Vælg det rette lån til dine behov

Skrevet af: Redaktionen

Når du skal låne penge, er det ikke sikkert, det er for at dække de samme behov som så mange andre. Du skal vælge dit lån ud fra lige netop de behov, du har.

Skal du eksempelvis købe en bil, skal du vælge et billån. Og har du brug for et lån til at afdække nuværende gæld, kan det være en rigtig god idé at overveje et samlelån.

Så på den måde kan du altså finde en række forskellige lån på markedet, der hver især passer til forskellige behov.

Så inden du går ud for at ansøge om et lån, kan det være smart lige at finde ud af, hvilken type lån du bør gå efter.

Skal du låne penge i weekenden?

Har du eksempelvis behov for at låne penge i weekenden, har du mulighed for at få et lån hos en udbyder, der kan udbetale pengene den samme dag – også selvom du ansøger om et lån i weekenden.

Find her lån med udbetaling i weekenden, hvis du gerne vil gøre det nemt for dig selv at komme til penge på en lørdag eller en søndag.

Der er en række udbydere, der kan tilbyde dig denne service, så du skal ikke være bekymret for, at du ikke har nok muligheder at vælge imellem.

Få dig et billån på nettet

Drømmer du om at købe en bil, og har du brug for at lån for at få det til at ske, kan det være smart at vælge et billån til lige netop det formål.

Der er rigtig mange låneudbydere, der kan hjælpe dig med at få gjort din drøm om en bil til virkelighed.

Når du skal have dig en bil, har du tit mulighed for at få en finansieringsaftale gennem forhandleren. Men vær opmærksom på, at det ikke altid nødvendigvis er den bedste mulighed for dig for at få et billån.

Der kan sagtens være andre og billigere muligheder for dig.

Snup et hurtigt forbrugslån eller kviklån

Står du bare og har brug for et par tusinde kroner her og nu til eksempelvis en afbudsrejse, en skade på bilen eller en ny telefon, kan det være smart at overveje et forbrugslån eller et kviklån.

Så kan du nemlig have pengene på din konto i løbet af bare et øjeblik, og du har derefter mulighed for at købe lige netop det, du gerne vil.

Der er mange hurtige låneudbydere online, som kan tilbyde dig at udbetale pengene inden for bare en times tid, så vælger du bare den rette udbyder, kan du få pengene meget hurtigt.

Har du brug for et samlelån?

Har du meget gæld, eller skylder du bare penge til en længere række af kreditorer, kan det måske være en smart idé at overveje at få dig et samlelån. Et samlelån er ét stort, samlet lån hos en enkelt låneudbyder, som du bruger til at betale din nuværende gæld af med.

Herefter skal du kun afdrage på et enkelt lån – nemlig samlelånet.

Find her billige samlelån, hvis det lyder som det rette valg for dig.

Der er mange danskere, der har fået afviklet deres gæld hurtigere, billigere og mere overskueligt ved at få sig et samlelån online.

Få en kassekredit på et øjeblik

Savner du en konto, som du kan trække penge fra, når du lige står og mangler det, kan du også vælge at få dig en kassekredit. Det er det, en kassekredit er beregnet til.

Det er til dig, der ikke lige ved, hvornår eller hvor mange penge, du har brug for. Så kan en kassekredit være det rette valg.

Det er flere steder muligt at få en kassekredit på op imod mange tusinde kroner. Så du skal ikke være bekymret for, at du ikke får råd til at købe lige netop det, du gerne vil, hvis du får en kassekredit.

En kassekredit kan sagtens være af en ganske pæn størrelse.

Find alle lånene på nettet

Uanset hvilken af disse lånetyper, der passer godt til dig og din nuværende situation, kan du med fordel vælge at ansøge om dit lån online hos en af de mange online låneudbydere, der efterhånden er at finde på det danske marked.

Det er hurtigt, nemt og enkelt, og stort set alle myndige personer kan gøre det.

Så står du og mangler penge i dette øjeblik, er dit lån ikke meget mere end et par klik væk.

Og du kan både ansøge fra mobil, tablet eller PC, alt afhængig hvad der passer dig bedst.

