Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vælg den rette skønhedsklinik

Af Annoncør

Overvejer du at få udført en botoxbehandling, hvad end det omhandler den meget omtalte bekymringsrynke eller smilerynker, så er det essentielt, at du vælger en skønhedsklinik, som har styr på deres håndværk.

Annoncør betalt indhold leveret af Kliniklookz.dk

Du kan med fordel gøre dig en række overvejelser, når du skal vælge, hvilken klinik der skal ordne dine pande- eller smilerynker, hvilket du i denne artikel kan læse lidt mere om.

Anmeldelser fra tidligere kunder

Der findes efterhånden en række forskellige klinikker rundt om i de større byer, som tilbyder botox behandlinger. Du kan differentiere de forskellige klinikker ved at læse mere om deres ydelser på deres hjemmesider, hvilket dog kun vil få dig en smule tættere på en beslutning. En af de bedre metoder, når du skal vælge klinik, er at se på nuværende og tidligere kunders anmeldelser af stedet. På den måde får du indblik i, om klinikken lever op til, hvad de lover, og om stedet er noget for dig.

Udnyt din betænkningstid

Ved botox behandlinger er der et krav om en betænkningstid på 48 timer, hvilket betyder, at du ikke kan komme ind fra gaden og få foretaget en behandling med det samme. Netop denne betænkningstid kan du anvende til din egen fordel, hvis du er i tvivl om den givne klinik er den rette for dig. Føler du dig ikke tryg eller lignende, kan du blot takke nej til selve behandlingen.

Mange klinikker tilbyder denne forundersøgelse ganske gratis og uforpligtende.

Mavefornemmelse og tryghed

Når du skal vælge en klinik til botox behandlinger af rynker, anbefaler vi, at du tager din mavefornemmelse med i beslutningen. Det er nemlig vigtigt, at du føler dig tryg under behandlingen, da mange kan have det svært med nåle m.v. Selvfølgelig står kompetencer og evner øverst på listen, når du skal vælge. Det er dog en god idé at vælge en klinik, hvor du har en god mavefornemmelse og et godt indtryk af de ansatte.