ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Trendy butik åbner i Aalborg på fredag: Rains er et dansk mode-fænomen

Af Michael Qureshi
Sådan ser Rains-butikken ud i Aarhus. Det kommer sandsynligvis til at være i samme stil i Aalborg
Sådan ser Rains-butikken ud i Aarhus. Det kommer sandsynligvis til at være i samme stil i Aalborg

På fredag den 28. oktober åbner en ny spændende konceptbutik i Gravensgade i Aalborg.

Mange har måske passeret facaden og set den flotte indpakning, og fredag åbnes dørene, så man kan komme ind og se den nye lækre butik.

Rains er navnet, og det er den anden fysiske butik, man åbner i Danmark.

Regntøj lyder både usexet og kedeligt. Men det har Rains formået at ændre på. Med over 120 regndage om året i Danmark er det også ganske relevant, at man faktisk godt kan se cool ud i det våde vejr.

Rains Aalborg

Rains har skabt et livsstilsbrand, hvor både regnfrakkerne og taskerne er lækre og moderigtige. Faktisk er Rains blevet så trendy, at de blandt andet har været omtalt i modemagasinet Cover, som for alvor er kendt for at have fingeren på pulsen i den danske modebranche.Butikken bliver den anden af sin slags i Danmark og kommer til at præsentere et univers af regntøj, tasker og accessories i brandets genkendelige skandinaviske designunivers.

RAINS har i de seneste år opnået international markedsposition som Europas førende producent af moderegntøj med mere end 3000 forhandlere i 20 lande.

Konceptbutikken i Aalborg åbner som et led i af udviklingsstrategi med formål om at styrke helhedsoplevelsen af RAINS, og bliver en naturlig forlængelse af den første butik, der åbnede tilbage i juni i Aarhus.

Rains Aalborg
Konceptbutikken i Aarhus

migogaalborg.dk har stillet nogle spørgsmål til Rains administrerende direktør Daniel Brix Hesselager omkring den nye spændende butik i Aalborg.

Hvorfor var det lige Aalborg, man har valgt at åbne butik nummer to i?

“Aalborg har et solidt og voksende studiemiljø, samt mange turister i handelsgaderne i vores højsæson. Vi har siden vores opstart haft god vind i sejlene i Aalborg, og har generelt et godt kendskab til byen. Herudover er Aalborg logistisk overkommelig i forhold til, hvor vores retail-koncept er nu, og vi kan nemmere gøre vores erfaringer, når vi har mulighed for at ”stå på gulvet”.”

Jeg har hørt dig tale om en oplevelsesbaseret butik. Hvad kan vi forvente i Aalborg?

“I butikkerne tilstræber vi at skabe et overraskelsesmoment, hvor kunden opdager, at RAINS er et dynamisk koncept, som udvikler sig og består I en æstetik, som er mere end regntøj og tasker. Butikkerne giver luft omkring produkterne, og præsenterer uden de klassiske RAINS produkter også specialdesignede livsstilsprodukter, som kun kan forhandles i butikkerne.

Herudover kan man få indsigt i den omfattende redaktionelle trykte materiale om udendørsliv, arkitektur og livsstil som vi også tilbyder som en del af oplevelse.”

Rains Aalborg
Rains i Gravensgade er klar til åbning fredag i Aalborg

I startede med salg online – hvad har udfordringerne været i forhold til at åbne fysiske butikker?

“Vi har været meget bevidste om, at butikker er en helt anden disciplin end vores traditionelle forretning, så det har været en stor udfordring at allokere de nødvendige ressourcer til at eksekvere vores retail- strategi, uden at det måtte påvirke vores eksisterende drift.

Det er lykkedes rigtigt fint ind til nu, men det har været en stor arbejdsbyrde at løbe projektet i gang, og selv med åbningen af vores anden butik, er vi meget bevidste om, at vi har rigtig meget, som skal optimeres, før vi åbner på en såkaldt ”high risc” placering.”

Dørene til RAINS Store i Aalborg åbnes i første omgang fredag 14-18, hvor der afholdes åbningsevent i Gravensgade med goodiebags, forfriskninger og musik for de besøgende.

Ligeledes vil der være mulighed for at se den seneste vinterkollektion samt pre-lanceringen af den seneste kollektion af rejse- accessories.

du kan læse mere om Rains her

Fik du læst?

Har åbnet steder i New York og Singapore: De står bag Aalborgs nye foodbar

Aalborg We Feat
Stifterne af Boulevardens nye Foodbar Frederik Løwe (til venstre) og Benjamin Hvid

Del artikel

Andre læser også