19-årig græsk mand efterlyses: Har du set ham?

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Nordjyllands Politi efterlyser i dag, 11. december 2019, en 19-årig ung græsk mand.

Han ankom til Aalborg d. 26. november 2019 kort før midnat, men den unge mand dukkede ikke op til den planmæssige afrejse, d. 2. december 2019.

Den 19-årige mand, som politiet eftersøger, hedder Nikolaos Isidoros Theodoridis, og hans signalement er følgende:

– mand
– 19 år
– 170 cm høj
– tynd
– brunt hår
– brune øjne

Han var, da han forlod Aalborg Lufthavn, iført en lys jakke, mørk trøje med lyst print på brystet, sorte bukser og mørke sko. Han medbragte desuden en mørk rygsæk.

Nikolaos Isidoros Theodoridis ankom planmæssigt med fly til Aalborg Lufthavn, tirsdag d. 26. november kl. 2350.

”Han kontaktede sin familie umiddelbart efter, og her oplyste han, at han var ankommet, men siden har familien ikke hørt fra ham.

Og derfor har vi iværksat en eftersøgning efter ham,” siger lederen af politiets efterforskning, politikommissær Kenneth Rodam.

Han dukkede ikke op til planmæssig flyafgang fra Aalborg igen d. 2. december.

Har haft ophold i Nørresundby

Politiet har foretaget adskillige efterforskningsskridt i sagen, og efterforskningen har vist, at den unge mand nogle timer efter sin ankomst har haft ophold i det centrale Nørresundby, men siden da har politiet ikke kunne tilvejebringe nogle sikre informationer om hans opholdssted.

”Derfor vil vi meget gerne høre fra borgere, der har set den unge mand eller har andre oplysninger om, hvor han kan befinde sig.

Hans familie er meget bekymret for ham,” siger politikommissær Kenneth Rodam, der opfordrer alle borgere med information i sagen om straks at ringe til Nordjyllands Politi på telefonnummer 114.

HAR DU SET NIKOLAOS? KONTAKT NORDJYLLANDS POLITI PÅ 114.

Vilde med sex: Aalborg kåret til Danmarks frækkeste by

Skrevet af: Michael Qureshi

Vi er lidt vilde med sex her i Nordens Paris.

Det kan nok ikke komme bag på os. Men nu har Skandinaviens førende webshop kåret Aalborg til Danmarks frækkeste by.

Succesfulde Sinful har kigget nærmere på mere end en halv million ordrer, som virksomheden har modtaget i 2019.

Nu kan den danske webshop afsløre en masse sjove og frække facts om danskernes sexliv, der i år har fået en mere bæredygtig tilgang.

Med en sexfaktor på 1,80 er Aalborg den frækkeste by i Danmark.

Sexfaktoren beskriver, hvor mange gange der er købt sexlegetøj i forhold til landsgennemsnittet. Hele top-10-listen er generelt domineret af midt- og nordjyske byer, mens Valby, på en syvendeplads, repræsenterer Sjælland.

Ret sjovt er det, at på fjerdepladsen finder man Nørresundby. Så vi er helt vilde med at bestille sexlegetøj i vores område.

Kedelige byer ligger på Sjælland

For andet år i træk ligger årets kedeligste by i whiskybæltet.

Sidste år indtog Gentofte den triste sidsteplads, men i år er det indbyggerne i Rungsted Kyst, der har købt mindst sexlegetøj.

De mest kinky indbyggere finder man i Hårlev på Sydsjælland, hvor der er blevet købt 2,39 gange så meget fetish sexlegetøj i forhold til landsgennemsnittet.

Sinfuls salgstal afslører en masse sjove og skæve betragtninger om danskernes sexliv. Der er blandt andet købt glidecreme svarende til 91 bagagerum i en Peugeot 208, og så har Sinful solgt dildoer, der svarer til en længde på over 10 kilometer, når man lægger dem i forlængelse af hinanden.

Michael og Camilla er desuden navnene på de personer, der i løbet af året har købt mest sexlegetøj hos Sinful. Top-10-listen indeholder også andre kendte navne som Morten, Lars, Louise og Pernille.

