Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Udvider i Aalborg-området: Her åbner SushiMania deres fjerde butik

Af Michael Qureshi

SushiMania-kæden er Danmarks største sushi-kæde med 14 butikker fordelt rundt omkring i landet.

Og der er fortsat fart på den populære sushi-kæde, der startede eventyret i Aalborg. Nu er man få dage inde i 2017 klar med nummer 15 i rækken, og det bliver på ”hjemmebanen”.

Man udvider nu med den fjerde butik i Aalborg-området.

Det er især godt nyt til dem, der bor i Nørresundby, og som ikke længere behøver at krydse Limfjordsbroen for at få lækker sushi.

For det bliver på Nørre Uttrup Torv i krydset tæt ved McDonalds, at SushiMania åbner i næste uge.

SushiMania

Den nye SushiMania-butik er ved at være klar til åbning, og efter planen slår man dørene op næste tirsdag den 10. januar klokken 11.30.

Her venter der en velkomstgave til de første 300, der kigger forbi de nye lokaler i Nørresundby.

”Der bliver en gratis SushiMania-box med 6 stykker sushi til de 300 første kunder. Så vi håber, at folk vil kigge forbi den nye butik, så vi også kan få givet dem i Nørresundby en god sushi-oplevelse,” fortæller stifter af SushiMania-kæden Peter Lagrolet til migogaalborg.dkNetop Nørresundby er måske et lidt overraskende valg i forhold til at vælge endnu en central Aalborg-lokation.

På den anden side er Nørresundby også i rivende udvikling på boligfronten, men mangler flere gode spisesteder som eksempelvis Victors Madhus.

”Vi synes i hvert fald, der har manglet et godt sushi-alternativ i Nørresundby, og vi har tit haft kunder, der har spurgt på det. Så vi syntes, at det var naturligt, at vi også kunne tilbyde det til dem i Nørresundby,” forklarer Peter Lagrolet.

Sushimania

Han har store planer for SushiMania-kæden, der gerne skal fordobles i antallet af butikker og muligvis introduceres til udlandet.

”Det, som folk er meget begejstrede for ved SushiMania, er jo den her bland selv funktion, hvor man selv sammensætter det hele. Konceptet fungerer rigtig godt, og derfor tror vi på, at der stadig er masser af potentiale i det til at føre det endnu videre i resten af landet og nok også i udlandet,” forklarer Peter Lagrolet.

Del artikel

Andre læser også