Ugens tip: De her drømmekage donuts er for vilde

Skrevet af: Michael Qureshi

De medvirkende i Ugens tip er udelukkende udvalgt af redaktionen, og ingen af stederne har betalt for at være med. 

Hvis du er i nærheden af Gugvej 89 den kommende tid, så gør du klogt i at drøne bilen ind på nærmeste p-plads eller hoppe af cyklen.

For i den nye Raw Juice & Breakfast på Gugvej har de lanceret drømmekage donuts.

Her på MigogAalborg redaktionen er vi ret tossede med både drømmekage og donuts, så den “kombi” lød for god til at være sand.

Da vi hentede en hel kasse fyldt med donuts fik vi endda et tip fra personalet, der viste sig nærmest at være guddommeligt.

Hvis man lige smider de her drømmekage donuts ind i mikroovnen i 30 sekunder eller i en almindelig varm ovn i lidt over et minut, så ryger de lige endnu et niveau op.

Det gør det lige den der topping på drømmekagen ekstra vild. Den smelter totalt i munden og bliver en decideret smagsbombe.

Konen foreslog det

Hvordan finder man så lige på at lave en drømmekage donut, som vi ikke mindes om at have set andre steder før?

Indehaver af det nye sted på Gugvej, der en kombination af bageri og café, Akram Walid El-Hajj er sød til at tildele sin kone æren for påfundet.

“Det var faktisk min kone, der foreslog, at vi prøvede det. Og man må sige, at hun har fat i noget.

Første gang vi serverede det for nogen nede i butikken, så vidste de dårligt nok, hvad de skulle sige. De endte med at købe 6 stykker hver,” forklarer han.

Alle donuts koster 15 kr.

Reception i morgen med 1300 gratis minibagels

Det er faktisk en stor dag, vi fanger ham på.

For i morgen torsdag d. 19. december holder han nemlig officiel reception, når Bogø-butikken på Gugvej ved siden af Raw Food Juice & Breakfast skifter navn til Raw Food Sandwich og Smørrebrød.

Det fejres med gratis grillede minibagels og live-musik hele dagen fra klokken 8.00 om morgenen.

Akram Walid El-Hajj er tidligere i partner i Bogø-kæden, men nu går han solo uden brormand.

Uden dramatik, lyder det.

“Mange har spurgt om, vi er blevet uvenner, og det er overhovedet ikke tilfældet.

Men jeg har længe haft en drøm om det her koncept med at have bageri, café, frokost og aftensmad ved siden af hinanden, og det passede perfekt til det vi prøver med Raw Food-konceptet,” forklarer han.

Sådan ser indretningen ud

Det skal fejres med stil

Så fra torsdag kan man i en afstand af 20-30 meter få morgenmad, kager, wraps, sandwich, smørrebrød og meget mere under navnet Raw Food. Og ikke mindst drømmekage donuts.

På Facebook-begivenheden på i morgen skriver de;

“Raw Food Aalborg indtager Gugvej med storm.

Allerede nu finder du Bageren på Gugvej og Raw Juice & Breakfast ved Gugcenteret.

Og fra på torsdag d. 19-12-2019 overtager Raw Food Aalborg, Bogø Sandwich´s lokaler, som også ligger ved Gugcenteret.

Og det skal fejres med stil.

Derfor giver vi gratis grillede minibagels torsdag d. 19-12-2019 fra kl 08:00 til 17.30. Og vi har 1300 bagels.”

Fed energi og holdånd: THIMMs skaber træningsforløb med synlige resultater

Skrevet af: Jonas Søhus Vogt Sørensen
Martin Thimm
Martin Thimm

“Kom så Daniel. Kom så. Kom så. Stærkt det der.”

Der er power på stemmen, og der er power i arme og ben hos deltagerne på ManPower-hold i træningscenteret THIMMs.

På en stikvej til den travle Østre Allé har den tidligere professionelle ishockeyspiller i blandt andet Aalborg Pirates, Martin Thimm, skabt et træningscenter, som på flere punkter skiller sig ud fra det klassiske træningscenter.

Her har man formået at skabe et træningsmiljø, hvor alle kan være med. Uanset om man er i topform eller i kageform.

De fire energiske trænere Martin, Eva, Magnus og Morten i THIMMs har sammen sikret at skabe træningskvalitet på højt plan.

Der er fokus på at skabe de optimale rammer for den enkelte, og hvad man kan holde til for derefter at bygge på. Når man har været igennem otte ugers forløb i THIMMs, så er der synlige resultater.

Stærkere krop og større livsglæde

Hvis der er noget Martin Thimm og de øvrige trænere i THIMMs tør garantere, så er det en stærkere krop, og en større livsglæde som helt naturligt kommer med en sundere krop.

“Vores evne til at skabe resultater på alle niveauer er det, som vi synes, skiller os ud fra mængden.

Om du er elitesportsudøver eller motionist. Om det er din første oplevelse med et træningscenter, eller om du er garvet, så bliver alle taget imod på samme måde.

Vi tager ekstremt meget hensyn til den enkeltes fysisk, og bygger så på derfra,” lyder det fra Martin Thimm i en sjældent stille stund.

Fysisk træner for ishockeylandsholdet

Når han ikke træner hold eller enkeltpersoner i THIMMs, så er han bl.a. fysisk træner for det danske ishockeylandshold. Han har også arbejdet med adskillige professionelle fodboldspillere og øvrige topatleter.

Men han lægger ikke skjul på, at det er lige så sjovt at træne elitesportsfolk som den helt nye i et træningscenter, der måske hele livet kun har været vant til et par obligatoriske løbeture eller lidt timer på en motionscykel.

