Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Trods udfordrende sæson: Fårup Sommerland præsenterer spændende nyhed i 2021

Af Emil Kjær Jørgensen
Fårup Sommerland
Fårup Sommerland

2020 har været en udfordrende sæson for Fårup Sommerland, som med ét måtte skifte høje forventninger, rekordsalg af sæsonkort og en fuldt booket eventkalender ud med strenge restriktioner, mundbind og færre gæster.

Nu retter Fårup Sommerland blikket mod en oplevelsesrig efterårsferie og ikke mindst 2021, som byder på spændende nyheder i parken.

Det skriver de i dag i en pressemeddelelse.

“I stedet for at ærgre os over en sæson, som langt fra blev som forventet, vælger vi at vende blikket mod lysere tider og investere i fremtiden.

Det gør vi allerede i efterårsferien, hvor vi traditionen tro inviterer til høstfest, men i år skruer vi mere op for nye koncepter og festlig udsmykning for at sikre en ægte efterårsstemning.

Vi præsenterer blandt andet en nyopført forhekset skov, som med garanti vil sikre både gys og sjov for de mindste,” lyder det fra adm. direktør i Fårup Sommerland, Niels Jørgen Jensen, som fortsætter:

“Vi oplever generelt stor interesse for vores høstfestkoncept, som bliver mere og mere populært år efter år.

Vi håber, at mange fortsat har lyst til at komme forbi i ferien og slutte sæsonen af på bedste vis med alt lige fra knoldselleri-bowling til Det Hjemsøgte Skibsværft – og naturligvis alle de sjove forlystelser.”

Trods udfordrende sæson: Fårup Sommerland præsenterer spændende nyhed i 2021

Nyhed til familiens yngste

Udover en begivenhedsrig efterårsferie venter der også en spændende nyhed i parken i 2021, som særligt familiens yngste kan se frem til.

Her præsenterer Fårup Sommerland nemlig en helt ny bilbane, som kan prøves af børn fra helt ned til 0 år. Bilbanen bliver placeret omkring børnetivoli og rutsjebanen Saven i hyggelige skovomgivelser.

“Bilbanen er en skøn familieforlystelse, hvor for eksempel forældre eller bedsteforældre kan tage børn på helt ned til 0 år med på en hyggelig tur med små overraskelser undervejs, som gør turen endnu sjovere for hele familien.

Vi glæder os meget til at lancere nyheden næste år,” siger Niels Jørgen Jensen.

Fårup Sommerland holder åbent den 10.-17. oktober kl. 10-18, mens parken på årets sidste åbningsdag 18. oktober har åbent fra kl. 10 til 17.