TV 2 har overtaget: Nu kan du komme til X Factor casting i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Dårligt nok er X Factor sæsonen slut, før der tages hul på næste sæson.

Da gruppen Place on Earth forleden vandt X Factor, så var det sidste gang i DR regi. Fremover sendes landeplagen på TV 2, som har købt rettighederne. De har som noget af det første hentet dommer Thomas Blachman med over.

TV 2 ser også ud til at gå endnu dybere i talentmassen rundt omkring i landet. Derfor kan du nu som noget helt nyt komme til casting på X Factor lige her i Aalborg.

Kommer forbi Gl. Torv i Aalborg

Det sker fredag den 1. juni, hvor X Factor casterne lægger vejen forbi Folkekirkens Hus på Gl. Torv i midtbyen.

Der er tale om en såkaldt pre-casting, så man kommer ikke i denne omgang til at møde dommertrioen, hvor Thomas Blachman er første bekræftede navn.

Det er mere for at sikre, at talenter i Aalborg opfordres til at stille op i de officielle castinger, hvor dommerne er tilstede.

Præsenterer nyhed

Som noget helt nyt bliver der også mulighed for bands at stille op. Tidligere har det været grupper, men nu hedder kategorien grupper/bands m. en eller flere sangere.

Hidtil har alle i en gruppe skulle synge, men nu er det okay, at en god sanger bakkes op af en eller flere bandmedlemmer på instrumenter.

“Det handler simpelthen om, at vi gerne vil udvide gruppekategorien. Jeg tror, at vi med dette tiltag kan tiltrække talenter, som ellers ikke ville melde sig til. Et band er også en gruppe, og det skal selvfølgelig være bands, som har en eller flere vokalister,” siger TV 2s underholdningsredaktør Dorte Borregaard ifølge TV 2 Nord.

Hvis du slet ikke kan få nok X Factor, så er der faktisk X Factor koncert i Aalborg Storcenter på fredag. Her spiller X Factor finalisterne og giver efterfølgende autografer.

Du kan læse mere om eventet på fredag her