Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Trist nyt: Kristoffer Pallesen stopper karrieren

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: AaB
Foto: AaB

Efter 180 officielle kampe, to scoringer og 16 assists for AaB indstiller Kristoffer Pallesen sin aktive karriere.

Det meddeler AaB i en pressemeddelelse.

Det er skaden som højreforsvareren pådrog sig i de sidste sekunder af hjemmekampen mod AC Horsens 7. maj 2023, der desværre betyder, at den 33-årige spiller med øjeblikkelig virkning stopper karrieren.

Kristoffer Pallesen kom til AaB fra Viborg F.F. i sommeren 2017 og har også en fortid i Hobro I.K., I.K. Skovbakken og AGF.

AaB’s sportsdirektør Ole Jan Kappmeier udtaler:

“Kristoffer har med en altid dedikeret indsats leveret en flot bidrag for AaB gennem de seneste seks år, og både på og uden for banen har han til enhver tid været en værdig repræsentant for vores klub.

Naturligvis er det ulykkeligt, at fodboldkarrieren slutter på denne måde, og Kristoffer vil være stærkt savnet i truppen, hvor han med sin professionelle optræden altid har sat holdet over sig selv, “påpeger Ole Jan Kappmeier.

“Samtidig glæder vi os over, at Kristoffer har takket ja til at bringe sine kompetencer i spil på anden vis i AaB, og vi ser meget frem til det nye samarbejde,” siger Ole Jan Kappmeier.

Både ærgerligt og lettet

Kristoffer Pallesen er både ærgerlig og lettet over beslutningen:

“Det har været en meget svær beslutning, som har krævet enormt mange overvejelser. Det der særligt har gjort beslutningen svær er, at så utroligt mange mennesker har støttet mig og investeret tid i at få mig tilbage til banen.

I den henseende vil jeg gerne sige tusind tak til min familie, klubben, AaB’s sundhedsstab, spillere, trænere og ikke mindst vores fans for den fantastiske opbakning.

Jeg er vidende om, at en tilbagevenden vil være forbundet med risici, og derfor er jeg kommet til den konklusion, at fornuften må sejre, og det derfor er nødvendigt at stoppe min fodboldkarriere.

Jeg er glad og stolt over at have repræsenteret AaB og trøster mig med, at jeg stopper som AaB-spiller, og at jeg fortsat kommer til at have min daglige gang på anlægget på Hornevej,” lyder det fra Kristoffer Pallesen.

Kristoffer Pallesen vil i forbindelse med den kommende hjemmekamp 22. oktober mod B.93 blive hyldet på Aalborg Portland Park.

Del artikel

Andre læser også