Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Unikt og farverigt: Smuk interiørbutik slår dørene op i Aalborg

Af Nathalia Hentze Nielsen
Corinne Willigar er indehaver af Corinne & Crawley.
Corinne Willigar er indehaver af Corinne & Crawley.

Hvis du kigger rundt om i Aalborgs gader, er der efterhånden en del tomme butikslokaler.

Værst ser det på ud på Nørregade og Gravensgade, der er kendt for deres små hyggelige specialbutikker.

Nu kan nabobutikker og aalborgensere dog glæde sig ved, at lokalerne på Gravensgade 5-7 er blevet udlejet.

På kun én uge har den nye lejer, Corinne Willigar, forvandlet de tomme lokaler til en smuk interiørbutik, og i torsdags slog hun dørene op for første gang.

Vi har været på besøg i butikken Corinne & Crowley for at høre nærmere om konceptet.

Unikt og farverigt: Smuk interiørbutik slår dørene op i Aalborg

Noget for enhver smag

På en grå og kold oktoberdag føles det nærmest som et stort varmt kram, når du træder ind i den nye interiørbutik.

Alle hylder og flader er dækket med puder, tæpper, pynt og stofprøver i alverdens funklende farver, som du både har lov til at nyde med øjnene og røre.

Ved disken står ejeren Corinne klar til at byde os velkommen med den berømte canadiske gæstfrihed og forklarer, hvordan hun er havnet i Aalborg af alle steder.

“Min mand og jeg har været i Toronto, Vancouver, London, Singapore, Stockholm og senest Nykøbing Falster, før vi kom til Aalborg,” fortæller hun.

Unikt og farverigt: Smuk interiørbutik slår dørene op i Aalborg
Corinne & Crowley’s flotte vinduesparti tiltrækker mange blikke i Gravensgade.

Hvert nyt sted hun og husbonden rejser til, slår hun dørene op til sit farverige og nøje udvalgte designunivers, hvor hun både sælger interiør fra hele verden, men også hjælper kunder med at indrette deres hjem.

“Jeg synes, at det er interessant, hvor forskellig stilen er fra by til by. Der findes ikke en rigtig eller forkert måde at indrette på, så det vigtigste er at vælge ting du elsker og som giver dig en “wow” effekt hver gang, du ser det,” siger hun.

Den store forskel mellem eksempelvis Singapore eller London og Aalborg er, at vi danskere (ikke overraskende) foretrækker mere neutrale farver, forklarer hun.

Derfor har hun også to vinduesudstillinger; den ene er blikfang med en pink sofa, puder med eksotiske mønstre og et stort blomstret tapet, mens det andet vindue er mere dæmpet med beige, brune og blå nuancer.

Der er dermed noget for enhver smag, og det gælder også priserne.

Selvom butikken emmer af god kvalitet, er det luksus til priser, hvor de fleste kan være med. Du kan få puder, der koster alt fra 169 kroner til 299 kroner, og skal det være helt high-end har hun også et stort udvalg fra Designers Guild til priser fra 500 til 3000 kroner.

Unikt og farverigt: Smuk interiørbutik slår dørene op i Aalborg
Et udvalg af de smukke puder fra bl.a. Designers Guild, Timorous Beasties og Christian Lacroix.

Corinne tilbyder også muligheden for at specialsy puder, hvis du har dit eget stof. Det har hun bl.a. gjort med stof fra Ralph Lauren, hvilket sender prisen ned i et helt andet leje, end hvis du køber direkte fra modeproducenten.

Vær ikke bange for farver

En anden ting som Corinne også gør sig meget i er tapet, og i den lille butik kan du få lov til at se det store udvalg fra producenter som Designers Guild, William Yeoward, Ralph Lauren, John Derian and Timorous Beasties.

“Man behøver ikke at dække alle ens vægge i tapet. Det kan også bruges på en enkelt væg eller måske bare et panel eller indersiden af en reol. Det er som at have et lille kunstværk i dit hjem,” fortæller hun, mens hun fremviser de mange muligheder i sine prøvebøger.

I virkeligheden føles nærmest alt som et stykke kunst i Corinnes butik, men ulig på museer er man mere end velkommen til at røre ved alle materialerne.

Unikt og farverigt: Smuk interiørbutik slår dørene op i Aalborg

Selvom butikken lige er åbnet, håber indretningsdesigneren, at aalborgenserne er villige til at give hendes butik en chance – og det gælder også byens andre små specialbutikker.

“Jeg tror, at det er udfordrende tider for alle de små butikker i midtbyen. De har brug for noget omsætning, og de konkurrerer mod meget store forretninger.

Personligt synes jeg, det ville være sørgeligt, hvis der kun var stormagasiner tilbage, fordi så ville alles hjem se ens ud. Der skal være plads til noget personlighed,” siger hun.

De brands du finder i butikken, tør vi godt påstå, at du ikke finder andre steder i Aalborg, og det er også Corinnes mål, at det skal være unikt, anderledes – og selvfølgelig spækket med farver.

Unikt og farverigt: Smuk interiørbutik slår dørene op i Aalborg
Du kan også købe lamper i butikken; her en sort svane til ære for Danmarks nationaldyr.

Åben i tre måneder

Hvad hvis man er en lidt farveforskrækket nordjyde?

Corinnes opfordring er, at du kommer på besøg og udforsker butikken.

“Folk skal ikke være bange for farver. Vær ikke bange for at udfordre dig selv, når det kommer til designvalg. Det er jo kun en pude,” siger Corinne med et grin.

Indtil videre har hun lejet lokalet i tre måneder, men der er mulighed for at forlænge, hvis det giver mening for forretningen.

“Vi ser lige, hvad reaktionen er, og så tager vi den derfra,” siger hun afslutningsvis.

Corinne & Crowley er åben fra klokken 10.00-15.00 fra tirsdag til fredag og klokken 10.00-14.00 lørdag.

Læs mere om butikken og shop online her. Følg med på Instagram her.

Del artikel

Andre læser også