UCN-studerende er i DM-finale: Deres ide skal samle betting-fans fra hele verden

Skrevet af: Michael Qureshi

Af Michael Qureshi

At der er et kæmpe betting-marked på verdensplan, hersker der ingen tvivl om.

Dagligt spilles der for milliarder af kroner på det internationale betting-marked, og de største bookmakere opererer med gigantiske beløb til markedsføring.

Derfor er det yderst interessant, at tre studerende fra UCN i Aalborg er i gang med at skabe en betting-platform, der har stort internationalt potentiale.

I dag kan man godt finde andre platforme, der samler og sammenligner bookmakernes odds på forskellige spilkombinationer.

I dag kan man godt finde andre platforme, der samler og sammenligner bookmakernes odds på forskellige spilkombinationer. Men Betfray kommer til at skille sig ud ved, at man kan spille direkte hos sin favorit udbyder på Betfray’s platform.

Nu kommer der generelt rigtig mange gode ideer fra de mange studerende i Aalborg, men den her ide har et helt særlig afsæt.

Betfray vandt i sidste uge det regionale mesterskab entreprenørskab for studerende, og er nu klar til selve DM-finalen i København 1. juni, hvor der kæmpes om en plads til EM.

Løb med sejren for Midt- og Nordjylland

Det er de tre IT-studerende Jesper Eskelund Reetz, Nickolai Madsen og Morten Reetz Engels, der løb med sejren i hovedkategorien foran 32 grupper og 130 studerende fra hele Midt- og Nordjylland i Aarhus.

Deres firma Betfray.com fik udover DM-billetten også 10.000 kr. til udvikling af virksomheden.

MigogAalborg tog en snak med Jesper Eskelund Reetz for at høre, hvorfor lige præcis deres ide har fundet et hul i markedet på det globale bettingmarked.

Hvad går Betfrays koncept går ud på?

“Betfray er den ultimative betting platform, hvor betting- og sportsinteresseret fans fra hele verdenen kan samles på ét sted. Betfray er en kombination af den nuværende betting kultur, men med nye funktionaliteter, som skal gøre spillet mere enkelt, socialt og spændende.

Vi samler udbyderne på et sted, hvor man vil kunne spille direkte hos udbyderen gennem Betfray platformen. Man vil kunne udfordre venner og bekendte i forskellige sportsbegivenheder såsom VM i fodbold eller Super Bowl finalen.

Hvem er bedst i weekendens kampe i eSport ? Brugerne vil kunne oprette deres egne konkurrence grupper, mellem vennerne og på den måde vil man kunne måle sig mellem hinanden.”

Ville lave den ultimative betting platform

Hvordan kom I på ideen?

“Under uddannelsen skulle vi gennemføre en lektion i idegenerering, hvor vi i grupper skulle komme op med forskellige idéer, som skulle bruges til et semester projekt. Vores idé blev at lave den ultimative betting platform, da både spiludbydere, Facebook grupper og odds forums var spredt rundt på internettet.

Hvad siger de store spiludbydere til jer – har I allerede signet nogle op?

“Lige nu har vi en aftale med en stor spiludbyder i Europa, hvor vi kan udbyde deres data på vores platform. Vi er i dialog med Danske spil pt., som vi håber på vil være med.

Det vi hele tiden hører, er, at dette er fremtiden – så vi går benhårdt efter at få alle de store spiludbydere med på idéen, således spillerne kun behøver et sted at spille – nemlig hos Betfray.

Det er også et socialt medie, hvor brugerne får deres egen profil med statistikker, levels og udmærkelser for deres præstationer.

Man vil kunne gøre meget af det man i forvejen kender fra Facebook – såsom like, del, kommentere og endda kopiere hinandens kuponer.”

Andre begrænset af samarbejdspartnere

Findes der slet ikke lignende internationalt og ser I det her gå internationalt?

Jo, der er nogle få konkurrenter på markedet. Men disse er ofte begrænset af landegrænser, og de spiludbydere som de har indgået et samarbejde med. Mulighederne for at komme ud på det internationale marked er store.

Vi skal bare bevise nationalt, altså i Danmark, at vi kan løse behovet, inden Betfray lanceres i resten af Norden og derefter Europa.

Betfray-teamet
Skal langt ud med ideen

Hvad betyder det for jer at I skal i DM finalen i entrepenørskab?

“Det betyder enormt meget for os. Vi har lagt så meget tid i Betfray, så det at vinde Regionale Mesterskaber over så mange andre virksomheder og deres gode idéer, er bare et skulderklap til alle, der er involveret i Betfray. Da vi skulle til Regionale Mesterskaber, havde vi ét mål, og det var at komme videre til DM.

Vi ved, hvor vigtigt det er at få sin idé ud til omverdenen, så at kunne deltage i DM finalen og kunne fortælle om vores idé og hvor langt vi er nået burde give os en smule omtale, afhængigt af hvor langt vi selvfølgelig kommer i finalen.

Hvad har i brug for nu?

“Lige nu er vi tæt på at lancere den første version af platformen (31 maj 2017). Når vi åbner op for den version, vil det blive for en lukket gruppe testere, som har skrevet sig op på Betfray.com.

Men vi vil gerne have endnu flere testere til at tilmelde sig, som vil komme med deres input til funktionaliteten, designet og brugeroplevelsen på platformen. Så skriv jer endelig op som Beta tester på Betfray.com, og få indflydelse på ”Den ultimative betting platform”.

Vi har kåret Aalborgs bedste burger: Nu er det jeres tur til at stemme

Himlen for G&T elskere: Kom til ginfestival i Salling

Skrevet af: Michael Qureshi

Elsker du gin, så bør du gøre dig selv den tjeneste at tage til ginfestival om tre ugers tid.

