ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Udskift din nuværende varmeløsning til en varmepumpe og spar penge og energi

Synes du, at din elregning er lige lovlig høj? Og overvejer du at skifte din nuværende varmeløsning ud med en mere energieffektiv løsning i dit hjem eller sommerhus?

Annoncørbetalt indhold leveret af Mariendal.dk

Særligt et oliefyr bruger meget strøm, og denne varmeløsning er heller ikke god for miljøet. Skiftet fra et oliefyr til en varmepumpe eller et jordvarmeanlæg kan i mange tilfælde faktisk halvere din årlige varmeregning. 

Spar penge på dit varme- og energiforbrug med en varmepumpe eller en jordvarmepumpe hos Mariendal, og få samtidig en mere bæredygtig varmeløsning i dit hjem eller sommerhus.

Store besparelser med en varmepumpe

Der kan være mange penge at spare, hvis du udskifter din nuværende varmeløsning ud med en mere energivenlig og bæredygtig energikilde, såsom en varmepumpe eller et jordvarmeanlæg.

En varmepumpe fungerer nemlig på den måde, at den flytter energi fra dine omgivelser og bruger denne til at opvarme dit hus. Energiforbruget bliver derfor en langt mere bæredygtig varmekilde, end andre varmeløsninger, fordi den udnytter den naturlige energi, som allerede findes i luften og omsætter den til varme. 

Faktisk forbruger en varmepumpe mindre energi end den leverer. Netop derfor er den en god løsning til dig, der gerne vil være med til at sikre en bæredygtig fremtid, samtidig med at du får besparelser på elregningen. 

Flere typer af varmepumper

Der findes flere forskellige typer af varmepumper, herunder luft til vand varmepumpe, luft til luft varmepumpe og jordvarmeanlæg. 

Luft til luft varmepumpen fungerer på den måde, at den udvinder varmen fra luften udenfor og omdanner denne til varm luft indenfor. Denne type af varme er særligt anvendt i sommerhuse, fordi den er billig at installere og så fylder den ikke så meget. 

Luft til vand varmepumpen udvinder varmen fra luften udenfor og omdanner denne til varmt vand i radiatorer, gulvvarme og brugsvand. Jordvarmepumpen opsamler varme fra jorden via en slange, der er gravet ned og omdanner ligeledes denne til varmt vand i radiatorer, gulvvarme og brugsvand.

Serviceaftale til det lovpligtige eftersyn af varmepumpen

Får du installeret en varmepumpe i din bolig, så skal du være opmærksom på, at du skal have lavet service på din varmepumpe. I Danmark er det lovpligt at få et årligt eftersyn af sin varmepumpe. Her vil en tekniker komme forbi for at lave en funktionstest af varmepumpen, han vil afprøve og kontrollere at alt virker, og han vil rense den igennem. 

Det årlige eftersyn vil give dig tryghed i forhold til både garanti, tilsyn og du er garanteret nem service, såfremt varmepumpen skulle gå i stykker. 

Hos Mariendal har du mulighed for at få et årligt eftersyn af din varmepumpe med en serviceaftale.

Del artikel

Andre læser også