Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lær at bygge som en MASTER: Utzon Center inviterer til særlig LEGO-workshop

Af Emil Kjær Jørgensen

Det bliver svært at finde en dansker, der ikke har rørt ved en legoklods i løbet af sit liv.

LEGO er nærmest en intregreret del af vores fælles kulturarv, og folk i alle aldre har brugt utallige timer på at bygge, lege og hygge sig med de karakteristiske plastikklodser.

Hvis du mangler lidt gode fifs eller tricks til at blive (endnu) skarpere til at bygge med LEGO, så har vi fundet den helt oplagte workshop.

Med titlen “Lær at bygge LEGO med en MASTER”, inviterer Utzon Center nemlig til en helt særlig workshop, hvor hele familien kan være med.

Workshoppen finder sted både Skærtorsdag den 26. maj og fredag den 27. maj, og du kan vælge mellem tidsrumme 9-12 eller fra 13-16.

“Mange af os har nok en tendens til at straks at gå i gang med at bygge det karakteristiske firkantede hus med sadeltag, og så stopper vores evner ligesom der,” fortæller Sine Jensen, der er event- og projektkoordinator hos Utzon Center.

Men nu er der hjælp at hente.

Lær at bygge som en MASTER: Utzon Center inviterer til særlig LEGO-workshop

Kendt fra LEGO Masters

På workshoppen får du masser af tips og gode tricks. Du lærer, hvordan du på en kreativ måde kan bygge med LEGO som en rigtig LEGO Master.

Du kan bygge løs med de to eksperter Frederik Ankjær Normann Pedersen og Thorbjørn Korshøj Bording Nielsen.

Frederik har været med i tv-programmet LEGO Masters. Til workshoppen får de også opbakning af Sofie Hemmert-Lund, der også har været med i LEGO Masters, og har lovet at komme og assistere Frederik og Thorbjørn.

Workshoppens hovedformål er, at du skal være med til at bygge fremtidens sommerhus. Netop sommerhuse er en stor del af Utzon Center i år, hvor den ambitiøse udstilling SOMMERHUS fylder en stor del af centeret.

“Vi kommer til at være i det store Auditorium på førstesalen, hvor der er en fantastisk udsigt ud over Limfjorden. Målet er, at vi får bygget et flot sommerhuslandskab, hvor der forhåbentlig kommer en masse sjove og skæve bud.

Lær at bygge som en MASTER: Utzon Center inviterer til særlig LEGO-workshop

“Det bliver smadderhyggeligt, og vi glæder os til at se en masse finurlige sommerhuse. Workshoppen er for alle, der elsker LEGO, og vi har plads til både de helt øvede, og dem, der gerne vil blive bedre,” siger Sine.

Undervejs vil der være små udfordringer og bygge-dyster, hvor du skal prøve at slå de to mestre Frederik og Thorbjørn, der til dagligt studerer på på Arkitektskolen i Aarhus. Og altså er vilde med LEGO.

En billet til workshoppen koster 110 kr. for voksne, mens børn kommer med for 70 kr. Når man er med i workshoppen, har man også mulighed for at se den flotte SOMMERHUS-udstilling helt gratis.

Du finder mere info her.

Del artikel

Andre læser også