ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sol med omtanke: Aalborg-firmaet Tropic Sun lancerer smart betalingssystem

Af Michael Qureshi

Et solcenter på Kastetvej 60 i Aalborg blev starten på et eventyr for 21 år siden.

Tropic Sun-kæden er i dag en af landets største spillere på markedet for solcentre.

En branche der i den grad har rykket sig. Kun dem der har været bedst til at omstille sig, har klaret sig, og i den kategori hører Tropic Sun i hvert fald.

Med sloganet “Sol med omtanke” kunne Tropic Sun  som de første i Danmark, præsentere Luxura Vegaz, som er total nytænkning inden for sol.

Luxura Vegaz er en sol, der er udstyret med nye collagen-rør, som langt mere skånsomt, behageligt og effektivt giver huden en naturlig glød uden rødmen  – og det gælder endda for selv de allermest vinterblege.

Nu er der mere nyt fra Tropic Sun-kæden, der stadig har hovedsæde i Aalborg. De er gået forrest i den digitale udvikling og har lanceret et helt nyt betalingssystem.

Sol med omtanke: Aalborg-firmaet Tropic Sun lancerer smart betalingssystem

Smartere og mere simpelt for kunderne

Det hele foregår med app’en Tropic Sun Pay. Det smarte nye betalingssystem er indført i over 30 Tropic Sun centre rundt omkring i landet. Og flere er på vej.

Alt er blevet smartere og mere simpelt som kunde med den nye app og betalingssystemet Tropic Sun Pay.

Når man har downloadet app’en kan man eksempelvis vælge center, kabine, tid og om betaling skal være via kreditkort, MobilePay, SMS eller solkort.

Med den nye app får man også en række deals at vælge imellem, hver gang man tager sol.

Sol med omtanke: Aalborg-firmaet Tropic Sun lancerer smart betalingssystem

Derudover kan man købe creme og solkort via app’en. Efter første køb via app’en er der desuden en velkomstbonus på 50 kr., som kan bruges til gratis solbehandling.

“Det er en helt ny digital verden, vi har åbnet op, og det er  til glæde for kunderne, men også os som udbydere.

Vi kan forkæle vores kunder på en helt anden måde end tidligere, og vi kan samtidig gøre det enklere at tage sol. Eksempelvis kan du altid se, hvilke kabiner der er optaget og hvor lang tid, der er til, at de bliver ledige i app’en.

Hvis du har lokationsdeling sat til, vil det center, du er tættest på, altid komme øverst på listen,” forklarer stifter og indehaver af Tropic Sun Michael Grau til MigogAalborg.

Kan lave skræddersyede tilbud til kunderne

Servicen kan også optimeres i de forskellige centre nu grundet det nye digitale system.

“Vi kan åbne og lukke solene, hvis der er fejl eller skader på udstyret. Give kunderne Ny solbehandling eller California Tan creme direkte fra Creme automaten, hvis der sker fejl ved køb.

Tidligere var vi afhængige af, at sende personale afsted for selv de mindste små fejl eller mangler.

Vi kan nu også lave tilbud og nyheder på vores solarie-behandlinger uden at kunderne nødvendigvis skal se de seneste opslag på vores sociale medier og lignende.

Vi kan præsentere skræddersyede tilbud direkte til vores kunder, og responsen har været virkelig god fra kunderne,” tilføjer Medstifter & indehaver Carina Grau.

MigogAalborg har i samarbejde med Tropic Sun produceret en reklamefilm, som her viser, hvordan det smarte Tropic Sun Pay system fungerer.

Har løbende opdateret konceptet

Gennem de seneste 10 år har Tropic Sun gennemgået en kæmpe brandudvikling, for både at følge med de nye lovkrav, men i høj grad også for at imødekomme kundernes krav om udvikling og fornyelse.

”Der er nogle regler, som vi skal sørge for at overholde, og de er blevet meget strengere med tiden. Det er blandt andet med hensyn til, hvilken type rør man må bruge i Europa.

Vi har heldigvis løbende opdateret vores koncept, så de nye lovkrav, kom ikke som en overraskelse for os, og har derfor kun betydet små reguleringer hos os. Netop dét har gjort os utroligt stærke,” fortæller Michael.

Sol med omtanke: Aalborg-firmaet Tropic Sun lancerer smart betalingssystem

“Der er i dag væsentlig færre udbydere på markedet, end da vi startede, men Tropic Sun står stærkere i dag end nogensinde.

Vi glæder os til at se hvad fremtiden bringer, og vi er klar til at byde alle vores kunder velkommen indenfor til sol med omtanke i hele landet hver eneste dag,” slutter Carina &  Michael.

Download Tropic Sun Pay app’en allerede i dag via dette link – du får en velkomstbonus på 50 kr. efter første solbehandling via app’en.

Du kan læse hele historien om sol-eventyret med Tropic Sun fra den første på Kastetvej til landsdækkende koncept lige her

Del artikel