ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Uddeles 4 gange årligt: Initiativprisen går til MEAT og Zwei Grosse Bier Bar

Af Emil Kjær Jørgensen
Fra venstr: Zwei Grosse Bier Bar Carsten Juhl, Henrik Foget Jensen,  Kasper Østergaard Sørensen, og Flemming Thingbak, Aalborg City
Fra venstr: Zwei Grosse Bier Bar Carsten Juhl, Henrik Foget Jensen, Kasper Østergaard Sørensen, og Flemming Thingbak, Aalborg City

Fire gange om året uddeler Aalborg City Initiativprisen til ildsjæle i byen, som gør en helt særlig indsats for byen.

Den første kategori var Kultur&Oplevelser, hvor Kælderlarm løb med æren og de 5000 kr, der følger med prisen.

For nyligt var det så kategorien Cafeer&Restauranter, som blev vundet af to forskellige inden for den kategori.

Flemming Thingbak, direktør i Aalborg City, havde mandag 10. juli indkaldt Zwei Grosse Bier Bar og MEAT til et evalueringsmøde på Gammeltorv om afviklingen af VM i fodbold på storskærm, som har været en kæmpe succes under hele VM. Læs meget mere om det her.

Han kunne her fortælle dem, at de begge er vindere af Initiativprisen i kategorien Cafeer&Restauranter.

“Zwei Grosse og MEAT har været en bærende del af storskærms-arrangementet, og netop derfor vinder de denne Initiativpris,” fortæller Flemming Thingbak i en pressemeddelelse.

Et engagement uden lige

“Da jeg for mange måneder siden afholdte indledende møder med både Zwei Grosse og MEAT om VM i fodbold tiltaget  var der en lyst og et engagement uden lige fra begge parter,” fortsætter Flemming Thingbak.

Men kendetegnede for begge parter var fra starten, at det her skulle gøres, koste hvad det ville, og man har ønsket, at Aalborg midtb skal emme af fodbold under hele VM.

“Personalet begge steder har været utrættelige, servicemindede – og i det hele taget været med til, at alle der kom på Gammeltorv til fodbold fik en god oplevelse. Det syntes vi i Aalborg City skulle belønnes.. – derfor modtog Zwei Grosse Bier Bar og MEAT altså mandag 10. juli Initiativprisen, samt et  diplom som et bevis på, at netop de løb med titlen,” fortæller Flemming Thingbak.

Del artikel