Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tre dage i træk: Ukendte gerningsmænd har forsøgt at bryde ind i hytterne på julemarkedet

Af Emil Kjær Jørgensen

Allerede dagen efter åbningen af dette års julemarked på Gammeltorv, kunne Aalborg City berette om, at der var blevet stjålet bl.a. julenisser og bålfade fra markedet.

Men nu er der kommet endnu et skår i juleglæden.

For der har været særdeles uvelkomne drillenisser på spil. De seneste tre nætter har ukendte gerningsmænd forsøgt at begå indbrud i en stor del af hytterne på årets julemarked.

“De har forsøgt at bryde låsene op, men det har de heldigvis ikke haft succes med,” fortæller en frustreret eventkoordinator for Aalborg City, Cecilie Haversen.

Hun understreger, at der ikke er noget af værdi i hytterne om aftenen og natten, når julemarkedet er lukket ned.

Aalborg City har naturligvis anmeldt det til Nordjyllands Politi, som har lovet at øge patruljeringen i og omkring julemarkedet både dag, aften og nat.

“Vi har også selv private vagter ansat, der patruljerer markedet løbende, men vi har desværre ikke ressourcer til at have faste vagter tilknyttet 24 timer i døgnet,” siger Cecilie, der samtidig kommer med et opråb til gerningsmændene.

“Det er ekstremt slemt i år, og mange af boderne har givet udtryk for, at de er enormt trætte og frustrerede over, at de ikke kan have deres ting i fred. Hvis julemarkedet skal bestå til og med 23. december, er folk nødt til at opføre sig ordentligt.”

Del artikel

Andre læser også