Tre medlemmer fortæller: Sådan bruger vi ClubAalborg

Skrevet af: Kristina Obitsø Baltov

Siden lanceringen af ClubAalborg har vi oplevet en overvældende interesse for det nye koncept, som giver dig unikke oplevelser i Aalborg og omegn.

Når du tilmelder dig ClubAalborg , får du en gang om måneden tilsendt en online goodiebag fra os, der indeholder en masse fordele, rabatter og ekstra forkælelse. Din goodiebag kommer i starten af måneden på en SMS med et unikt link.

Med ClubAalborg får du mulighed for at smage på nye produkter, komme med til en masse forskellige events i Aalborg og ikke mindst få helt specielle medlemspriser på nøje udvalgte steder.

Er du stadig usikker på om ClubAalborg er noget for dig, har vi talt med tre forskellige brugere, som her deler deres personlige oplevelse:

Cecilia: “ClubAalborg giver mig muligheden for at opdage nye steder i byen.”

“Det bedste ved ClubAalborg må helt klart være, at jeg får så gode og specielle rabatter. Derudover giver det også mulighed for at opdage steder, jeg ikke vidste eksisterede. Man kan holde øje med hvilke steder, der er i byen og dem, der dukker op.

Jeg elsker sushi, og et af det bedste rabatter, jeg har fået igennem ClubAalborg, er 20% hos SushiMania. Min kæreste ønskede sig et par Sackit-høretelefoner, og så var det bare vildt fedt, at jeg kunne spare penge på dem.

Jeg har også brugt et tilbud om reparation på af iPhone-skærm, hvilket var rigtig behjælpeligt, så jeg ikke skulle ud og bruge en formue på at få skærmen fixet, da den gik i stykker”.

Anne: “Rabatterne er så store, at abonnementet er tjent ind på ingen tid.”

“Jeg har været medlem af ClubAalborg, siden det startede op, og det er rigtig fedt at blive inspireret til nye steder og nye oplevelser.

Det er rigtig billigt, hvilket gør det let at tjene abonnementet ind igen. Rabatterne er store, så det er virkelig noget, der kan mærkes.

Med ClubAalborg får jeg hver måned nye, gode forslag til steder, jeg kan tage hen – og endda få rabat! Jeg været med i over et halvt år nu, og jeg har haft rigtig mange gode spiseoplevelser igennem ClubAalborg, og særligt Tabu og Canblau har været rigtig godt.

Den bedste oplevelse har været champagnesmagning med sushi i Aalborgtårnet. Det var en kanon aften med lækker champagne, fantastisk sushi og en fed fest med DJ og lækre drinks hele aftenen”.

Frederikke: “Det er dejligt, at den første måned er gratis, så man kan prøve det af.”

“Jeg er medlem af ClubAalborg, fordi det får mig til at prøve nye steder, som jeg måske ikke ville have valgt uden at få en fordel.

Jeg har ofte et par ”safe choices”, især når det gælder spisesteder, men det er dejligt at komme ud og prøve noget nyt – og dejligt at spare penge samtidig.

Det bedste ved ClubAalborg er, at medlemskabet er så billigt. Det kan betale sig, selvom jeg kun bruger en af fordelene. Det er også dejligt, at den første måned er gratis, og at det er uden binding, så man kan prøve det af”.

Vil du også være medlem af ClubAalborg og få store rabatter? Tilmed dig lige her. Det er uden binding og gratis måneden ud.

Følg ClubAalborg på Facebook og Instagram for løbende at blive mindet om månedens fordele.

Konkurrence:

Du har muligheden for at vinde en skøn ClubAalborg-aften for dig og en ledsager.

Du deltager i konkurrencen ved at like Facebook-opslaget og skrive i kommentarfeltet, hvem du vil invitere med.

Du kan vælge mellem:

ClubAalborg-aften d. 24. oktober kl 19 på Cafeministeriet.

ClubAalborg-aften på JØRNs i Utzon Center Torsdag d. 26 oktober.

Vinderen trækkes på fredag.

Hyggeligt for hele familien: Sig godnat til dyrene i Aalborg Zoo

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Aalborg Zoo
Foto: Aalborg Zoo

Hvis man vil prøve noget nyt i Aalborg Zoo, så bør man overveje at tage til helt særlige Late Night åbning fredag d. 6. september.

Her får man en helt særlig rolig stemning i hele Zoo, når mørket begynder at sænke sig, og der bliver roligt i omgivelserne. Aalborg Zoo holder åbent helt frem til kl. 20.00 denne dag, så man kan være med til at sige godnat til dyrene.

Man kan nyde sin aftensmad i Zoo, hvor bålpladsen er åben og deres forskellige grill er tændt op. Efter aftensmaden kan man så gå en tur i parken, hvor dyrene stille og roligt gør sig natklar.

Zoo har årligt også deres totalt udsolgte sov med dyrene på savannen, men det er lidt anderledes her, hvor man trods alt skal være ude senest klokken 20.00.

Læs også: August slutter vildt: Så meget sker der i Aalborg

Tigerungerne vokser hurtigt

Man kan måske også være heldige at få et glimt af de hastigt voksende tigerunger.

Faktisk går det over alt forventning med de to unger, der i april kom til verden – som en stor overraskelse for Zoo.

Fødslen var en stor glæde, da tigerne tilhører den stærkt truede Sumatra-art, som der kun findes omkring 400 individer tilbage af i naturen. Det er især skovfældning og krybskytteri, som truer tigrene.

