Ugens tip: SushiSushi leverer varen på deres All You Can Eat

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

De medvirkende i Ugens tip er udelukkende udvalgt af redaktionen, og ingen af stederne har betalt for at være med. 

Er du inkarneret aalborgenser, eller har du som minimum boet her i et par år, er du næsten med sikkerhed bekendt med SushiSushi.

Før det store sushi-boom indtog byen, var SushiSushi omtrent det eneste sted, du kunne gå hen, hvis du ville mæske dig i sushi.

I oktober 2017 meldte restauranten ud, at de lukkede ned, og blev i stedet erstattet af en asiatisk gourmetrestaurant. Det medførte et decideret ramaskrig i byen, og folk valfartede til Strandvejen for at få en sidste bid af himmerige.

For ganske nyligt skete der dog et mirakel: SushiSushi vendte tilbage.

All you can eat med en bæredygtig opgradering

Denne gang med et opgraderet koncept, der skulle komme madspild-problemet til livs. Et koncept, som vi dog allerede kender fra de andre sushirestauranter i byen:

Du får et bord i to timer, og herefter er det altså bare med at gå amok i all you can eat … Fremover får man dog udleveret en bestillingsseddel, hvor du krydser af, hvad du vil have serveret.

De dygtige sushi-kokke går herefter i gang i køkkenet, og du får herfra serveret din bestilling løbende.

Du må bestille så mange gange, du vil – og hellere en gang for lidt end en gang for meget. Der er nemlig begrænsning på, hvor meget du må levne – og levnes der mere end tre stykker, skal du betale 10 kr. pr. levning.

Velkommen tilbage til alle de gamle kendinge

Bestillingssedlen bugner af muligheder, og af starters kan du vælge alt fra gyoza, miso suppe – og favoritten over dem alle: dybstegte tempura-rejer.

Disse kan suppleres med lækre sticks med kylling eller laks og edamame-bønner og tangsalat.

Sushi-mulighederne byder på alt inden for både maki, maki inside out, Dragon Rolls og nigiri.

Nu trænger spørgsmålet sig nok på, for mange af jer, der har savnet SushiSushi’s gamle klassikere – og JA: Der er selvfølgelig blevet plads til alle de legendariske SushiSushi-varianter som Chicken Nuts, Green Dragon Roll osv. osv.

Du kan naturligvis blot vælge at spise sushien som den er, dyppe den i soya eller vælge en af de mange lækre saucer – unagi sauce, sriracha chilisauce, chili mayo eller den legendariske SushiSushi sauce.

Med i prisen følger også en lækker dessert, som lige for tiden er blødende brownie med is.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger og byde SushiSushi velkommen tilbage i byen. Med en pris på 249 kr. er de bestemt også konkurrencedygtige på prisen, i forhold til de andre muligheder i byen.

SushiSushi har åbent tirsdag – lørdag fra kl. 17.00 – 22.00 (Køkkenet lukker 21.30)

Hvad: Ugens tip – SushiSushi all you can eat
Hvor: Strandvejen 11, 9000 Aalborg
Hvornår: tirsdag – lørdag fra kl. 17-22

Du finder om bestilling her.

Bølge af knivstikkerier fortsætter: Intensiv patruljering er nu iværksat

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Rigspolitiet
Foto: Rigspolitiet

I går aftes, 30. maj 2020 kl. 19.15, anmeldtes der til Nordjyllands Politi endnu et tilfælde af knivstikkeri i Aalborg.

Denne gang var det på Vesterbro i Aalborg, hvor en forurettet person fik et overfladisk stik i ryggen. Politiet ser sammenhæng med denne episode og to tidligere tilfælde i denne uge i Aalborg og i Aalborg Øst.

Politiet indledte øjeblikkeligt en efterforskning af også denne sag, og det førte til, at der i nat blev anholdt en 16-årig ung mand for knivstikkeriet, der tidligere i dag, kl. 11.30, er blevet fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Aalborg.

Det skriver Nordjyllands Politi i dag i en pressemeddelelse.

Vicepolitiinspektør Anders Uhrskov fra Nordjyllands Politi understreger, at politiets efterforskning er meget bred, og det betyder, at det indgår i efterforskernes opklaringsarbejde, at der kan være en sammenhæng mellem de nu tre tilfælde af knivstikkeri i Aalborg.

Anders Uhrskov kan dog ikke af hensynet til sagens videre efterforskning kommentere præcist på sammenhængen mellem sagerne.

