UCN-studerende er i DM-finale: Deres ide skal samle betting-fans fra hele verden

Skrevet af: Michael Qureshi

Af Michael Qureshi

At der er et kæmpe betting-marked på verdensplan, hersker der ingen tvivl om.

Dagligt spilles der for milliarder af kroner på det internationale betting-marked, og de største bookmakere opererer med gigantiske beløb til markedsføring.

Derfor er det yderst interessant, at tre studerende fra UCN i Aalborg er i gang med at skabe en betting-platform, der har stort internationalt potentiale.

I dag kan man godt finde andre platforme, der samler og sammenligner bookmakernes odds på forskellige spilkombinationer.

I dag kan man godt finde andre platforme, der samler og sammenligner bookmakernes odds på forskellige spilkombinationer. Men Betfray kommer til at skille sig ud ved, at man kan spille direkte hos sin favorit udbyder på Betfray’s platform.

Nu kommer der generelt rigtig mange gode ideer fra de mange studerende i Aalborg, men den her ide har et helt særlig afsæt.

Betfray vandt i sidste uge det regionale mesterskab entreprenørskab for studerende, og er nu klar til selve DM-finalen i København 1. juni, hvor der kæmpes om en plads til EM.

Løb med sejren for Midt- og Nordjylland

Det er de tre IT-studerende Jesper Eskelund Reetz, Nickolai Madsen og Morten Reetz Engels, der løb med sejren i hovedkategorien foran 32 grupper og 130 studerende fra hele Midt- og Nordjylland i Aarhus.

Deres firma Betfray.com fik udover DM-billetten også 10.000 kr. til udvikling af virksomheden.

MigogAalborg tog en snak med Jesper Eskelund Reetz for at høre, hvorfor lige præcis deres ide har fundet et hul i markedet på det globale bettingmarked.

Hvad går Betfrays koncept går ud på?

“Betfray er den ultimative betting platform, hvor betting- og sportsinteresseret fans fra hele verdenen kan samles på ét sted. Betfray er en kombination af den nuværende betting kultur, men med nye funktionaliteter, som skal gøre spillet mere enkelt, socialt og spændende.

Vi samler udbyderne på et sted, hvor man vil kunne spille direkte hos udbyderen gennem Betfray platformen. Man vil kunne udfordre venner og bekendte i forskellige sportsbegivenheder såsom VM i fodbold eller Super Bowl finalen.

Hvem er bedst i weekendens kampe i eSport ? Brugerne vil kunne oprette deres egne konkurrence grupper, mellem vennerne og på den måde vil man kunne måle sig mellem hinanden.”

Ville lave den ultimative betting platform

Hvordan kom I på ideen?

“Under uddannelsen skulle vi gennemføre en lektion i idegenerering, hvor vi i grupper skulle komme op med forskellige idéer, som skulle bruges til et semester projekt. Vores idé blev at lave den ultimative betting platform, da både spiludbydere, Facebook grupper og odds forums var spredt rundt på internettet.

Hvad siger de store spiludbydere til jer – har I allerede signet nogle op?

“Lige nu har vi en aftale med en stor spiludbyder i Europa, hvor vi kan udbyde deres data på vores platform. Vi er i dialog med Danske spil pt., som vi håber på vil være med.

Det vi hele tiden hører, er, at dette er fremtiden – så vi går benhårdt efter at få alle de store spiludbydere med på idéen, således spillerne kun behøver et sted at spille – nemlig hos Betfray.

Det er også et socialt medie, hvor brugerne får deres egen profil med statistikker, levels og udmærkelser for deres præstationer.

Man vil kunne gøre meget af det man i forvejen kender fra Facebook – såsom like, del, kommentere og endda kopiere hinandens kuponer.”

Andre begrænset af samarbejdspartnere

Findes der slet ikke lignende internationalt og ser I det her gå internationalt?

Jo, der er nogle få konkurrenter på markedet. Men disse er ofte begrænset af landegrænser, og de spiludbydere som de har indgået et samarbejde med. Mulighederne for at komme ud på det internationale marked er store.

