovmand med et lunt smil.

DJ Høyer Aalborg
DJ Høyer fra ANR

Det er ikke kun forbeholdt virksomheder. Mangler man et fedt sted at holde årets julefrokost med venne- eller venindegruppen, så er det her også et stærkt alternativ til at holde det derhjemme.

Der er også tænkt på den gode værtsoplevelse i Aalborg Kongres & Kultur Center. Skovmand bliver suppleret af DJ Høyer, der om nogen har fingeren på pulsen i forhold til de største hits.

Når julebuffeten er indtaget, og mellem de to popikoners koncerter, går Danmarks bedste liveband Cruiseband på scenen.

Det ottemand store orkester har været en kæmpe succes til Årets (Firma)julefrokost i AKKC de sidste to år, og med præcise efterligninger af de største hits fra 80’erne, 90’erne og i dag, får de virkelig fyldt dansegulvet til randen.

DJ Høyer står for at få stemningen op på kogepunktet fra midnat og frem til klokken 02.00, når han igen spiller alle de største hits.

Du kan læse mere og booke til Årets Firmajulefrokost lige her

Fik du læst?

Åbner på stribe i Aalborg: Her er de nye madsteder du skal kende

Gastropub i Aalborg
Wildebeest Gastropub

Hyggeligt for hele familien: Sig godnat til dyrene i Aalborg Zoo

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Aalborg Zoo
Foto: Aalborg Zoo

Hvis man vil prøve noget nyt i Aalborg Zoo, så bør man overveje at tage til helt særlige Late Night åbning fredag d. 6. september.

Her får man en helt særlig rolig stemning i hele Zoo, når mørket begynder at sænke sig, og der bliver roligt i omgivelserne. Aalborg Zoo holder åbent helt frem til kl. 20.00 denne dag, så man kan være med til at sige godnat til dyrene.

Man kan nyde sin aftensmad i Zoo, hvor bålpladsen er åben og deres forskellige grill er tændt op. Efter aftensmaden kan man så gå en tur i parken, hvor dyrene stille og roligt gør sig natklar.

Zoo har årligt også deres totalt udsolgte sov med dyrene på savannen, men det er lidt anderledes her, hvor man trods alt skal være ude senest klokken 20.00.

Læs også: August slutter vildt: Så meget sker der i Aalborg

Tigerungerne vokser hurtigt

Man kan måske også være heldige at få et glimt af de hastigt voksende tigerunger.

Faktisk går det over alt forventning med de to unger, der i april kom til verden – som en stor overraskelse for Zoo.

Fødslen var en stor glæde, da tigerne tilhører den stærkt truede Sumatra-art, som der kun findes omkring 400 individer tilbage af i naturen. Det er især skovfældning og krybskytteri, som truer tigrene.

“Det går forrygende fantastisk!” siger dyrepasser Frank i en video, som Aalborg Zoo har delt på YouTube.

Måske læste du den skønne historie om dengang dyrepasser Frank reddede tigerungerne ned fra højderne.

Bethari også vist sig at være en både omsorgsfuld og rolig mor.

Hun passer tålmodigt ungerne, men er også tryg nok til at lade dem være alene af og til.

Dyrepasserne har derfor haft mulighed for at undersøge og veje ungerne løbende.

Hvis man vil være med til at putte dyrene, så skal man bare købe almindelig entré-billet til Zoo på dagen.

Læs også: Rekordhandel: Vild penthouse-lejlighed er den dyreste nogensinde i Aalborg

Tæt på Aalborg: Nu kan du købe et hus med egen landingsbane

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Selvom vi i Aalborg har en velfungerende lufthavn med gratis parkering og gode forhold for passagererne, kan man indimellem godt drømme om en privat landingsbane, hvor du er fri for både kø og lange security-checks, og hvor din egen seng kun er få meter væk.

Den drøm kan nu gå i opfyldelse her i Nordjylland på adressen Ellehammersvej 150 i Vadum.

Mæglerhuset har nemlig fået Vadum Flyveplads til salg, hvor du i købet både får et fint stuehus på 195 m2 og tilhørende 5 ha jord for 1.695.000 kr.

