Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vælg et tidløst spisebord i eg

Af Annoncør

Et spisebord skal kunne danne rammen om mange af hverdagens begivenheder. Der skal både være plads til, at man kan sidde og nyde et lækkert måltid. Derudover kan der dog også nemt skulle være plads til alt fra arbejde til kreative opgaver. Derfor er lige netop dette møbel også et vigtigt et. Men er du i tvivl om, hvilken form for spisebord du skal have i dit hjem, er der hjælp at hente her. Der kan nemlig være god grund til at vælge et tidløst spisebord i eg, og hvorfor kan du læse mere om her.

Få et plankebord fra WoodWolf

Hvis det er denne type spisebord, du er på udkig efter, så har du gode muligheder for at finde et smukt designstykke. Du kan nemlig vælge at få et plankeborde eg fra WoodWolf.

Med dette bord får du et unikastykke, som trækker på klassiske elementer, samtidig med at det unikke ved træet får lov at skinne igennem. Derfor vil det altså også være et smukt og samtidig tidløst møbel, du får til dit hjem.

Skab mere plads efter behov

Der findes mange slags træborde, du kunne vælge. Men bare fordi du har at gøre med et naturligt materiale, betyder det ikke nødvendigvis, at du ikke kan få mulighed for tilpasning. Der findes nemlig mange gode bud på træborde med udtræk. Sådan kan du altså altid skabe mere plads ved bordet, når du skulle have behov for det.

Hold dit spisebord ved lige

Træborde er smukke og forholdsvist nemme at vedligeholde. Men det kan alligevel være en god idé at forberede dig på, at de kan kræve en smule vedligeholdelse.

Hvis bordet ikke er overfladebehandlet, bør du være påpasselige med, at du ikke spilder noget på bordet, eksempelvis ved at bruge bordskånere og underkopper.

Skulle det alligevel få rander, kræver det sjældent mere end en gang sandpapir og træolie.

Del artikel

Andre læser også