SPIS ude i Aalborg: Restauranter klar med særlig 3 retters menu til 175 kr.
Sommeren går på hæld, og byen summer af mange forskellige events her i slutningen af august.
Men det er også blevet hverdag igen efter en hektisk sommer med mange fyldte spisesteder.
Der er stadig brug for, at mange kommer ud og spiser og bruger byens restauranter.
Derfor hjælper vi på MigogAalborg med at kickstarte september måned på den bedst tænkelige måde.
I denne uge har vi derfor teamet op med flere af byens restauranter, hvor du kan få tre retter for kun 175 kroner pr. person.
Denne særlige SPIS Ude uge kører fra på mandag d. 30. august og frem til søndag d. 5. september.
Vær opmærksom på, at der hver dag er begrænset antal pladser. Du kan booke lige her.
Tjek stederne og menuerne nederst i artiklen.
Helt særlig menu
Restauranterne har alle kreeret en helt særlig 3 retters menu til kun 175 kr., og denne menu kan kun fås til denne pris i denne uge.
Det burde i hvert fald ikke være prisen, som står i vejen for at booke pladser til en hyggelig aften ude i selskab med god mad og drikke.
Vi synes selv, at vi har fået god variation med blandt de deltagende restauranter, og flere af dem har du måske aldrig prøvet at spise på.
Vi har eksempelvis den helt nye Grav7Bistro i Gravensgade med i denne SPIS UDE uge.
Kokken bag Grav7Bistro har tidligere huseret på steder som d’Angleterre og Søllerød Kro, så han ved præcis, hvordan man skaber en skøn madoplevelse.
Stedet åbnede i juli, og byder på rigtig mange lækre ting på menuen samt hyggelige omgivelser.
Af andre restauranter som er med i denne Mini-Festival kan nævnes Bistro V, Holle’s Vinstue, Teatercaféen samt Provence. Alle steder der er vant til at levere varen over for gæsterne.
Book allerede nu, da der er begrænsede pladser alle dage. Du kan bestille lige her.
Tilmeld dig vores event-nyhedsbrev
Vores nyhedsbrevsmodtagere har haft først adgang til bookingen, da disse altid får arrangementer til presale.
Tilmeld dig nyhedsbrevet her, for at sikre dig adgang til salg og bookinger som én af de første.
Menuerne er faste, og der kan derfor ikke foretages ændringer.
Se alle restauranter og menuerne herunder
Bistro V
Aftenens menu:
Forret:
Saltede og tørret okseinderlår med grillede løg, havgus, trøffel og spæde urter
Hovedret
Grillet kalveculotte med braiseret skank, puré, svampe, fritter og bearnaise sauce
Dessert
Citrontærte med marengs og vaniljeis
Pris pr. person: 175 kr.
(der pålægges billetgebyr på 5 kr)
Du kan vælge mellem 2 seatings, kl. 17:00-19:00 eller kl. 19:30-21:30
Grav7Bistro
Aftenens menu:
Forret:
Hjemmelavet tortellini med svampe, mascarpone, sommertrøffel, brunet smør og revet ricotta
Hovedret
Okse Bavette med nye kartofler med oliven og syltede citroner og cognacsauce med grøn peber
Dessert
Klassisk Tiramisu
Pris pr. person: 175 kr.
(der pålægges billetgebyr på 5 kr)
Du kan vælge mellem 2 seatings, kl. 17:00-19:00 eller kl. 19:30-21:30
Provence
Aftenens menu:
Forret:
Røget andebryst med pinjekerner, syltet løg, orange vinaigrette og ærteskud
Hovedret
Krondyrfilet med ovnstegte kartofler og rødvinssauce
Dessert
Creme brulée serveret med med vaniljecreme og nøddecrunch
Pris pr. person: 175 kr.
(der pålægges billetgebyr på 5 kr)
Du kan vælge mellem 2 seatings, kl. 17:00-19:00 eller kl. 19:15-21:30
Teatercaféen
Aftenens menu:
Forret:
Terrin af gårdkylling og frilandsbacon med kraftig-velouté tilsmagt med sherry, dertil stegte svampe
Hovedret
Langtidsstegt kalv med pommes duchesse, reduceret rødvinssauce og ristede rodfrugter
Dessert
Pannacotta af dansk fløde med søde og syrlige elementer
Pris pr. person: 175 kr.
(der pålægges billetgebyr på 5 kr)
Holle’s Vinstue
Aftenens menu:
Forret:
Mini stjerneskud med smørstegt rødspættefilet med håndpillede rejer og asparges.
Hovedret
Rosastegt oksefilet, små nye kartofler, honningristet grønt og okseglace
Dessert
Rødgrød med fløde – de sidste jordbær, vanilje, jordbærcreme og hvid chokolade
Pris pr. person: 175 kr.
(der pålægges billetgebyr på 5 kr)