Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tyrolermusik og øl i stride strømme: Kom til kæmpe oktoberfest i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto
Arkivfoto

Oktoberfesten i München besøges hvert år af flere end seks millioner mennesker, og selvom det er yderst populært at drage sydpå for at få den perfekte blanding af lederhosen, schlagermusik og øl i stride strømme, har oktoberfester også fået en kæmpe opblomstring her i Danmark.

Det er også tilfældet her i byen, hvor man for andet år i træk er klar til at afholde Aalborgs bedste og største oktoberfest i hallen på Østre Alle 21. september fra kl. 17.30.

“Det var en kæmpe fest sidste år, hvor flere end 500 mennesker bidrog til ægte tyrolerstemning,” fortæller Klaus Anton Lundgaard, medarrangør på Oktoberfesten og fortsætter:

“Den succes vil vi selvfølgelig gerne gentage, og i år har vi endda plads til hele 600 festglade mennesker.”

Tyrolermusik og øl i stride strømme: Kom til kæmpe oktoberfest i Aalborg

Tyrolermusik og øl i stride strømme

Oktoberfesten i Hallen på Østre Allé i Aalborg er bygget op omkring samme koncept som sidste år: Der skal være noget at drikke, noget at spise, noget at grine af og noget at danse til.

Med i billetprisen på 295 kr. er der således både indgangsbillet, kæmpe Oktoberfest-buffet, og underholdning hele aftenen. Du finder info om billetkøb lige her.

Buffeten består af følgende:

Ølmarineret Svinefilet
Texas-marineret Short Rib
Krydrede flank Steaks
Frankfurter med tilbehør
Råstegte kartofler
Sommersalat med pasta og bær
Kold kartoffelsalat
Hjemmelavet urtedressing
Kryddersmør
Kuvertbrød med flagesalt

“Der vil være underholdning fra man træder ind af døren, hvor vi blandt andet byder på Süss Gemüse og DJ FAB, som har mere end 20 års erfaring i at holde stemningen højt,” forklarer Klaus.

Tyrolermusik og øl i stride strømme: Kom til kæmpe oktoberfest i Aalborg

Kom i dit fineste Oktoberfest-puds

Derudover vil legendariske Vejgård Tårnblæserlaug igen skabe en kæmpe fest med deres blanding af humor, (skøn)sang og tyrolerrock.

“Vi kan ikke kalde os det bedste tyrolerorkester, men vi er hvert fald det dummeste.

Vi sørger for at skåle med folk, og så håber vi selvfølgelig, at folk skåler igen,” lover Klaus Anton, som udover at være medarrangør, også er en af frontfigurerne i orkestret.

Underholdningen og den store buffet bliver naturligvis akkompagneret af masser af kolde tyske fadøl, og i år kan man tilkøbe ølkort til billetten som kan veksles til enten 1 liter øl, cider, vin eller shots.

“Derudover håber vi selvfølgelig, at folk vil komme udklædt i deres allerflotteste tyroler-kostume, som man naturligvis er mere end velkomment til at vise frem – både på dansegulvet eller under en spontan bænke- eller borddans.”

Oktoberfest Aalborg oplyser derudover, at firmaer er mere end velkomne til at booke bord til det, der nok bliver årets sjoveste firmafest, hvor man kan tage af sted sammen med kollegaer, venner eller kunder og få en festlig oplevelse sammen. Du finder kontakt-info her

Hvad: Oktoberfest
Hvor: Østre Alle 87, 9000 Aalborg (Hallen på Østre Alle)
Hvornår: 21. september fra kl. 17.30

Du finder mere info her og billetkøb mm. lige her.

Del artikel