På grunden finder du den famøse landingsbane, der må siges at være en helt unik detalje ved stedet.

Foto: Mæglerhuset

Landingsbanen er godkendt og har en længde på godt 600 meter.

Åbent hus i weekenden

Mæglerhuset holder Åbent Hus på søndag den 25. august fra kl. 16.00-16.30, og her kan du få stillet nysgerrigheden om både hus og landingsbane.

Den nuværende ejer Kaj, er tidligere pilot og har sågar selv været med til at bygge fly. Han har været særdeles glad for landingsbanen, men nu skal der nye luftlag til.

Foto: Mæglerhuset
Foto: Mæglerhuset

”Ejendommen ligger i Aalborg kontrolzone. Derfor skal der rapporteres til Aalborg Lufthavn før start og landing,” fortæller den nuværende ejer.

Du finder mere info om ejendommen her.

Vælg alle dine favoritter: Helmuth lancerer Hverdagsbrunch

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Byens brunch-scene shiner som aldrig før, og der findes snart ikke én café eller restaurant, der ikke har det legendariske måltid på menukortet.

At skille sig ud på den front kan derfor være en udfordring, men alligevel har mange forsøgt at bringe noget helt nyt på bordet.

Heriblandt Helmuth Bar & Kitchen, der i weekenden serverer en overdådig brunch-buffet med alt, hvad den rumlende mave kan begære.

Nu har Helmuth dog også valgt at jonglere med sine brunch-kundskaber i hverdagene med konceptet Helmuths Hverdagsbrunch.

Fra tirsdag til fredag, kl. 10.00-14.00, kan du kigge forbi Helmuth og sammensætte, hvad der for dig er den helt perfekt brunchtallerken.

Med en liste på bordet, en blyant i hånden og mere end 20 valgmuligheder er du nu klar til kamp.

Skarp pris med drikkevarer ad libitum

Eneste spørgsmål er: Hvad har du lyst til?

Brunchpølser og sprødstegt bacon? Røræg? Ost og marmelade? Årstidens frugt? En smørbagt croissant?

Det kan være svært at fravælge – men det behøver du faktisk heller ikke.

Helmuth anbefaler, at du vælger 4-5 retter, men det er naturligvis muligt at gå all in og bestille lige så meget, som din brunchsult beder dig om.

Prisen for 4 retter er 178 kr., 198 kr. for 5 retter, og herefter 20 kr. pr. ekstra ret. Der er altid én lille brødkurv inkluderet i prisen.

Et sådant gilde kræver selvfølgelig også noget at skylle ned med. Men her er der heller ikke noget at frygte – drikkevarer ad libitum er nemlig inkluderet i prisen.

Her kan du vælge alt fra ingefærshots, juice, hjemmelavet saft og kaffe i alle afskygninger.

Noget for enhver smag

Her på MigogAalborg satte vi selvfølgelig krydser ad libitum på den mangfoldige liste, og efter at smagt alle retterne, kan vi kun konkludere, at det her koncept bliver et sikkert hit på brunchhimlen i Aalborg.

Der er – bogstaveligt talt – noget for enhver smag, og uanset om du er til de sunde valg, de syndige eller en blanding, er der masser af valgmuligheder på menukortet.

Vi har svært ved at udpege deciderede favoritter, men vi vil dog lige fremhæve retter som hjemmelavet limeguf(!) til den friske frugt, hashbrowns med aioli, den chokoladeovertrukkede romkugle og selvfølgelig Helmuth’s berygtede hjemmelavede nutella, som går perfekt sammen med den smørbagte croissant.

Konceptet er også den oplagte mulighed, hvis du og venindegruppen aldrig kan blive enige om, hvem der har opfundet den dybe brunchtallerken.

Her burde alle kunne få stillet sine lyster, og er du veganer, vegetar, glutenallergiker eller laktoseintolerant, så er det med små, grafiske markeringer, også nemt at navigere rundt i madlabyrinten.

En stor anbefaling herfra.

Hvad: Helmuths Hverdagsbrunch
Hvornår: Tirsdag-fredag, 10-14
Hvor: Boulevarden 28, 9000 Aalborg

Læs mere her.