Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Flot start: Ubat Veggie har morgen-tilbud til byens studerende

Af Stine Kjølby Christensen

I knap to uger har aalborgenserne kunnet nyde godt af Aalborgs nye (og første) vegetar- og veganerrestaurant, ubat veggie by tabu.

Begejstringen og modtagelsen har været overvældende, og der er slet ingen tvivl om, at ubat veggie har øget appetitten for byens vegetarer og veganere.

Men det nye spisested er ikke kun anbefalelsesværdigt for dem, der har valgt at leve efter disse kødfrie kostprincipper – ubat veggie har nemlig noget for enhver smag; uanset hvornår på døgnet, du vælger at slå vejen forbi.

Aftenerne byder på sæsoninspirerede menuer, imens de (endnu) kolde morgener lokker med varm kaffe, nybagt surdejsbrød med hjemmerørt nøddecreme, svampede kanelsnegle eller yoghurt med müsli.

Flot start: Ubat Veggie har morgen-tilbud til byens studerende

Rabat til de morgenfriske i hele februar

Restauranten har åbent hver tirsdag-lørdag fra 8-22, så det er helt ideelt at nyde morgenmaden i den nye restaurant.

Det passer perfekt med, at ubat veggie tilbyder 15 % rabat til studerende i februar måned – på hele morgenmadskortet.

Vi har (selvfølgelig) allerede smagt os igennem hele herligheden … og især den veganske yoghurt, sprøde vaffel og instaworthy avocado-mad på grillet brød vakte stor begejstring fra anmelderpanelet.

Her på redaktionen valgte vi at stille stærkt op med to mand, der normalt spiser alt, der sættes på bordet – i selskab med en kvalitetsbevidst veganer, der vidste nøjagtigt, hvad hun ville have.

Dommen var klar: Ingen fra panelet gik sultne (eller skuffede!) derfra.

Faktisk er det mest “overraskende” måske at nævne, at flere af retterne – efter vores smag – faktisk smagte bedre end den udgave, vi ellers er vant til.

Eksempelvis når sødmælken udskiftes med havremælk, yoghurten fik en afrundet smag af kokos, eller kanelsneglen så blød, at den smeltede på tungen.

Flot start: Ubat Veggie har morgen-tilbud til byens studerende

Flot start: Ubat Veggie har morgen-tilbud til byens studerende

Samtidig er vi også vilde med, at portionerne er anrettet således, at det giver mening at bestille mere end én ret – sådan at alle sanser faktisk kan tilfredsstilles på de forskellige tallerkener – og priserne er i et leje, hvor alle kan være med.

En afslappet start på dagen

Er du studerende, og ønsker at gøre brug af de 15 % rabat, så er restauranten især et ideelt studiested i morgentimerne:

En gennemtrængende ro er gennemgående i de rummelige og hyggelige lokaler – og der er masser af plads til både at kunne skrive gruppeprojekt, læse på dagens pensum eller bare få den nyeste sladder.

Alt imens Vesterås gadeliv langsomt vågner bag de store ruder, og kaffe, juice, croissanter og pocherede æg med bagte tomater lidt efter lidt bliver placeret for næsen af dig.

Flot start: Ubat Veggie har morgen-tilbud til byens studerende

Rabatten gælder fra og med i morgen fredag 1. februar, og du kan allerede nu lade dig friste af morgenmadskortet lige her.

Hvad: 15 % rabat på ubat veggie’s morgenmadskort for studerende
Hvor: Vesterå 5, 9000 Aalborg
Hvornår: HELE februar.

Del artikel