Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Overlev mandagen: Her får du brunch for 99 kr.

Af Emil Kjær Jørgensen

Mandag. Puha.

Første dag på ugen er hård for de fleste af os, så hvad er løsningen på at gøre den udholdelig – og måske ligefrem lækker?

Den har vi naturligvis fundet.

Vælg frit fra menukortet til særpris

Aktuel slog dørene op, da det nye Budolfi Plads stod klar, og siden da har Lars Helmuth og co. skabt et trækplaster for sultne nordjyder, både når det gælder morgen-, middag- og aftensmad.

Caféen har allerede stor succes med konceptet Burger Sunday, hvor alle burgere med pommes frites og dip koster 99 kr., og nu har de fulgt trop med det helt enkle og særdeles tiltagende koncept: Cozy Monday.

Det går i al sin enkelhed ud på, at du frit kan vælge 3 retter fra menukortet til en skarp pris hele mandagen – uanset hvilken tid på dagen du ankommer.

Overlev mandagen: Her får du brunch for 99 kr.

Ankommer du mellem 09.30 – 12.00 kan du frit vælge 3 retter fra det populære brunch-kort til 99 kr. (normalpris: 129 kr.), som lokker med alt lige fra Ristet surdejsbrød med scrambled eggs, cheddar, røget laks, tomat og grøn mayo til en Pandekage med AKTUELs hjemmelavede nutella crunch, samt friske bær eller Fried Chicken med chilimayo.

Er du ekstra-sulten kan du tilvælge ekstra retter for 40 kr. pr. stk.

Overlev mandagen: Her får du brunch for 99 kr.

Frokost eller aftensmad til en skarp mandags-pris

Fra 12.00 – 21.00 tager frokost- og aftenkortet over, og har kan du også frit vælge mellem 3 retter til en pris på 119 kr. (normalpris: 169 kr.).

Her flyder menukortet over med lækre retter, som du kan sætte tænderne i til en skarp pris.

Lige fra Taco med marinerede svinekæber, kål, humus og forårsløg til Rørt tatar med marineret kål, grøn mayo, syltede rødløg, jordskokkechips og karse med rå æggeblomme eller Risotto med stegte svampe og parmesan, samt surdejsbrød.

Du kan selv dykke ned i menukortet lige her

Hvad: Cozy Monday (3 retter til en skarp pris)
Hvor: Aktuel, Budolfi Plads
Hvornår: HVER mandag fra klokken 09.30 – 22.00 (Køkkenet lukker 21)