Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Trimning af skæg: Barbermaskine eller hårtrimmer?

Af Redaktionen

Debatten om skægtrimning er en omstridt debat. Nogle mænd sværger til hårtrimmere, mens andre siger, at den efterlader for mange skægstubbe og kræver flere gennemgange for at få den ønskede effekt. Andre foretrækker barbermaskinen, fordi de synes, at det er nemmere at vedligeholde længere skæg med den. Men hvad er bedst for dig? I denne artikel giver vi vores bud på, hvad den bedste løsning er, for dig der ønsker at trimme dit skæg.

Hårtrimmer til skægtrimning?

Nogle mænd foretrækker hårtrimmere til skægtrimning, fordi de mener, at den giver skægget en bedre form. Ulempen ved dette er, at trimmeren kræver mange flere gennemløb for at opnå den ønskede effekt, hvilket kan være kedeligt tage lang tid. ligesom risikoen for at ødelægge sit skæg er til stede.

Annoncørbetalt indhold leveret af BedstTest.dk

Hvis du benytter dig af en, hårtrimmer til dit skæg, skal du også være opmærksom på risikoen for at ødelægge sit skæg. Afstandsmåleren på en hårtrimmer, kan nogle gange rykke sig ved en lille berøring, så hvis du ikke er opmærksom, risikerer du at klippe dit skæg helt i stykker.

Det er også svært at opnå den ønskede form med dette apparat, fordi det har mange tænder og ikke er justerbart. Det kan også være svært at få alle de små skægstubbe med, hvilket kan være rigtigt irriterende, hvis man ønsker et helt glatbarberet look. Vil du alligevel prøve, så læs denne hårtrimmer test først.

Barbermaskine til skægtrimning?

Hvis du leder efter en nemmere måde at vedligeholde dit skæg på, så kan barbermaskinen være en god mulighed. I dag kommer barbermaskiner med drejelige hoveder, der gør det nemmere at vedligeholde langt skæg uden at blive fanget i nogen pletter eller lave ujævne linjer.

Ulempen er, at den måske ikke altid giver dig en lige så tæt og jævn kant som hårtrimmere gør, og derudover er den ikke særlig god at anvende til længere skæg. Det kommer i store træk an på hvilken type skæg du har – er det kort eller langt? Er det tyk og fyldigt eller tyndt? Dette er afgørende for hvilken type trimmer du bør bruge.

Den bedste måde at finde en god barbermaskine på er ved at læse anmeldelser af forskellige barbermaskiner. Du kan også sammenligne priser online og finde ud af, hvilke mærker der er velrenommerede. En anden mulighed er at spørge en barber eller stylist, hvad du skal købe, eller du kan læse denne barbermaskine test og derefter danne dig et billede af dit eksakte behov.

Konklusion

Både barbermaskiner og hårtrimmere har deres fordele og ulemper når det kommer til at trimme dit skæg. De vigtigste faktorer er ikke så meget hvilken maskine du ønsker at bruge, men mere hvilken maskine du bør bruge, da det kommer helt an på hvilken type skæg du har, eller ønsker.

Så konklusionen er, at begge typer trimmer, kan være gode, på hver deres måde og alt efter hvilken type skæg de skal trimme. Vi anbefaler at du læser anmeldelser og test på internettet, inden du tager en beslutning om hvilken type trimmer du har brug for og ønsker at købe.

Del artikel

Andre læser også