Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Flæskestegsburgere og tarteletter: Umut rykker tættere på Aalborg-restaurant

Af Michael Qureshi

Hvis du ikke kender Umut Sakarya, så har du sandsynligvis boet i en dybfryser de seneste år.

Hvis du ikke har set ham i Go’ Morgen Danmark, i ‘Over Atlanten’ på Discovery eller i Vild med Dans, så har du måske set ham på diverse medier.

Han er en fortryllende kok, og er blandt landets allerbedste i kunsten at lave god gammeldags dansk mad.

Han laver om nogen en af Danmarks bedste flæskestegsburgere og med masser af brun sovs.

I februar kunne MigogAalborg som de første afsløre, at Umut er på udkig efter lokaler i Aalborg.

Drømmen er at udvide fra København, og her står Dobbelt A altså øverst på listen som næste destination.

Flæskestegsburgere og tarteletter: Umut rykker tættere på Aalborg-restaurant

Madguder har hørt vores bønner

Hidtil har det kun været københavnerne, der har fået lov til at smage hans vilde flæskesteg, wienerschnitzel, tarteletter, særlige brune sovs og bearnaise.

Men nu har mad-guderne måske hørt vores bønner heroppe i Aalborg.

Planerne om at åbne i Aalborg er nemlig rykket tættere på, og det kan blive en realitet om få måneder.

Umut og hans forretningspartnere Frank Svärd og Mads Christian Friis har i hvert fald fundet to gode bud på lokation på en kommende restaurant i Aalborgs midtby.

Det fortæller forretningspartner Mads Christian Friis til MigogAalborg.

“Håbet er, at det hele falder på plads, og vi kan åbne i Aalborg efter sommerferien.

Der er stadig nogle detaljer, som skal falde i hak.

Men vi håber og tror på, at vi kan få lokaler, hvor vi kan have Guldgrillen med åbent hele ugen og så Guldkroen med åbent torsdag, fredag og lørdag,” fortæller Mads Christian Friis, som har stor ekspertise i åbninger af både restauranter og natklubber, til MigogAalborg.

“Det har været meget interessant at se de forskellige lokationer i Aalborg, og vi kan hurtigt være i mål, hvis tingene går vores vej.

Men det er også vigtigt at understrege, at intet er på plads endnu, og forhandlingerne kan gå begge veje,” forklarer han.

Flæskestegsburgere og tarteletter: Umut rykker tættere på Aalborg-restaurant

Guldkroen som restaurant – og Guldgrillen som Takeaway

Men målet er lige nu, at det skal være en Guldkroen som restaurant med en Guldgrillen ved siden af som Takeaway.

I København har kendis-kokken Guldkroen, som er et af de allerbedste steder, hvor du kan få serveret klassisk dansk mad i hele København.

Faktisk var det der, hvor Birthe Kjær, Johnny Reimar og alle de øvrige Dansktop-sangere holdt et kæmpe event med klassisk dansk mad, fordi det er toppen af poppen.

Guldgrillen er så Takeaway konceptet, hvor man kan få alle de danske grillbar klassikere lavet af en af landets allerbedste.

Det er også Umut, som i København har åbnet stedet Guldkebab, hvor han blandt andet serverer en 1 meter lang Durum.

En ting er sikkert.

Når Umut kaster sig over et projekt, så bliver det vild, vildere og vildest. Jo større, jo bedre.

Del artikel

Andre læser også