Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Unik ejendom til salg: Drømmer du om din egen padel- og tennisbane?

Af Redaktionen

Kun 20 kilometer fra Aalborg, tæt på Støvring, har du lige nu chancen for at få fingrene i en naturskøn ejendom med masser af muligheder.

For ville det ikke være fantastisk blot at gå over gårdspladsen for at spille et slag tennis i alt slags vejr, uden at skulle tænke på transport og abonnement? 

Det er der masser af plads til i de to store haller. Samtidig får du masser af natur, sø og kun 3 km til Støvring centrum med masser af indkøbsmuligheder, togstation og motorvej.

Ejendommen er netop sat til salg hos Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen.

Tjek boligen ud her

Unik ejendom til salg: Drømmer du om din egen padel- og tennisbane?

Velindrettet stuehus

Norupsminde er en landejendom fra 1901 med en særdeles naturskøn beliggenhed i Guldbæk og med store udfoldelsesmuligheder til både håndværksvirksomhed og husdyrhold som eksempelvis heste. Her er plads til en stor familie i det højloftede stuehus, hvor der blev foretaget en praktisk tagløftning cirka halvfems år efter opførelsen.

I kan derfor se frem til en loftshøjde på 2,50 meter i stueplan og store, skønne rum med masser af lysindfald fraflere sider. De tre store opholdsrum ligger alle samme i fuld husbredde og består af pejsestue, stue og køkkenalrum med et flot, lyst landkøkken med bordplader af granit, amerikanerkøleskab og indbygget espressomaskine fra Miele.

Bemærk også de skønne trælofter, som medvirker til at understrege den meget hyggelige landstil, der bliver endnu hyggeligere, når der også er sørget for alle moderne bekvemmeligheder.

Unik ejendom til salg: Drømmer du om din egen padel- og tennisbane?

I stueplan er der desuden badeværelse, toilet og kammer. Ovenpå ligger værelsesafdelingen med fire værelser og badeværelse. Der er mulighed for at ændre på planløsningen på første sal, da væggene er af den nemme slags. Kælderen er udstyret med varmepumpe og særdeles anvendelig.

Her får I sauna, flere disponible rum og mulighed for en lækker vinkælder. Bygningen fremstår i indflytningsklar stand. Den er godt efterisoleret, opvarmet med pillefyr og har opnået energimærke D.

Ideelt til både erhverv og hobbies

Grunden er dejligt stor og med alt, hvad man kan tænke sig af herligheder både til afslapning i fritiden og til jer, der vil arbejde hjemmefra med håndværksvirksomhed og dermed udnytte de store ekstrabygninger.

Eksempelvis kan virksomheden drives fra den ene bygning, mens en af de andre kan benyttes til husdyrhold, eksempelvis heste. De store ekstrabygninger kan ligeledes også benyttes til sportsentusiaster som ønsker deres egen padelbane og tennisbane. Der kan også være mulighed for at udleje en eller flere af de velholdte bygninger.

Unik ejendom til salg: Drømmer du om din egen padel- og tennisbane?

På grunden er der en natursø, som man kan gå ture til, inden man sætter sig på gårdspladsen eller terrassen og slapper af. I har plads til at invitere alle de gæster, I ønsker, og der vil stadig være god plads til det hele.

Bemærk også den imponerende og århundredgamle rødbøg, der står som et vartegn og imponerer alle besøgende.

Syv minutters cykeltur til skolen

Hvis I har børn i husstanden, kan de glæde sig over kun at have cirka halvanden kilometer til friskolen, der tilbyder undervisning til og med 6. klasse, ligesom her også er både vuggestue og børnehave.

Der er kun tre en halvkilometer til Støvring, hvor der er alt i butikker og andre faciliteter. I kan køre dertil i bus. Hvis I skal til Aalborg, tager bilturen cirka et kvarter. Velkommen til et sted med naturskøn beliggenhed og rum til at skabe jeres egen verden med fornuftig kort afstand til de nærmeste byer.

Tjek boligen ud her.

Del artikel