Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vær klar til at danse i lejren på Smukfest

Af Annoncør

Skanderborgfestivalen er lige rundt om hjørnet, så telte, campingstole, rammer med øl og, hvad der ellers hører til, er sikkert allerede parat. Men hvis I ikke gider at slæbe et monstrum af en højtaler med til Smukfest, så er der heldigvis andre måder at sikre sig god lyd i lejren. Hos Shareboks kan man leje soundbokse af høj kvalitet, som bliver leveret gratis til festivalen og også afleveres der igen efter en uge med dansk og musik til den lyse morgen.

Festivaler er noget helt specielt, og hvis man har været af sted flere gange, så er der oftest en masse traditioner forbundet med dem. Måske har I i jeres lejr et eller flere opvarmningsritualer før en koncert med sang og dans i lejren. Det kræver en god højtaler at overdøve en masse glade og skrålende festivaldeltagere, så din lille Bluetooth-højtaler er næppe nok til at sætte gang i festen for alvor. Men så er det jo godt, at man hurtigt, nemt og billigt kan leje sig til et brag af en festivaloplevelse med soundbokse af bedste kvalitet.

Er du lejrens DJ, så er en soundboks lige noget for dig

Hvis du gerne vil imponere vennerne uden at få ondt i ryggen, så kan det altså godt betale sig at leje en soundboks med fri levering til lejeren. Nu tænker du sikkert, men “Hvad koster det at leje en soundboks til Skanderborgfestival?”

Det behøver slet ikke være så stor en udgift at få lyd af høj kvalitet til at flyde ud af højtaleren i lejren i år. Du kan med kun få klik sikre dig og dine festivalvenner et brag af en fest hele ugen. Man kan nemlig leje en soundboks for kun 1500 kroner til Smukfest. det er endda inklusiv lader, batteri og levering, og så slipper du helt for at betale depositum. Til den pris er det bare om at få vennerne til at overføre, så I sammen kan sikre jer en perfekt festivaloplevelse med de vildeste opvarmningsfester og soundtracks til ølbowlingen hjemme i lejren.

En soundboks er din perfekte ven på festivalen

Lej en Soundboks, hvis du gerne vil have et lydsystem, der kan tåle de til tider hårde betingelser, der er på en støvet campingplads. En soundboks kan nemlig både tåle støv og let regn, og med et regnslag eller en god pavillon, kan du også sagtens spille dine favoritnumre, hvis den danske sommer skulle vise sig fra den mere våde side.

Hvis du er bange for lange fingre, når du selv er til koncert eller smovser burgere på festivalpladsen langt væk fra lejren, så er det også muligt at tilkøbe tyveriforsikring. Der er desuden teknisk support med i lejen, selvom en Soundboks er dejlig nem at betjene.

Del artikel

Andre læser også