ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Udsolgt på rekordtid: Musikkens Hus laver ekstra show med Hella Joof

Af Stine Kjølby Christensen

Næsten uanset hvilken generation du er vokset op i, så har du på et eller andet tidspunkt stiftet bekendtskab med Hella Joof.

Hella Joof indtog 90’erne med Bullerfnis, Blypperne og Lex og Klatten, og lige siden har hun haft en fast plads på det hvide lærred såvel som i danskernes hjerter.

Det er dog først inden for de seneste par år, at Hella Joof virkelig har slået sit navn fast med glimmer og syvtommersøm.

I 2016 udgav hun hvad der senere blev til den massive bestseller bog Papmaché-reglen: og andre glimrende leveregler fra livets lovsamling og i 2017 udkom så Båven om Gud.

Nu kan aalborgenserne også komme med live, når Hella gæster Musikkens Hus til næste forår. Det første foredrag blev udsolgt på rekordtid, men nu præsenterer Musikkens Hus endnu en dato d. 30. april 2019.

Begrebet lykke

Hella Joof er i dag kendt og elsket for hendes ligefremhed og altid velmenende råd, hvilket også har medført, at hun er fast gæst i radiosuccesen Mads og Monopolet.
I Musikkens Hus kan du i stedet komme med på forreste række, når den den inspirerende, underholdende og skønne ildsjæl vil fortælle om sin vej til lykke:

– Lykken kommer nogle gange ind fra siden i virkelig grimme sko og en mærkelig vindjakke.

I mange år havde Hella Joof regler for næsten alt. Særligt for hvilken mand, hun skulle have. Men i et liv fuld af regler er der sjældent plads til de ting, der kommer fra den blinde vinkel. Og Hella har faktisk erfaret, at det oftest er dem, der gør dig mest lykkelig.

Hellas sprudlende foredrag tager sit afsæt i begrebet lykke – fyldt med mange lækre ingredienser fra det virkelige liv, fyldt med både sprudlende humor, satire og alvor.

Billetterne til ekstraforestillingen kan købes her.

Del artikel