Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Udsolgt i hele landet: Anne Linnet laver akustisk julekoncert i Aalborg-kirke

Af Michael Qureshi
PR-foto
PR-foto

Opdateret; Koncertarrangøren melder, at det er en fejl, at der står kommer snart under billetsalg. Koncerten er nu udsolgt.

Vi kender dem fra de store scener rundt omkring i landet.

Men der findes næsten ikke noget smukkere, end når de dygtige danske solister indtager en kirkesal med en akustisk koncert.

Det fænomen er virkelig populært i hele landet og særdeles i Aalborg, hvor byens kirker har fornemt musikalsk besøg flere gange på året.

I december kan vi se frem til en storslået kirke-koncert, når Anne Linnet laver en akustisk julekoncert i Vor Frelsers Kirke. Det sker onsdag d. 11. december.

Udsolgt og ekstra-koncerter i mange byer

I langt de fleste andre byer hvor Anne Linnet optræder med julekoncerten er der totalt udsolgt. I Odense blev to koncerter på samme dag helt udsolgt, og derfor stablede man to ekstra koncerter på benene.

Sådan har det været i flere byer heriblandt København og Grenå.

Siden 1970’erne har Anne Linnet været en del af den danske musikscene.

Til jul kan publikum nu glæde sig til en lang række julekoncerter hvor Anne Linnet tager publikum i hånden ind i kirkens rum.

Det bliver en åben og ærlig fortolkning af egne sange. Hun vil blandt andet synge klassikere som ”Tusind Stykker”, ”Smuk Og Dejlig” og ”Barndommens Gade” samt sange fra sit julealbum, blandt andet ”Hvid Jul” og ”Stjerne Over Betlehem”.

Nyder at spille i kirker

Anne Linnet nyder at spille i kirker, først og fremmest på grund af den gode akustik, men i høj grad også på grund af stemningen.

”Kirkens rum har dannet ramme om så uendeligt mange livsbegivenheder, både de triste og de glædelige.

De fleste af os har oplevet nogle af de største øjeblikke i vores liv i en kirke, og det føler jeg nogle gange, at man kan fornemme, sidder i væggene. Man mærker, hvordan rummet er tæt af sorg og glæde, og det rum kan jeg godt lide at optræde i” fortæller Anne Linnet.

Hvad: Anne Linnet Julekoncert
Hvor: Vor Frelsers Kirke, Annebergvej 2
Hvornår: Onsdag d. 11. december
Billetsalg her