Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Udvid din bylejlighed med ekstern opbevaring

Af Redaktionen

Flytter man til byen, må man gå på kompromis med pladsen, siger man. Lejligheder og byhuse har bare færre kvadratmeter end parcelhuse og landejendomme i udkantsdanmark. Kvadratmeterne er færre og kælder- og loftsrum er tilmed mindre. Skal man prioritere byliv eller opbevaringsplads? Med et eksternt opbevaringsrum, undgår du at gå på kompromis. Sådan får du flere kvadratmeter at lege med!

 

Er du et rodehoved?

De fleste af os kan nikke genkendende til, at vi drømmer om at få mere plads. Bymenneske eller ej – det kan være svært at begrænse sig, smide ud, sortere og vælge fra. Vi er jo kun mennesker og nogle af os er først lige blevet introduceret til bylivet. Flytter du fra hus i Sønderborg, er det forståeligt at den manglende plads at rode på, kan skabe problemer. Det gælder uanset om det er kasser med gamle antikviteter, du ikke kan finde plads til eller en spritny mountainbike. Derfor kan det være en god idé at leje den ekstra plads du mangler, for eksempel hos depotrum Sønderborg.

 

Hvad kan du bruge opbevaringsrummet til?

Med et eksternt depotrum føles det som at udvider din bolig med et par ekstra kvadratmeter. Pladsen er helt din egen og du kan blandt andet bruge den til at opbevare gamle møbler, flyttekasser fyldt med barndomsbilleder eller affektionssager. Du kan også opbevare jeres feriecykler, campinggrej eller børnenes aflagte legetøj.

 

Hvad bør du opbevare?

Når du lejer et depotrum kan du være sikker på at omgivelserne er i top. Sikkerheden er på sit højeste – både i forhold til tyveri og hærværk, men også i forhold til vejrmæssige omstændigheder. Mange af os har oplevet vandskade i pulterkammeret eller fugtskader på loftet og det er så utrolig kedeligt at opdage, at alle ens kære værdigenstande er blevet ødelagt. Med et eksternt depotrum kan du trygt opbevare dine ting uden at bekymre dig om den slags kedelige nyheder. Derfor bør du også overveje om ikke du skal opbevare det med højeste værdi i dit eksterne opbevaringsrum og så det resterende i dit eget pulterkammer.

 

Hvor stor en udgift skal du forvente?

Dit første spørgsmål er formentlig “hvad koster opbevaringsrum?” og til det, kan vi fortælle dig at prisen som så meget andet afhænger af hvor i landet du gerne vil have opbevaret dine ting og hvor meget plads du har brug for. Der er stor forskel på priserne hos de forskellige firmaer, der tilbyder opbevaring. I Sønderjylland er priserne eksempelvis væsentlig lavere end de er tættere på hovedstaden og omvendt. Du betaler for dit opbevaringsrum per måned. Det fungerer altså ligesom et abonnement og du vælger selv om du har brug for eksempelvis 5, 10 eller 15 m2.

 

Hvor længe kan du bruge depotrummet?

Dit eksterne depotrum kan lejes i den periode du har behov for. Du binder dig derfor ikke automatisk til en længere periode og du kan også bruge et eksternt depotrum i forbindelse med flytning – altså blot et par dage. Det er altså helt op til dig hvor længe du har behov for de ekstra kvadratmeter.

Del artikel

Andre læser også