ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kun for mænd: Få rabat på træningshold hos Unlimited Performance

Af Stine Kjølby Christensen

Er ønsket om en sundere livsstil og mere tonet krop blevet udskudt lidt for længe? Har du endnu ikke gennemskuet, hvordan du allerbedst kan ændre dine vaner – og ikke mindst holde dem?

Så er det sandsynligvis, fordi at du endnu ikke har været holddeltager hos Unlimited Performance.

Udover to ugentlige træninger med dine holdkammerater får du professionel rådgivning og vejledning fra uddannede og motiverede personlige trænere, der ikke drømmer om særlig meget andet end at hjælpe dig på vej mod et sundere liv – indeni såvel som udenpå.

Vi har før omtalt kvindeholdet hos Unlimited Performance, hvor mange læsere fik glæde af den rabatkode, som centeret gav. Nu er der også godt nyt til byens herrer, der ligeledes ønsker et forløb.

Vær med på det helt nye herrehold

Den 15. marts starter et helt nyt herrehold, der igen har træner Timmy Ibro i spidsen for træninger såvel som den kostvejledning, der også følger med i et forløb.

I løbet af de otte uger, som herreholdet løber, får du blandt andet mulighed for at dykke ned i dine nuværende kost- og træningsvaner.

Gennem en app, hvor du registrerer dine fremskridt inden for både kost og træning, har Timmy mulighed for at stille spørgsmålstegn ved alle de reaktionsmønstre, du måske i årevis har forsøgt at gennemskue – og bekæmpe – selv.

Kun for mænd: Få rabat på træningshold hos Unlimited Performance

Her er alt tilrettelagt fuldstændig efter den mandlige fysik – og hjerne – og Timmy har blandt andet stort fokus på ikke at gøre noget sværere, end det er.

“På herreholdet er der lagt lidt mere vægt på tyngde og længere pauser, hvilket også giver mere plads til fis og ballade.

Jeg vil sige, at vi kan tale lige så meget om hvordan man kan gøre plads til rødvin og øl, som vi gør og protein og grøntsager,” forklarer han med et grin og fortsætter:

“Her bliver man virkelig en del af et hold og et fællesskab, der betyder rigtig meget for de mænd, der er en del af det. Mange af dem er gengangere fra tidligere hold, så der opstår virkelig noget særligt mellem dem.”

Kun for mænd: Få rabat på træningshold hos Unlimited Performance

Giver erfaring til resten af livet

Generelt ønsker Unlimited Performance at bygge et solidt fundament op for sine deltagere, så de virkelig kan noget, når de er “færdige” efter de otte uger. Uanset hvilket niveau man startede på.

“I løbet af et forløb hos os får man tilegnet sig nogle redskaber både inden for træning og kosten. Det vil sige, at når de otte uger er slut, så har de alle muligheder for at fortsætte på egen hånd.

Nogen finder så ud af, at de motiveres af dét at være en del af et hold og tilmelder sig igen.

Det vigtigste for mig er dog ikke, at de fortsætter hos mig, men at de fortsætter – og det giver vi dem muligheden for,” siger Timmy.

Du behøver ingen træningserfaring overhovedet

Hvis man er én af dem, der afskrækkes ved tanken om at skulle træne på hold med store, stærke og erfarne mænd, så er det dog heller ikke noget, du behøver at bryde din hjerne med.

“Fælles for vores målgruppe er, at alle kommer med nogle skavanker og uden særlig meget træningserfaring. Faktisk oftest slet ingen,” siger Timmy.

“I en travl hverdag kan man hurtigt blive fanget i sine dårlige vaner, og måske er man nu kommet til et punkt, hvor der er kommet lidt for meget på sidebenene, og man igen gerne vil føle sig tilpas i sin krop.”

Kun for mænd: Få rabat på træningshold hos Unlimited Performance

Én af dem, der netop gik med disse tanker, da han meldte sig på holdet hos Unlimited Performance, var Jens Erik Møller.

Også hos ham havde hverdagen og de dårlige vaner taget over, og han drømte nu om at blive en ny og bedre udgave af sig selv – også på lang sigt.

I skrivende stund har han siden sin første deltagelse været en del af centeret i halvandet år … og det fortsætter han med.

“Jeg begyndte på herreholdet, fordi der efterhånden havde sneget sig lidt for mange ekstra kilo på sidebenene. Jeg var derfor nødt til at gøre noget aktivt for at få vendt situationen,” fortæller han.

Det var dog ikke helt ligegyldigt for Jens, hvor han skulle opnå det henne.

“Træning i et almindeligt fitnesscenter har aldrig rigtig været mig.

Her stod jeg oftest bare i hjørnerne uden helt at vide, hvor jeg skulle starte og ende – mens den ene muskuløse fyr efter den anden gik forbi mig og gav mig mindreværdskomplekser.”

Den bedste investering nogensinde

Sådan behøvede det heldigvis ikke at være hos Unlimited Performance, hvor Jens endte med at tilmelde sig.

Her fandt han hurtigt et fællesskab med de andre deltagere og træneren – samtidig med, at kiloene raslede af, og Jens fik det bedre og bedre i sin krop.

“Ved at skrue på små ting og ændre vanerne en smule, samt træning to gange om ugen begyndte kiloene så småt at rasle af.

Faktisk tabte jeg mig cirka et kilo om ugen – vel at mærke, uden at jeg følte, at jeg var på kur eller bare skulle haste igennem en hurtig bootcamp og så tilbage til det gamle liv,” fortæller han med tydelig begejstring i stemmen.

Målstregen om at tabe sig blev derfor hurtigt rykket – hvilket i tæt samarbejde med trænerne, blev gentaget flere gange undervejs.

“Det virkede for mig, fordi folkene bag Unlimited Performance har så meget styr på, hvad de gør. De gjorde alle de kloge tanker, og jeg kunne bare koble hjernen fra og træne uden at tænke.

Små skridt hele vejen blev til et vægttab på næsten 20 kilo, og en krop, som rent faktisk var lidt markeret.”

Siden Jens’ start hos Unlimited Performance har han ikke taget afsked med centeret igen. For udover at han opnåede alle de fysiske ting, han ønskede sig, så fandt han også et socialt fællesskab, hvor alle kender hinanden, hilser og nyder samværet på lige fod.

“Ingen har musik i ørene og går i sin egen verden. Det er afgjort en af de bedste investeringer, jeg nogensinde har gjort i mig selv,” slutter han.

Der er sidste tilmelding til herreholdet den 9. marts, og prisen er 3600 kr. for et 8 ugers forløb, hvis du bruger rabatkoden “migogaalborg”, når du booker dit forløb. 

Læs mere og book din plads lige her. 

Er du en topmotiveret kvinde, så tilbyder Unlimited Performance også forløb til dig med opstart i uge 11. Her får du ligeledes rabat, hvis du bruger samme rabatkode. 

Del artikel