Trendy møbelkæde åbner kæmpe butik på Nytorv: Så stor bliver den

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Sinnerup Facebook
Foto: Sinnerup Facebook

Det har længe været en trist bygning inde i centrum af Aalborg.

Men nu sker der endelig noget på den front. Det gamle hovedkvarter for Jydsk Telefon på Nytorv i Aalborg bliver fra 1. december omdannet til et nyt møbelmekka i byen.

Det er den trendy møbelkæde Sinnerup, der aktuelt har 10 butikker i resten af landet, som åbner i Aalborg. Det skriver netsiden wood-supply.dk 

Sinnerup åbner i flere etager en 2000 kvadratmeter møbel- og interiør butik, hvor de både sælger eksterne produkter samt deres eget design.

Den nye store butik kommer med garanti til at skabe noget liv og mere aktivitet i området mellem Føtex i Slotsgade og så Salling. I flere år har det bare været noget, man har passeret uden grund til at stoppe op.

Sinnerup ligger i dag i byer som Aarhus, Viborg, Randers, Holstebro, Silkeborg, Horsens, Kolding og Odense samt to ved grænsen. Der er endnu ingen Sinnerup-butikker på Sjælland, og de vælger tydeligvis at indtage den nordlige region, før de formentlig går videre mod hovedstaden.

Netsiden Wood Supply har talt med den overordnede butikschef for Sinnerup, Thomas Olesen.

“Vi har længe interesseret os for Aalborg, for der er stor efterspørgsel på vores varer, når man ser på, hvad nordjyderne bestiller på vores webshop og får tilsendt. Vi ved også, at mange nordjyder besøger os især i Aarhus, Randers og Viborg,” siger Thomas Olesen til wood-supply.dk

“Vi er superglade for naboerne, for det er gode kundemagneter, som trækker mange folk til. Vi har nogle klassiske mærker, som vi deler med de andre, men stort set halvdelen af det, vi har, findes ikke i byen i forvejen,” supplerer han.

Læs også: Høgh Møbler åbner tredje butik i Aalborg: Det er ikke set før i Jylland

Det bliver spændende at se den enorme butik, når den store møbelkæde åbner dørene op i december måned.

Fik du læst?

Mette overtog et nedslidt hotel: Nu er Hvide Hus tilbage på toppen

Direktør for Hotel Comwell Hvide Hus, Mette Bonderup
Direktør for Hotel Comwell Hvide Hus, Mette Bonderup

Officielt: Træningscentre og svømmehaller må åbne på mandag

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Tidligere i dag kunne vi meddele, at Regeringen var klar til at åbne alle indendørs idrætsfaciliteter, som en del af genåbningens fase 3.

Og lørdag aften er de allerede nået til enighed med Folketingets partier.

Regeringen og Folketingets partier er netop blevet enige om at fremrykke åbningen af fitnesscentre, svømmehaller og legelande til 8. juni, oplyser Kulturministeriet.

“Jeg er rigtig glad for, at vi nu igen kan spille badminton, dyrke fitness, yoga eller tage en tur i svømmehallen rundet omkring i Danmark.

Vi trænger til at komme i gang igen, og det er godt, at det nu kan lade sig gøre på en sundhedsmæssigt forsvarlig måde, lyder det fra kulturminister Joy Mogensen (S) i en pressemeddelelse.

Aftalen indebærer alle indendørs idræts- og fritidsfaciliteter:

Spillehaller, lege- og badelande

Svømmehaller

Sportshaller

Træningscentre

Kulturministeriet oplyser til TV 2, at der endnu ikke er udarbejdet retningslinjer for indendørs sportsaktiviteter, men at planen er, at de ligger klar mandag.

Fristende sommernyhed: Kom til rosé ad libitum på Budolfi Plads

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Finder der noget bedre end et køligt glas rosé på en solbeskinnet terrasse?

Det skulle da lige være fri rosébar i 3 timer på en af byens bedste adresser.

Den hede sommerdrøm bliver til virkelighed på næste lørdag, d. 13/6, hvor man fra 15.30 – 18.30 kan nyde alt det rosé man vil for 299 kr.Aktuel.

Aktuel er et af de absolut bedste steder at nyde solen, maden og lidt koldt at drikke.

De har bl.a. en fuldstændig fabelagtig terrasse, og ikke mindst et populært koncept, hvor gæsterne selv er med til at vælge, hvad de vil spise til morgen, middag og aften – man vælger typisk 3 retter, hvor man så kan smage en masse forskelligt.

Men de våde varer, har de altså også fuldstændig styr på.

I går kunne vi skrive, at DMI regner med, at sommervarmen vender retur i næste uge – så det ligner en fuldstændig oplagt mulighed for at nyde lidt lækkert i glasset, godt vejr og (forhåbentlig) godt selskab.

Ejer Lars Helmuth lover, at fri rosébar vil være et tilbagevenende event i løbet af sommeren.

Men de gode nyheder stopper ikke der.

Aktuel er nemlig også klar med det nye koncept Terrassen.

Cocktailbar, DJ og fed stemning

En af byens bedste terrasser skal naturligvis udnyttes i det danske sommervejr, og på fredag den 12/6 fra klokken 15.30 er Aktuel klar med den første officiele udgave.

Vi kan blandt andet se frem til cocktailbar under ledelse af Dennis Messerschmidt, DJ Tom NeedleSplit og naturligvis også en fristende rosébar.

Vi spår et stensikkert sommerhit i Aalborg!

Alene i Vildmarken med et twist: DR søger nye deltagere

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Andreas Roosvall
Foto: Andreas Roosvall

Alene i Vildmarken er et af DR’s mest populære TV-programmer, og seersuccesen har indtil videre haft fire sæsoner på bagen.

Serien går i al sin enkelhed ud på, at 10 deltagere bliver overladt til sig selv i den norske vildmark, hvor de så skal forsøge at overleve så længe som muligt – med et minimum af hjælpemidler og uden kontakt med andre mennesker.

Rekorden i den danske udgave af programmet er 60 dage, og den har du nu mulighed for at slå.

DR og tv-produktionsselskabet United søger nemlig nye deltagere til programmet.

Sådan melder du dig til

Denne gang søger de faktisk nye makkerpar til ‘Alene i Vildmarken’, og det kan være par i alle mulige konstellationer, lige fra vennepar, brødre/søstre, fætre/kusiner, kæreste- og ægtepar, samt forældre/børn.

“Den yngste af jer skal være mindst 21 år – og I skal være stærk motiverede til et eventyr sammen. Som deltagere finder I selv mad, bygger jeres shelter og klarer jer ude i den rå natur,” skriver DR om kravene.

“I skal selv filme hinanden og jeres oplevelse; både når det går op og ned og fortælle om det til seerne.

Så har I modet og stædigheden til at holde ud, selv når forholdene kan blive svære, så hører vi gerne fra dig,” skriver de.

Hvis du har modet til at prøve kræfter med vildmarken, skal du sende en mail til alene@unitedtv.dk, hvor du fortæller om jer som makkerpar og jer selv og jeres erfaring med med vildmarken, samt jeres styrker og svagheder – hver for sig og sammen.