“Træningen tilpasses den enkelte også på vores holdforløb. Det giver en stor mangfoldighed på holdene og bidrager til udvikling for alle.

Vi udnytter den brede fysiologiske og ernæringsmæssige viden vi har i trænergruppen til at skabe og videreudvikle træning, så det aldrig bliver kedeligt,” forklarer Martin Thimm.

“Vi er et hus med hjerterum og plads til alle. På vores holdforløb er der stor fokus på sammenhold og en fantastisk fællesstemning til hver træning,” fortsætter han.

Får hurtigt succesoplevelser

Mange der har et stillesiddende job, eller måske ikke føler sig helt tilpas ved siden af trænings-kanoner i det lokale fitnesscenter, får hurtigt succesoplevelser, når de kommer i THIMMs.

De vokser simpelthen træning for træning, hvor man nøje følger udviklingen med data. Men det er de positive resultater, der hele tiden fremhæves.

“THIMMs er et frirum fra livets andre strabadser, hvor vi fejrer succeser og har fokus på mental robusthed og læring i egen krop. Fysisk overskud giver mentalt overskud. Det er veldokumenteret, og det er noget, vi arbejder rigtig meget med,” siger Martin.

Han tilføjer;

“Det er et sted, hvor vi smiler og altid får skabt en fed stemning, uanset om det er klokken 6.00 om morgenen eller lige efter en lang arbejdsdag.

Der er højt til loftet, og vi trænere føler i hvert fald, at folk tager herfra med et smil på læben og en god følelse i krop og sind.”

Ud over nogle ganske få maskiner som blandt andet en romaskine og fitnesscykel, så er det ikke den slags man bruger meget i træning, men derimod kroppens naturlige bevægelsesmønstre.

Giver en bedre forståelse af kroppen

Det kommer blandt andet ud af, at Martin Thimm med en professionel ishockeykarriere og 12 år på eliteplan selv har store erfaringer, smerter og forringet livskvalitet.

Derfor har han og resten af teamet i THIMMs viet deres liv til at hjælpe andre i lignende situationer.

“Vi vil gerne være med til at formidle igennem vores træning en dybere forståelse for, hvordan vi som menneske bevæger os. Hvorfor det er vigtigt at træne helt særlige muskelgrupper, som man måske tager for givet.

Der findes næsten ikke nogen federe fornemmelse, end når man reelt kan mærke, at man fysisk har rykket sig fra et udgangspunkt,” forklarer Martin Thimm.

Book plads med en ven og spar 30%

Hos Thimms får du to træningspas om ugen og en ekstra fælles træning hver lørdag. En træning varer 55 minutter, og du får en træning, du ikke finder andre steder.

“Hos os får du en udfordrende, motiverende, varierende og sjov træning med masser af power. Udover det får du personlige råd og vejledning, et godt fællesskab og masser af inspiration til egen træning,” siger Martin.

Og har du først været hos Thimms én gang, er der stor chance for at du kommer igen.

”80% af dem vi har er gengangere over to år”, siger Martin.

Booker du plads på et hold sammen med en ven/veninde, gives der 30% rabat på 8 ugers forløb.

KvindePower (for kvinder i alle alder).

MIX Hold (for både mænd og kvinder).

ManPower (for mænd i alle aldre).

Oldboys hold (mænd +60 år).

Du kan finde mere info og booke plads i Thimms her – der er begrænset antal pladser tilbage

Første aften med nye restriktioner: Nordjyllands Politi roser aalborgenserne

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Vi har alle (igen) skulle vænne os til en ny hverdag, hvor corona-restriktioner endnu engang sætter begrænsninger for os.

Blandt andet på byens restauranter, caféer og beværtninger, der fra i går er blevet pålagt at lukke kl. 22.

Der har derfor også været ekstra fokus på netop disse steder fra Nordjyllands Politis side, men i går aftes var der kun ros tilovers:

“Alle værtshuse lukkede kl. 2200 uden udfordringer for politiet,” skriver de på Twitter, og fortsætter:

“Alle gæster i Jomfru Ane gade havde forladt “gaden” få min. efter og der er ro i området. Ingen overtrædelser af opholdsforbud er sket. Politiet er tilstede resten af natten i værtshusmiljøet i NJYL.”

En god lørdag aften: Aalborgenser vandt 5 mio. kr. i Lotto

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Der var en 1. præmiepulje på 10 millioner kroner på højkant lørdag, da der blev trukket lod i Lotto.

Og to heldige danskere ramte de rigtige tal og kan dermed hver se frem til at få sat 5.000.000 kroner ind på bankkontoen.

Den ene nyudklækkede millionær er fra Aalborg, mens den anden er fra Ebeltoft. Begge spillere er PLUS-abonnenter.

Den er femte gang i år, at en aalborgenser scorer en milliongevinst i Lotto.

I august vandt en spiller fra Aalborg 5.000.050 kroner, og tidligere på året var tre aalborgensere så heldige at vinde 1.000.000 kroner på Lottos Millionærgaranti, hvor der hver uge trækkes lod om 2×1 millioner blandt alle spillede rækker.

Aftenens vinder fra Ebeltoft er den anden spiller fra Syddjurs, som i 2020 vinder en 1. præmie i Lotto. I marts vandt en anden 3.000.050 kroner.

Danske Spil ønsker begge Lotto vindere et stort tillykke med milliongevinsten.

Vindertal:
8, 14, 19, 22, 32, 34, 35

Tillægstal:
30