ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vær tryg i at investere i en el-bil med en el ladeboks

Af Annoncør

Da Corona pandemien ramte verden og flyene stoppede med at flyve kloden rundt, viste der sig et både interessant og ret skræmmende scenarie: Himlen blev helt blå i Kina og andre steder på kloden, hvor den ellers var helt dækket af smog. Det viste noget om, hvordan vi mennesker er med til at skabe den massive forurening, der er i verden med vores store CO2 udslip via biler, fly og andet udslip.

Ønsker om at leve mere bæredygtigt

Det var ikke så godt for mange mennesker, at flytrafikken gik i stå men klimaet har aldrig haft det bedre end under nedlukningen. Hele pandemien fik mange til at stoppe op og tænke mere over, hvilken indflydelse de selv har på klimaet og forureningen. Dermed var der flere, der købte en el-bil. Den kræver dog en ladestander, og dette er også med til at afholde visse mennesker fra at investere i en el-bil. For er man sikker på, at der er el, når man skal bruge det? Vi ser her nærmere på, hvordan du kan leve mere bæredygtigt og være med til, som en lille men vigtig brik i klimakampen, at reducere CO2 udslippet. Læs med her. 

Få en ladeboks

Første skridt i at leve mere bæredygtigt er at skaffe en el-bil. Der er mange forskellige typer på markedet, der tilgodeser netop dit og familiens behov. Det er alt fra mindre biler til større SUV´er, der er tale om. Her kan du investere i en ladeboks fra Zapp til bilen, og her får du inkluderet rådgivning, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt du har brug for rådgivning uden at få det. En sådan ladeboks er fremtidssikret, idet du får softwareopdateringer, internet forbindelse og integration med Monta med i pakken. Du får også en unik serviceaftale med 94 øre/kWh el-refusion. Hvis din ladeboks går i stykker, reparerer eller erstatter Zapp din ladeboks. Der er endda 5 års garanti på din ladeboks.

Kør i samme el-bil

Er i flere, der skal samme vej på arbejdet eller ned gennem Europa på ferie, kan I leve mere bæredygtigt ved at køre sammen. Det giver en stor besparelse på miljøet, så I ikke kører i offentlig transport eller en almindelig bil flere familier. 

Få eventuelt en elcykel med ladvogn, som du kan transportere dine børn i skole i, så du også undgår at tage toget, bilen eller metroen. 

Del artikel

Andre læser også