Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Trist melding: Fuglsang kommer ikke til start i Aalborg

Af Michael Qureshi

Det var den værst tænkelige besked for arrangørerne af lørdagens SpilNu Grand Prix i Aalborg.

Hovednavnet Jakob Fuglsang styrtede fredag aften under et gadeløb i Herning, og det har den konsekvens, at han er for skadet til at komme til start i Aalborg.

Fuglsang har ikke haft en så heldig sommer. Først styrtede han under Tour de France, da han lå i Top 6 i løbet. Fredag fik han så comeback i et løb, som blev kørt i Herning og styrtede på en af de sidste omgange.

Han blev efterfølgende kørt til tjek på sygehuset i Herning, og her konstaterede man at styrtet desværre havde kostet ham et brækket kraveben.

Lørdag formiddag kom så den triste melding fra SpilNu Grand Prix-arrangøren Jonas Mikkelsen;

“Det er med stor beklagelse, at jeg må meddele at jeg netop har modtaget et afbud fra Jakob Fuglsang til dagens gadeløb i Aalborg som følge af det brækket kraveben han pådrog sig igår i Herning. Det betyder st autografskrivningen i Friis Shopping Center bliver uden Jakob Fuglsang. – Jeg håber dog alligevel at mange nordjyder vil trodse dette ærgerlige afbud og stadig kigge ind til et spændende cykelløb hvor Lars Bak stadig vil være til start sammen med en anden Astana rytter Jesper Hansen.”

Det bliver dog stadig et fedt cykelløb i Aalborg, som mange burde komme ind og heppe med på. Klokken 14.00 skriver de største profiler autografer i Friis Shoppingcenter. Klokken 15.00 er der børnecykelløbet, hvor SpilNu donerer 50 kr. per omgang hvert barn kører.

Klokken 16.00 er det så tid til profferne, der har start og mål inde på Gl. Torv.