Utryghed i Vestre Fjordpark: Politiet tilkaldt til flere slåskampe

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Inden for de sidste par år er det nye Vestre Fjordpark i den grad gået hen og blevet et trækplaster for nordjyderne – især når solen skinner fra en skyfri himmel, og en våd badetur er lige præcis det, man har brug for.

Alt ånder umiddelbart fred og idyl i det rekreative område i Vestbyen – eller hvad?

Faktisk er situationen lige nu en anden. Det sidste stykke tid har både gæster og ansatte nemlig været vidner til et stigende antal slåskampe og generel uro i det ellers fredelige område.

Katerina Komselis, der driver SALT Café, fortæller, at balladen hele tiden synes at ulme under overfladen. Hun har desuden flere gange set sig nødsaget til at tilkalde politiet.

“Jeg har allerede måttet kontakte politiet flere gange. Enten fordi, at der er ballade inde i selve butikken eller fordi, at der er slåskamp lige ude foran den.

Det er ved at være virkelig ubehageligt, at der hele tiden er sådan en utryg stemning i luften. Både for os, men så sandelig også for gæsterne,” fortæller hun til MigogAalborg.

Umiddelbart er der tale om de samme grupper, der fra tid til anden kommer i karambolage med hinanden.

Politiet bekræfter problemet

Opmærksomheden omkring området er nu blevet skærpet i sådan en grad, at Nordjyllands Politi dagligt kigger forbi Vestre Fjordpark og butikken for at sikre, at alt er i orden – hvis de da ikke bliver tilkaldt inden.

“Vi er helt trygge ved politiets indsats og det er tydeligt at mærke, at det bliver taget meget alvorligt,” siger Katerina.

Nordjyllands Politis vagthavende bekræfter i dag til MigogAalborg, at der er øget opmærksomhed på parken – og at afdelingen for forebyggelse har fingeren på pulsen med henblik på at få problemerne løst.

Det var i dag, søndag, ikke muligt at komme i kontakt med den ledende politikommisær for afdelingen.

Vi følger op på sagen.