“Det går forrygende fantastisk!” siger dyrepasser Frank i en video, som Aalborg Zoo har delt på YouTube.

Måske læste du den skønne historie om dengang dyrepasser Frank reddede tigerungerne ned fra højderne.

Bethari også vist sig at være en både omsorgsfuld og rolig mor.

Hun passer tålmodigt ungerne, men er også tryg nok til at lade dem være alene af og til.

Dyrepasserne har derfor haft mulighed for at undersøge og veje ungerne løbende.

Hvis man vil være med til at putte dyrene, så skal man bare købe almindelig entré-billet til Zoo på dagen.

Læs også: Rekordhandel: Vild penthouse-lejlighed er den dyreste nogensinde i Aalborg

Tæt på Aalborg: Nu kan du købe et hus med egen landingsbane

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Selvom vi i Aalborg har en velfungerende lufthavn med gratis parkering og gode forhold for passagererne, kan man indimellem godt drømme om en privat landingsbane, hvor du er fri for både kø og lange security-checks, og hvor din egen seng kun er få meter væk.

Den drøm kan nu gå i opfyldelse her i Nordjylland på adressen Ellehammersvej 150 i Vadum.

Mæglerhuset har nemlig fået Vadum Flyveplads til salg, hvor du i købet både får et fint stuehus på 195 m2 og tilhørende 5 ha jord for 1.695.000 kr.

På grunden finder du den famøse landingsbane, der må siges at være en helt unik detalje ved stedet.

Foto: Mæglerhuset

Landingsbanen er godkendt og har en længde på godt 600 meter.

Åbent hus i weekenden

Mæglerhuset holder Åbent Hus på søndag den 25. august fra kl. 16.00-16.30, og her kan du få stillet nysgerrigheden om både hus og landingsbane.

Den nuværende ejer Kaj, er tidligere pilot og har sågar selv været med til at bygge fly. Han har været særdeles glad for landingsbanen, men nu skal der nye luftlag til.

Foto: Mæglerhuset
Foto: Mæglerhuset

”Ejendommen ligger i Aalborg kontrolzone. Derfor skal der rapporteres til Aalborg Lufthavn før start og landing,” fortæller den nuværende ejer.

Du finder mere info om ejendommen her.

Vælg alle dine favoritter: Helmuth lancerer Hverdagsbrunch

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Byens brunch-scene shiner som aldrig før, og der findes snart ikke én café eller restaurant, der ikke har det legendariske måltid på menukortet.

At skille sig ud på den front kan derfor være en udfordring, men alligevel har mange forsøgt at bringe noget helt nyt på bordet.

Heriblandt Helmuth Bar & Kitchen, der i weekenden serverer en overdådig brunch-buffet med alt, hvad den rumlende mave kan begære.

Nu har Helmuth dog også valgt at jonglere med sine brunch-kundskaber i hverdagene med konceptet Helmuths Hverdagsbrunch.

Fra tirsdag til fredag, kl. 10.00-14.00, kan du kigge forbi Helmuth og sammensætte, hvad der for dig er den helt perfekt brunchtallerken.

Med en liste på bordet, en blyant i hånden og mere end 20 valgmuligheder er du nu klar til kamp.

Skarp pris med drikkevarer ad libitum

Eneste spørgsmål er: Hvad har du lyst til?

Brunchpølser og sprødstegt bacon? Røræg? Ost og marmelade? Årstidens frugt? En smørbagt croissant?

Det kan være svært at fravælge – men det behøver du faktisk heller ikke.

Helmuth anbefaler, at du vælger 4-5 retter, men det er naturligvis muligt at gå all in og bestille lige så meget, som din brunchsult beder dig om.

Prisen for 4 retter er 178 kr., 198 kr. for 5 retter, og herefter 20 kr. pr. ekstra ret. Der er altid én lille brødkurv inkluderet i prisen.

Et sådant gilde kræver selvfølgelig også noget at skylle ned med. Men her er der heller ikke noget at frygte – drikkevarer ad libitum er nemlig inkluderet i prisen.

Her kan du vælge alt fra ingefærshots, juice, hjemmelavet saft og kaffe i alle afskygninger.

Noget for enhver smag

Her på MigogAalborg satte vi selvfølgelig krydser ad libitum på den mangfoldige liste, og efter at smagt alle retterne, kan vi kun konkludere, at det her koncept bliver et sikkert hit på brunchhimlen i Aalborg.

Der er – bogstaveligt talt – noget for enhver smag, og uanset om du er til de sunde valg, de syndige eller en blanding, er der masser af valgmuligheder på menukortet.

Vi har svært ved at udpege deciderede favoritter, men vi vil dog lige fremhæve retter som hjemmelavet limeguf(!) til den friske frugt, hashbrowns med aioli, den chokoladeovertrukkede romkugle og selvfølgelig Helmuth’s berygtede hjemmelavede nutella, som går perfekt sammen med den smørbagte croissant.

Konceptet er også den oplagte mulighed, hvis du og venindegruppen aldrig kan blive enige om, hvem der har opfundet den dybe brunchtallerken.

Her burde alle kunne få stillet sine lyster, og er du veganer, vegetar, glutenallergiker eller laktoseintolerant, så er det med små, grafiske markeringer, også nemt at navigere rundt i madlabyrinten.

En stor anbefaling herfra.

Hvad: Helmuths Hverdagsbrunch
Hvornår: Tirsdag-fredag, 10-14
Hvor: Boulevarden 28, 9000 Aalborg

Læs mere her.