Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Trist melding: Kæmpe event i Aalborg aflyses

Af Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Q Dance // Aairport Festival
Foto: Q Dance // Aairport Festival

Der er dårligt nyt til alle, der havde glædet sig til Aairport Festival i januar 2022.

Det største arrangement i den elektroniske musikgenre er nu aflyst, melder arrangøren.

“Efter pressemødet onsdag, står det klart, at stående koncerter ikke muliggøres i den nærmeste fremtid. Vi er derfor nødsaget til at forsøge at flytte alle kunstnere og aftaler til 20. og 21. Januar 2023, hvor vi heldigvis allerede har booket Gigantium,” udtaler Kresten Thomsen, CEO, Aairport Festival.

”Med erfaringerne fra december 2020 og januar 2021, ser vi frem til mindst to måneder med massive smittespredninger og vi kan som arrangør ikke stiltiende skabe et muligt supersprederevent, som vi desværre har set til større koncerter i både Aalborg og København for nylig. Det er både rettidig omhu og samfundssind.”

Han uddyber:

“Selv om restriktionerne kun gælder til 7. januar 2021, så er virkeligheden, at både december og januar er peak måneder for os – både i forhold til billetsalg, produktion og ressourcer til afvikling.

Når der kommer restriktioner eller anbefalinger om at minimere social kontakt, så påvirker det virkelig vores kunders lyst til købe billetter. Samtidig forventer vi, at restriktionerne fortsætter længere ind i 2022, når vi ser tilbage på erfaringerne fra sidste år.”

Få refunderet eller flyttet billetter

Aairport Festival skriver, at alle billetkøbere kan vælge at få refunderet billetterne eller at flytte dem til januar 2023.

“Vi håber naturligvis, at vores gæster støtter op os i denne svære tid,” fortæller Kresten Thomsen afslutningsvis.

Aairport Festival er Danmarks største EDM festival som afvikles hvert år i Januar i Gigantium, Aalborg og nu også i Kildeparken, Aalborg. Festivallen arbejder tæt med internationale labels for at bringe internationale musikere til Danmark, samtidig med at understøtte vækstlag og lokale artister, når det er muligt.

Aairport Festivals erklærede ambition er at skabe Skandinaviens største elektroniske festival, som skaber events hele året rundt på forskellige destinationer.

Det store arrangement blev afviklet første gang i januar 2020, og der afvikles to begivenheder årligt samt en række mindre i lokale samarbejder.

Del artikel

Andre læser også