Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vær opmærksom: I næste uge spærres Limfjordsbroen hver nat

Af Emil Kjær Jørgensen

Man fortjener næsten en medalje, hvis man har haft held med at køre igennem Aalborg denne sommer uden at ramme et vejarbejde.

Aalborg Kommune udnyttede nemlig corona-krisen med færre biler på vejene til at fremrykke en lang række af vej- og asfaltarbejde i byen, og det har naturligvis skabt en masse kø og frustrerede bilister.

Området omkring Limfjordsbroen har især været ramt, fordi man både har fortsat arbejdet med at udskifte belægning på kørebaner, fortov og cykelsti samt udskiftning af broens fuger, og arbejdet med både Hobrovej og Vesterbro.

12. august kunne vi dog sprede budskabet om, at Limfjordsbroen endelig var åben igen i alle fire spor efter et omfattende arbejde på broen.

Men der mangler stadig de sidste detaljer, og de skal fikses i den kommende uge.

Sådan påvirkes trafikken i uge 35

I uge 35, altså fra i morgen, arbejder man på broklapperne, hvor det sidste asfaltarbejde for i år skal udføres.

Det betyder, at trafikken på Limfjordsbroen vil være reduceret til en vognbane i begge retninger om aftenen (kl. 18.15-24.00).

Natteravnene, og folk der arbejder meeeeget tidligt, skal dog være ekstra opmærksomme, for broen er fuldt spærret om natten (kl. 24.00-5.15). Om natten henvises trafikanter til Limfjordstunnellen.

Til næste år i skolernes sommerferie forventer kommunen at udføre den sidste del af renoveringsarbejdet på Limfjordsbroen og den sidste del af arbejdet i krydset Vesterbro og Borgergade.

Arbejdet på Limfjordsbroen, der i år foregik på den vestlige side af broen, har været en fortsættelse af arbejdet med at udskifte belægning på kørebaner, fortov og cykelsti samt udskiftning af broens fuger.

Det var oprindeligt planlagt til at skulle laves i sommerperioden over fire år (2019-2022), men det bliver færdigt et år før tid (2021), da man tog 2 etaper i træk i år.

Hvad: Limfjordsbroen spærres / en vognbane i begge retninger
Hvor: Gæt
Hvornår: Uge 35. En vognbane hver aften fra 18.15 – 24.00, spærres hver nat fra 24.00 – 05.15