Se top-30 frækkeste byer, kedeligste byer, mest kinky og bæredygtige byer, samt frækkeste navne og mange andre sjove facts om danskernes sexliv her: Året Der Gik 2019.

Nordjysk likør-succes: Se de spændende opskrifter på lækre jule- og nytårsdrinks

Skrevet af: Michael Qureshi

Efter i flere år at have gemt sig bagerst i barskabet er likøren nu igen kommet frem i lyset.

Det mærker man hos Queens of Denmark, der i dag forhandles i flere end 120 vinbutikker over hele landet, og som har vundet flere internationale priser for de økologiske produkter.

Imponér familien og vennerne med lækre jule- og nytårsdrinks

Med de lækre økologiske likører fra nordjyske Queens of Denmark, åbner der sig en helt ny verden, når du skal lave drinks, konfekt, sovsen til din risalamande eller andre af julens mange lækkerier.

I forbindelse med julen har Queens of Denmark samlet en masse jule- og nytårsdrinks, hvor der indgår likør – nogle er nyfortolkninger, andre er mere klassiske drinks.

Hvad siger du eksempelvis til en “Solbær Sour”, “Hyldeblomst Spritz”, “Hot Queen”, “Black Tonic” og sågar en “Julesangria” og ”Snapsen alle kan li’”:


”Snapsen alle kan li’” består af 3 cl snaps, 2 cl Queens Solbær og 10 cl tonic. Fyld et glas med isterninger og mix langsomt snaps, Queens Solbær og tonic.

Smager af sommerens bær og frugter

Queens of Denmark er økologisk danskproduceret likør og findes i fire varianter: Hyldeblomst, solbær, jordbær samt æble og kvæde.

Bag serien står 42-årige Titte Skotlander fra Nordjylland, der med en smittende passion for smage og spiritus har skabt Queens of Denmark med udgangspunkt i de bær og frugter, hun finder i sin egen baghave.

I dag er produktionen dog for længst flyttet hjemmefra, men hendes lidenskab for likøren er stadig den samme.

MigogAalborg har snakket med Titte Skotlander og fået hendes bedste fif til, hvordan du anvender likør i dine drinks.

Hvorfor tror du likørens popularitet er steget i løbet af de sidste par år?

“Der er en gastronomisk bølge på mange planer i Danmark, der ikke kun handler om mad, men også alkohol: Alt er blevet genopfundet fra de gode gamle dage – fra frikadeller til smørrebrød og likør – i det nye nordiske køkken.

Der er jeg gået ind og taget likøren seriøst. Industrialiseringen har betydet at mange likører på markedet er syntetiske og oversøde, men jeg har taget likøren under kærlig behandling og brugt ordentlige og økologiske råvarer.

Det begynder folk godt at kunne forstå, men de skal introduceres for det på ny, da mange har haft en dårlig oplevelse med likør.”

Hvad er det særlige, som likør kan?

“Oprindeligt er langt de fleste klassiske cocktails baseret på spiritus, citron- eller limesaft og noget sødt, f.eks. sukkersirup. Likøren kan bruges i stedet for sirup og det gør den superanvendelig.

Man kan også let eksperimentere med Queens i drinks, man allerede laver derhjemme – f.eks. i en ”gin og lemon” eller ”dark and stormy”. Det smager fantastisk godt, det er nemt – og så bliver de klassiske drinks bare endnu mere festlige af det.”

Hvordan vil du beskrive dine likører?

De smager rigtigt meget af det, der står på flasken. Står der jordbær, smager de af jordbær, fordi der er kun jordbær, sukker og spiritus i – intet andet. Og så har de en fin balance mellem syre og sødme.

Det er økologisk; der er ingen tilsætningsstoffer. Det smager som når man selv laver det.”

Hvis du skulle anbefale en personlig favorit drink at bruge likøren i, hvad skulle det være?

Jeg ville bruge solbær-likøren med hvidvin eller mousserende hvidvin. Det er en sindssyg god velkomstdrink, som alle kan lave, og den passer også til både julen og nytårsaften.”

Find alle opskrifterne her

Du kan se her, hvor du finder den nærmeste forhandler

Se en professionel bartender give gode tips på Youtube herunder