ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ups: Ung pige blev lukket inde i butik efter lukketid

Af Stine Kjølby Christensen

Mens juletiden og det medfølgende gaveræs for nogen er en stressende faktor, hvor det egentlig bare gælder om at få det overstået hurtigst muligt, så er der andre, der tager den lidt mere med ro.

Sådan var tilfældet i Pilegaards Antikvariat i eftermiddags, da indehaverne skulle lukke ned for butikken.

Kender man ikke Pilegaards Antikvariat, så kan vi berette, at det er et sted, hvor man meget nemt kan “blive væk”.

Lokalerne er fyldt til randen med hundredetusindvis af bøger, og der er i den grad noget for enhver læselyst.

En ung pige var gået på opdagelse i butikslabyrinten og var på mystisk vis “forsvundet” mellem reolerne – i hvert fald opdagede den lukkeansvarlige ikke, at hun var tilstede, da lysene blev slukket, og nøglen blev drejet rundt, efter arbejdsdagen var omme.

Ups: Ung pige blev lukket inde i butik efter lukketid

Det skriver Pilegaards Antikvariat på deres Instagram.

“Så skete det igen … Og det var altså ikke med vilje, jeg kom til at låse en kunde inde….. !!!!!! Jeg havde låst døre, slukket lys og skulle til at sætte alarmen til – , men hov…. Heldigvis opdagede jeg, at lyset brændte på 1. sal…. Og ganske rigtigt….

En ung pige havde mistet fornemmelsen for tid og sted…. Og var blevet låst inde… Hun tog det med godt humør, og vi var enige om, at hun ikke ville mangle læsestof til natten…” skriver de med et glimt i øjet.

Kunderne er misundelige

Pilegaards kunder tager dog også episoden med ophøjet ro og tilkendegiver ligefrem selv et ønske om at blive lukket inde i boghandlen.

“Mit juleønske for næste år, blot der også er en termokande med kaffe, og en kagedåse med småkager. Hvad mere kan man ønske sig?” skriver de blandt andet.

Det er altså åbenbart ikke første gang, at en kunde har “gemt sig” i butikken – og har man været på tur gennem de juleproppede gågader i weekenden, så forstår man dem jo næsten godt …

Del artikel