ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tre nordjyder står bag: Oplev det bæredygtige modebrand FLAPH i Aalborg

Af Redaktionen

For knap en måned siden åbnede det nordjyske brand FLAPH dørene op til deres egen webshop, der byder på tidløst og klassisk tøj produceret på en bæredygtig og ansvarlig måde.

Som de allerførste, kan aalborgenserne opleve kollektionen med egne øjne. FLAPH har teamet op med modebutikken deKARL og afholder lørdag den 5. november kl. 10-16 et event i butikken i Gravensgade.

Der vil være drinks, snacks og eksklusive goodiebags til de første 20 kunder.

Helt i tråd med FLAPHs grønne DNA, bliver der plantet et træ for hvert køb, så du kan tilmed handle med god samvittighed.

Det vil være muligt at se og købe kollektionen hos deKARL resten af året ud, og man kan selvfølgelig altid handle det hele på  www.flaph.dk.

Tre nordjyder står bag: Oplev det bæredygtige modebrand FLAPH i Aalborg

En nordjysk trio i front

FLAPH er et familiedrevet brand med rødder i det nordjyske stiftet af Pernille Morell Aaen, Jesper Tomra Aaen og Line Tomra Aaen. Trioen besluttede, at de ville gøre noget ved det konstante overforbrug og de mange sæsonbetonede varer, som præger modebranchen.

Noget der resulterer i fyldte garderober med for meget tøj, der bliver brugt for lidt og en planet der lider overlast. Derfor har de skabt en bæredygtig basisgarderobe, der kan bruges sæson efter sæson.

Udover at du hos FLAPH kun finder varer, der er produceret i bæredytigte og genanvendte materialer, så har FLAPH også et vigtigt budskab. De vil nemlig gerne inspirere forbrugerne til at købe mindre tøj – af bedre kvalitet – og bruge det mere og længere. For som FLAPH fremhæver, er det allermest bæredygtige vi kan gøre er, at sænke vores forbrug og passe bedre på vores tøj – tænke over, hvordan vi vasker det osv.

Hvor:

deKARL

Gravensgade 21

9000 Aalborg

Hvornår: 

Lørdag den 5. november 2022

Kl. 10-16

Del artikel

Andre læser også