Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Trist melding: CLUB C må dreje nøglen om

Af Emil Kjær Jørgensen

Ambitionerne var høje, da kammeraterne Niklas Strandbæk og Niclas Tylvad Christensen tilbage i marts 2018 kunne løfte sløret for, at de åbnede champagne – og cocktailbaren CLUB C i Hollywood’s gamle lokaler.

Men Jomfru Ane Gade er et hårdt sted at drive forretning, og godt et år efter åbningen har CLUB C været nødsaget til at dreje nøglen om.

Det bekræfter Niklas Strandbæk overfor MigogAalborg.

”Det var svært at drive forretning på den måde, som vi gerne ville. Vi har erkendt, at Jomfru Ane Gade endnu ikke er helt klar til et koncept som vores, hvor der er fokus på lækre cocktails og eksklusiv champagne,” forklarer Niklas.

Trist melding: CLUB C må dreje nøglen om
Drengene fra CLUB C

En masse erfaring rigere

De to gange Niklas er begge kun 24 år, og selvom de er meget kede af at måtte dreje nøglen om, har de også lært en masse af hele processen med at drive bar i Jomfru Ane Gade.

”Vi har fået tonsvis af erfaring, og blevet klogere på både os selv, og hvad der skal til for at drive forretning i Aalborg,” siger Niklas.

CLUB C har ofte været velbesøgt, og de har fået store roser for deres lækre cocktails og mere eksklusive miljø, som har tiltrukket en del mennesker. De har for nyligt også været nomineret til en AALBORG AWARD for Årets Cocktailsted.

”Men når vi kun har åbent torsdag, fredag og lørdag kræver det også, at der er fyldt alle dage. Det har desværre ikke været tilfældet, men derfor vil vi selvfølgelig gerne sige tak til de mange, som har besøgt os, og som har givet os en masse sjove stunder, som vi aldrig vil glemme,” siger Niklas.

MigogAalborg har også været i kontakt med kurator, Jacob Poulsen Mark fra ADVODAN Aalborg. Han fortæller, at der er en del glemte sager – herunder jakker og overtøj, der stadig hænger med folks garderoberummer på.

Hvis man skulle være så uheldig at have glemt ting på CLUB C, kan man kontakte Jacob på JPMA@advodan.dk.

Del artikel

Andre læser også