”Men jeg kan sige så meget, at der er tale om uoverensstemmelser internt imellem nogle unge mennesker, der udvikler sig og eskalerer,” siger vicepolitiinspektøren, der i næste åndedrag understreger, at den almindelige borger ikke skal frygte at gå på gaden i Aalborg eller andre steder i politikredsen.

”Det er intet i vores efterforskning, som tyder på, at borgerne skal frygte at blive involveret i det her. Det er en klar intern uenighed.”

Skruer op for patruljering

Ud over den massive efterforskning af alle tre sager så har Nordjyllands Politi indledt en intensiv såkaldt tryghedsskabende patruljering i og omkring Aalborg.

”Vi har skruet op for patruljetrykket, så man vil se en hel del mere politi i især Aalborg end normalt. Knivstikkeri i det offentlige rum er helt uacceptabelt,” fastslår vicepolitiinspektør Anders Uhrskov.

Der skete også i denne uge et fjerde tilfælde af knivstikker i Klarup – men det er politiets klare opfattelse, at der her er tale om en isoleret hændelse, der ikke har relation til de øvrige tre tilfælde.

Helt genialt: Nu kan du få en Joe Exotic is i Aalborg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Hvis der er noget, vi har kunnet samles om i corona-nedlukningen, er det den helt vanvittige historie om Joe Exotic, Carole Baskin, de eksotiske dyr og alle de andre excentriske og mystiske bifigurer i Netflix’s Tiger King.

Dokumentarserien er en af de mest populære serier på Netflix nogensinde, og internettet er svømmet over med konspirationsteorier, memes og vilde historier om det helt obskure univers.

Og nu er selveste Joe Exotic kommet til Aalborg. Eller næsten da.

Smagen af Joe Exotic vækker begejstring

Café Salt i Vestre Fjordpark har nemlig omdøbt deres Solero Exotic til Joe Exotic – til ære for den excentriske hovedperson i dokumentaren.

Og dømt ud fra både udseende og smag passer is-varianten faktisk aldeles fremragende til Joe Exotic aka. Tiger King. For det første er isen tigerstribet, og så har den smag af vanilje og eksotisk frugtsorbet – lige i Joe’s ånd.

Men når du bestiller en kugle Joe Exotic, får du også et par bevingede ord med på vejen.

Ejer Katerina Komselis har nemlig fået personalet til at råbe “Carol Baskin, that god damn bitch down in Florida!”, som Joe Exotic udbryder ofte i Netflix-hittet.

Lækkert is hver eneste dag resten af sommeren

De gode nyheder i Café Salt stopper ikke der.

De har nemlig meldt ud, at de har åbent hver eneste dag hele sommeren, og det på trods af manglende vand i bassinet.

Det er Aalborg Kommune, der tøver med at fylde vandet op, da de frygter store menneskemængder, som det vil tiltrække.

MigogAalborg følger naturligvis sagen og melder ud lige så snart, der er nyt.

Indtil da kan vi glæde os over fuldstændig fremragende vejr i pinsen, hvor DMI lover op mod 25 grader både i dag og i morgen. Helt perfekt vejr til en Joe Exotic med ekstra guf.

Du finder Joe Exotic og Café Salt i Vestre Fjordpark.

Azzurra runder et skarpt hjørne: Fejres med gratis kaffe to-go

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Elsker du gratis fornøjelser? Elsker du god kaffe?

Så har vi en god nyhed til dig.

Azzurra er kendt og elsket af mange nordjyder, og i år kan de fejre hele 30 års-jubilæum her i byen.

Det fejrer de med en række tiltag i løbet af året, og det kan allerede komme dig tilgode på mandag, den 1. juni.

Gratis kaffe til folket

De første 300 mennesker, der kigger forbi restauranten på Jens Bangsgade 15 på mandag, kan nemlig få en helt gratis coffee to-go fra den italienske restaurant lækre espresso-maskine.

“Vi mener selv, at vi kan tilbyde noget af det bedste kaffe i Aalborg, og I skal være velkomne til at komme forbi og bedømme det selv,” skriver de blandt andet på Facebook.

Mandag er jo 2. pinsedag, og det betyder også specielle åbningstider. Du kan derfor hente din gratis kop kaffe fra klokken 17.00 – 21.00 på mandag.

Vejret bliver fuldstændig fremragende på mandag med 25 grader, så det ligner en oplagt mulighed for at tage en lækker kop kaffe med ud i aftensolen – eller tage den med, når du har spist lidt lækkert i restauranten.

Hvad: Gratis kaffe to-go
Hvor: Azzurra, Jens Bangsgade 15.
Hvornår: Mandag d. 1. juni kl. 17-21