Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tristhed hos Aalborg Street Food: Brandmyndigheder udskyder åbning

Af Michael Qureshi

“Det er med meget stor tristhed og beklagelse, at vi desværre må meddele, at vi ikke åbner den 25. maj som først antaget.”

Sådan indleder Aalborg Street Food – The Lighthouse et Facebook-opslag her mandag aften.

Planen har i flere måneder været, at åbningsdatoen var på torsdag Kr. Himmelfarts Dag, og håndværkerne var sikre på, at de nok skulle komme i mål.

MigogAalborg var så sent som i fredags et smut derude for at skyde lidt billeder som I kan se i denne artikel, og der virkede stifterne forberedte på at åbne nu på torsdag.

Tristhed hos Aalborg Street Food: Brandmyndigheder udskyder åbningTristhed hos Aalborg Street Food: Brandmyndigheder udskyder åbning

Dog var de bekymrede over, at det havde taget længere tid end planlagt med at få de endelig godkendelser og bevillinger fra myndighederne.

Det har nu sat en kæp i hjulet for åbningen på torsdag. Brandmyndighederne har ikke godkendt, at man åbner på torsdag.

Tristhed hos Aalborg Street Food: Brandmyndigheder udskyder åbningTristhed hos Aalborg Street Food: Brandmyndigheder udskyder åbning

Det skriver de i Facebook-opslaget.

“Vi kan på nuværende tidspunkt derfor heller ikke melde en ny dato ud. Vi håber på jeres forståelse, og håber I alligevel vil følge os, da vi stadig vil gøre alt for at få det fedeste street food marked op at stå i Aalborg

I er velkommen til at stikke hovedet ind, og se hvad der sker, for der sker noget hver dag, og vi knokler for at kunne åbne snart

Som I har set har vi også nogle meget dygtige og spændende køkkener, som knokler og glæder sig rigtig meget til at servere fantastisk street food til jer.”

Vi glæder os til at høre om en ny åbningsdato, for vi er slet ikke i tvivl om, at det bliver rigtig fedt derude på Skudehavnsvej i Vestbyen.

Tristhed hos Aalborg Street Food: Brandmyndigheder udskyder åbning