Stormagasinet Salling i Aalborg afholder en Ginfestival onsdag den 15. august mellem 13-18.

Her serveres der smagsprøver fra mere end 30 forskellige gin fra nogle af de dygtigste ginleverandører både nationalt og internationalt.

Flere af producenterne er selv tilstede i løbet af dagen, hvor de deler ud af deres viden og giver gode tips. Du kan helt sikkert få opskriften på den perfekte G&T!

“Der er 100 pladser til festivallen. For at få adgang skal du købe et klassisk gin & tonic-glas til 75 kroner. Herefter kan du smage på et bredt udvalg af gin fra både Danmark og udlandet samt høre historien bag hver eneste gin,” fortæller Salling Super.

Foto: Salling Super

Speciel dag med fokus på gin

Der plejer også at være rabat på gin blandt det store udvalg i Salling Super. Salling har gennem det seneste år haft stor succes med at afholde det de selv omtaler som festivaler lige fra chokolade, lakrids, vin, gin, rom og meget andet.

Salling Super har et af de bredeste sortimenter i byen, og har også fremstillet deres egen gin i samarbejde med Njord. Stormagasinet har samtidig et bredt udvalg af rom, whiskey og specialøl.

Du kan læse mere om eventet her

Sommer-koncerter i Fårup Sommerland er et stort hit

Skrevet af: Michael Qureshi

Det er primært forlystelser for barnlige sjæle, at man forbinder Fårup Sommerland med.

Danmarks sjoveste skov har i den grad en stor tiltrækningskraft på børnefamilierne, og er to år i træk kåret til Europas næstbedste forlystelsespark.

Men Fårup Sommerland spænder bredt og har skabt flere tiltag for at trække også teenagere og lidt ældre til forlystelsesparken. Det kan man blandt andet se på de navne, som spiller sommer-koncerter her i juli i Fårup.

Godt match på dobbelt-koncerten

Sidste uge var det Wafande, som med hele cv af hitliste-sange var det store trækplaster.

Fredag aften var det så dobbelt-koncert med hitmageren Bro og den mere sofistikerede Skinz. Faktisk et ret godt match hvor Bro med sine monsterhits “Sydpå” og “Hvor er du Bro” skød festen i gang for de over 5000 gæster.

Derfra overtog Skinz med Live Band og de mere dybe tekster serveret med hans karakteriske stemme. Han er god til at bruge og lege med de forskellige klangfarver i sin vokal.

Koncerten var rykket ud på de forreste parkeringspladser i Fårup Sommerland, og det var gennemtænkt, da man ingen andre steder i Parken kunne kapere den store publikumsinteresse.

Bro gik lige på og hårdt med “Sydpå”, men var også klog nok til at slutte af med samme sang, hvor han for alvor fik alle til at synge med på det store sommerhit, der har været i hot rotation på streamingtjenester og radiokanaler.

Sang med på det store radiohit

Skinz fik for alvor sit gennembrud nationalt med Malibu, og den fik han naturligvis også hele Fårup til at synge med. Men også numre som I Min Zone og Er Derude blev serveret med sjæl og indlevelse godt akkompagneret af et stærkt sammenspillet band.

Det giver løfter om flere gode koncertoplevelser i Fårup Sommerland, som pludselig er blevet en spiller i sommerens musikoplevelser i Nordjylland. Lige fra Fredagsfesterne i Karolinelund i Aalborg til musik på torvet i Blokhus.

På fredag den 27. juli er der endnu et stort navn på plakaten. Her kommer Joey Moe på besøg på Fårup-scenen. Han har de seneste år ædt sig godt ind på navne som Nik & Jay og Burhan G som en af de stærke danske artister.

Der sker rigtig meget i Fårup Sommerland både i resten af juli, august og september. Det kan du læse mere om her

Trænger du til en dukkert: 7 Villaer med egen pool

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

I år viser Danmark sig fra sin bedste side med snart 50 sommerdage. Badetøjet har også allerede været fundet frem en del flere gange end sidste år.

Der har ligefrem været en sydlandsk stemning over Nordjylland, og flere af dagene har temperaturen været højere end i nogle af de mest populære ferieområder i Sydeuropa.

I stedet for at bruge pengene på en eksotisk rejse sydpå,  kan man bruge pengene på en udbetaling til en villa med egen pool for at blive nedkølet i det varme danske sommervejr.

Fede boliger med swimmingpools

Er drømmen at have feriefølelsen hver eneste dag, hvor dagene nydes i en pool, liggende i en oppustelig lyserød flamingo, med en orangefarvet iskold Aperol Spritz i hånden, så er det lige her du skal læse med.

MigogAalborg Bolig har fundet syv skønne boliger i Aalborg og omegn med egne swimmingpools.

Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

thorkildkristensen.dk, Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

Denne bolig er 237 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her.

Hammervej 1, 9310 Vodskov

nybolig.dk, Hammervej 1, 9310 Vodskov

Denne bolig er 247 kvadratmeter og koster 3.995.000 kroner. Se den her.

Bavnebakken 85, 9530 Støvring

ambolig.dk, Bavnebakken 85, 9530 Støvring

Denne bolig er 334 kvadratmeter og koster 2.698.000 kroner. Se den her

Sætervej 8, 9520 Skørping

thorkildkristensen.dk, Sætervej 8, 9520 Skørping

Denne bolig er 384 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her

Houvej 50, 9370 Hals

home.dk, Houvej 50, 9370 Hals

Denne bolig er 181 kvadratmeter og koster 2.995.000 kroner. Se den her

Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

edc.dk, Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

Denne bolig er 243 kvadratmeter og koster 3.495.000 kroner. Se den her

Klarupvej 196, 9830 Tårs

edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

Denne bolig er 206 kvadratmeter og koster 2.650.000 kroner. Se den her

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.