Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vær ikke bange for at følge dine forretningsdrømme!

Af Annoncør

Har du i en periode gået og drømt om at starte din egen virksomhed? Så er du ikke alene og hvis tanken har været vedvarende i et stykke tid, er det måske på tide, at du begynder at overveje at gøre noget ved den!

Annoncørbetalt indhold leveret af Penge247.dk

Vi bor heldigvis i et land hvor der findes et væld af muligheder for opstartsvirksomheder, hjælp og rådgivning – og hvis det er finansieringen der skal på plads, er der også masser af løsninger der kan tilpasses dine behov.

Finansiering og startøkonomi

Når du går og drømmer om at starte din egen virksomhed, vil en af dine første – og også vigtigste spørgsmål – med stor sandsynlighed være, hvordan du skal dække finansieringen. Det er først og fremmest vigtigt at være sikker på at du fra start har styr på det økonomiske aspekt, da det hurtigt kan komme til at volde dig problemer hvis økonomien ikke rækker.

Det er de færreste iværksættere der har råd til at dække hele opstarten på egen hånd. Derfor kan det være ganske relevant at undersøge muligheden for at optage virksomhed- eller erhvervslån, som henvender sig til nye virksomheder.

Netop disse lån kan gøre en verden til forskel og fungere præcis som den løsning du behøver for at komme i gang.

Erhvervslån i alle størrelser

Uanset om du har brug for en større finansieringsløsning til at dække hele opstarten af din kommende virksomhed eller om du blot har brug for et mindre beløb til at dække visse udgifter opstået i en allerede etableret virksomhed, kan du glæde dig over, at du i dag finder erhvervslån i alle størrelser.

Derudover er det for mange låntagere en kæmpe fordel, at der ikke skal stilles dokumentation for lånet når det optages online – med et erhvervslån uden pant løber du altså ikke samme risiko som hvis du låner gennem egen bank.

Erhverv- og virksomhedslån

Erhverv- og virksomhedslån er – som du nok har gættet – lån der optages i forbindelse med opstart af virksomhed. Det kan også være at du allerede har fået stablet en virksomhed på banen, men nu har brug for lidt ekstra midler på kontoen for at dække udgifter i virksomheden. Uanset hvad, er disse låntyper altså forbeholdt iværksættere og virksomheder der har brug for økonomisk frirum.

I dag kan du optage erhvervslån i både de fysiske banker, men også hos online låneudbydere på nettet. Uanset hvor at du vælger at låne, er der dog visse faktorer som du skal forholde dig til og kriterier der skal overholdes, før at du kan komme i betragtning til lånet.

Muligheder for et erhvervslån

De gode nyheder er, at når du optager et lån på nettet får du generelt en lang større frihed sammenlignet med et lån gennem dit eget pengeinstitut. Det betyder som regel også, at du får langt større råderum over, hvordan pengene skal bruges i virksomheden.

De forskellige krav og vilkår hos låneudbyderne kan og vil variere, og derfor vil du muligvis lægge mærke til, at visse kreditorer kræver, at du allerede har et CVR-nummer for at kunne komme i betragtning til låntypen – hvorimod du uden problemer kan optage selvsamme lån uden CVR. Hvis din virksomhed derfor endnu ikke har et CVR-nummer, er det en god idé at undersøge dine lånemuligheder inden at du begynder at indsende ansøgninger!

Lær mere om erhvervslån

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er meget at holde styr på når man og går og leger med tanken om at opstarte egen virksomhed.

Hvis du i tillæg går og overvejer at optage et erhvervslån til at dække opstarts udgiftningerne eller andre omkostninger forbundet med en nystartet virksomhed, kan du med fordel besøge hjemmeside Penge247.dk, hvor du kan lære mere om de forskellige låntyper og sammenligne disse på transparent og overskueligt vis, således at du altid kan danne dig et klart overblik over dine billigste finansieringsmuligheder.