Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tre råd: Sådan kan du slappe af fra hverdagen i Aalborg

Af Annoncør

Måske har du gået mange ture inde i Aalborg centrum for nylig og tænkt, at det måske var på tide med en pause. Det kan være på mange måder, men én af dem kunne for eksempel være at tage en rejse til et varmt sted. Der er ikke ligefrem varmt i Aalborg eller hele Danmark for den sags skyld for tiden. Alligevel kan den friske og varme sommervind snart mærkes igennem gaderne i Aalborg igen, og det glæder mange sig til. 

Det tager måske et stykke tid, før sommeren endeligt er her, men du kan stadig gøre mange ting for at slappe af fra hverdagen i Aalborg. Læs med her og få tre gode råd. 

Tag på café med venner og familie

Der er rige muligheder for at tage på café eller restaurant inde i Aalborg, hvis du har lyst til det. Der kan du vælge mellem et bredt sortiment af både drikkevarer og diverse lækre retter til både brunch, frokost og aftensmad. Hvis du har lyst til det, kan det også være fint bare at sætte sig en på café i forårssolen og nyde en kop kaffe eller te, mens du hygger med din familie eller venner. 

Vær aktiv 

Du kan nemt finde fede aktiviteter, som du kan koble af med her i Aalborg. Der findes blandt andet Zoologisk Have og Klatreparken, hvis du gerne vil lave noget lidt vildt. Hvis du gerne vil slappe af, kan det også være en god idé at få noget motion og flytte fokus fra tal og arbejde til at svinge sig fra gren til gren spændt op 20 meter over jorden. 

Tag på en rejse til de varme lande

Noget af det, der er allerbedst, når det kommer til at slappe af, er at tage på en ferie et sted hen i de varme lande. Det kunne for eksempel være Tyrkiet eller Grækenland, der med deres mange flotter øer og dejlige kultur kan hjælpe dig med at byde sommeren velkommen lidt på forhånd. Temperaturen i Tyrkiet og Grækenland på denne årstid er cirka den samme, som du kan finde i Danmark i juni måned, og det er derfor optimalt for dig, der bare trænger til lidt sol og tid på stranden. Klik her, hvis du gerne vil se mere om, hvor og hvordan du kan tage på ferie nu.