Vi skal bare bevise nationalt, altså i Danmark, at vi kan løse behovet, inden Betfray lanceres i resten af Norden og derefter Europa.

Betfray-teamet
Skal langt ud med ideen

Hvad betyder det for jer at I skal i DM finalen i entrepenørskab?

“Det betyder enormt meget for os. Vi har lagt så meget tid i Betfray, så det at vinde Regionale Mesterskaber over så mange andre virksomheder og deres gode idéer, er bare et skulderklap til alle, der er involveret i Betfray. Da vi skulle til Regionale Mesterskaber, havde vi ét mål, og det var at komme videre til DM.

Vi ved, hvor vigtigt det er at få sin idé ud til omverdenen, så at kunne deltage i DM finalen og kunne fortælle om vores idé og hvor langt vi er nået burde give os en smule omtale, afhængigt af hvor langt vi selvfølgelig kommer i finalen.

Hvad har i brug for nu?

“Lige nu er vi tæt på at lancere den første version af platformen (31 maj 2017). Når vi åbner op for den version, vil det blive for en lukket gruppe testere, som har skrevet sig op på Betfray.com.

Men vi vil gerne have endnu flere testere til at tilmelde sig, som vil komme med deres input til funktionaliteten, designet og brugeroplevelsen på platformen. Så skriv jer endelig op som Beta tester på Betfray.com, og få indflydelse på ”Den ultimative betting platform”.

Vi har kåret Aalborgs bedste burger: Nu er det jeres tur til at stemme

Vin og tapas på Napa: Kom med til amerikansk vinsmagning

Skrevet af: Simone Vestergaard
Arkivfoto
Arkivfoto

Torsdag d. 8. november kl. 19. byder Napa Lounge indenfor til en spændende aften med amerikansk vinsmagning.

På aftenen skal gæsterne smage på i alt fem forskellige vine, og fælles for dem alle er, at de er fra Californien i USA.

Det er Napas restaurantchef Signe Rosa, i samarbejde med Thomas fra Avine, der står for at guide gæsterne igennem aftenens smagning.

Stor passion for amerikanske vine

Thomas vil også fortælle om amerikansk vinlov, de amerikanske vinområder samt de mest brugte druer.

“Vi har valgt at holde denne vinsmagning, fordi vi gerne vil give folk muligheden for at smage vores store udvalg af vine fra USA.

Vi har en stor passion omkring amerikanske vine, og jeg tror egentlig vi er de eneste, der har et overflod af vine fra netop Californien.

Det er faktisk også derfor, at restauranten hedder Napa Lounge.

Napa Valley er en stor vinregion i Californien, og et sted man ofte hører om i forbindelse med vin fra USA,” fortæller Restaurantchef Signe Rosa.

Udvider vinhorisonten op til jul

Hun fortsætter:

“Det er også snart jul, og i den forbindelse vil vi også gerne udvide folks vinhorisont lidt, og give dem nye muligheder til julemaden i stedet for de klassiske løsninger med eksempelvis en Ripasso eller en Châteauneuf-du-Pape.

Amerikanske vine egner sig nemlig rigtig godt til julemad.”

De fem vine som skal smages er:


Sparkling: Gloria Ferrer, Sonoma Brut
Hvidvin: Kendall-Jackson, Vintner’s Reserve Chardonnay
Rødvin: Plungerhead, Lodi Zinfandel
Rødvin: McPrice Myers, Right Hand Man Syrah
Rødvin: 689 Cellars, Submit Napa

Tilhørende vinsmagningen vil der være en let tapasanretning bestående af forskellige varianter af and.

Derudover kan gæsterne naturligvis bestille og købe vin med hjem til jul – eller andre festlige sammenkomster – til under vejledende udsalgspris.

Prisen er 350 kr. per person for hele aftenen.

MigogAalborg står for billetsalget til denne unikke vinaften – Du kan købe billetter til aftenen her.

Læs mere om begivenheden her.

Fri entré og masser af lir: Lørdag åbner Aalborgs første mandemesse

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I morgen lørdag fra 14-17 kan vi her i Aalborg se frem til at få vores første mandemesse nogensinde, når 3G Mandemessen er klar med en adrenalinfyldt og spændende dag ved Aalborg Street Food.

“Vi har rigtig travlt for at få de sidste ting på plads, men vi tør godt love, at der bliver noget for enhver smag på lørdag,” fortæller Cecilia Pedersen, en af initiativtagerne bag, til MigogAalborg.

Fri entré og stort program

Der er fri entré hele dagen fra klokken 14-17, og i løbet af de tre timer bliver området i og omkring Street Food fyldt med mandehørm – alt sammen inden for temaerne Gear, gejl og gadgets.

“Vi synes virkelig, at vi har strikket et program sammen, som omfavner både nørder, bløde og hårde mænd. Vi har alt: retrocykler lavet i genbrugsmaterialer, en Formel 1-simulator, romsmagning, de fedeste motorcykler og biler, hudpleje, cigarer, et stort brætspilsområde, 3D-printere… Ja, jeg kunne blive ved,” siger Cecilie med et grin.

Der vil i alt være cirka 20 udstillere til 3G Mandemessen, og det inkluderer blandt andet følgende:

 • Formel 1 simulator
 • Cigarer
 • Rom
 • Hudpleje
 • Herreure
 • Brætspil
 • Biler
 • Motorcykler
 • Fjernstyrede biler
 • Metaldetektor
 • 3D-printere
 • E-sport
 • Droner
 • Custom Bikes
 • Gratis smagsprøver fra Royal specialøl

Udover en masse udstillinger af blandt andet fede biler fra NO Jensen og Nordic Leasing og vilde motorcykler fra Harley Davidson, kan man i løbet af dagen også se frem til en masse fede konkurrencer ved de forskellige stande.

“Vi har blandt andet en metaldetektor-skattejagt udenfor, hvor det gælder om at finde nogle nedgravede skatte” siger Cecilia.

Wrestling og masser af hestekræfter

Ingen mandemesse uden wrestling, og derfor vil der også være løbende shows med Bodyslam, der laver de vildeste wrestlingshows.

“Der kommer en stor boksering midt inde i Street Food, hvor de kommer til at vise fire wrestlingshows i løbet af dagen. Det er virkelig en stor oplevelse, og der bliver både fyret op for udklædning, lyde og ikke mindst masser af fede stunts.”

Men her stopper det ikke med shows.

“Udenfor afholdes der tre shows på en stor racerbane, hvor man kan opleve en helt ny form for fjernstyrede biler. De kører nemlig op mod 100 km/t,” siger Cecilia.

Hvis sulten trænger sig på undervejs, vil Aalborg Street Food som altid holde åbent.

Læs mere om mandemessen her.

Smag over 30 forskellige vine: Salling inviterer til italiensk vinfestival

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Efteråret er over os, og inden længe trænger de hyggelige vintermåneder sig også på. Det betyder også masser af hyggelige stunder, hvor et godt glas vin passer perfekt til.

Uanset om du mangler inspiration til hvad vinreolen skal fyldes op med, eller du bare leder efter et godt tilbud, så har Salling Super det helt ideelle arrangement til dig.

De tilbyder nemlig en rejse rundt til noget af verdens bedste italienske regioner – blandt andre Piemonte, Toscana og Veneto.

Vinglas er adgangsbillet

Det hele foregår i Salling Super på torsdag d. 25. oktober fra 13-18, hvor du kan nyde et væld af smagsprøver og få en masse gode tips fra de bedste i branchen.

Blandt de eksklusive vinhuse er blandt andre De Marie, Massimo Rattalino, Agricole Selvi og La Palazetta.

For at få adgang til festivalen skal du købe et vinglas til 100 kr., som er din adgangsbillet.

Derefter kan du smage på over 30 forskellige skønne vine – og glasset kan du tage med dig hjem bagefter.

Det er ikke muligt at bestille billet på forhånd, så du skal blot møde op i Salling Super, hvis du har lyst til at smage på en masser lækkert vin.

Derudover lover Salling Super også, at der vil være en masse gode tilbud på dagen.

Du kan se meget mere om arrangementet her.