Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tre måder at få en bedre start på dagen

Af Redaktionen

De fleste af os kender helt sikkert følelsen: vækkeuret ringer og det kan være enormt svært at komme op fra sengen, som nærmest føles som en magnet, der trækker en længere og længere ned mod puden og dynerne igen.

Man når lige akkurat at finde frem til den berygtede “snooze” knap, før man sendes tilbage til drømmeland igen omend bare for et par minutter inden at den frygtelige ringklokke lyder igen, der signalerer at dagen skal til at tage sin begyndelse og man skal til at komme op fra sengen.

Det scenarie, der netop er blevet beskrevet er med garanti noget, som de fleste kan sukke ja til at kunne genkende.

Det behøver dog ikke at være sådan, for selvom det kan være svært at komme op fra sengen om morgenen, så er der metoder man kan tage i brug for at gøre det en anelse lettere at komme igang med dagen på en god og produktiv måde, så man kan være sikker på at resten af dagen forløbet helt og aldeles gnidningsfrit.

Vi har her tre råd, som vi vil kigge igennem, så du kan få en bedre start på dagen og så måske kan få det lidt lettere ved at komme op fra sengen om morgenen.

Vi vil gennemgå alt lige fra at få læst nogle gode citater, der giver inspiration til resten af dagen til at få sat nogle faste rytmer og så igen til at huske at få spist din morgenmad hvilket mange glemmer i en travl hverdag.

Hold dig fra snooze knappen

Dette råd kan lyde banalt og garanteret også svært for mange, men det er faktisk en rigtig god hvis man kan prøve at få stået op i til en fast tid hver eneste morgen og gerne lidt tidligere end det rent faktisk er nødvendigt.

Hvis man formår at komme op første gang vækkeuret ringer så vil det i sig selv føles som en mindre sejre, som vil have den indvirkning at man føler man kan klare resten af dagen på en overlegen måde!

Læs et godt citat

Derudover så er der også andre små tips og tricks man kan gøre brug af.

Det er altid godt hvis man kan finde en lille vane eller rutine som man kan lave hver morgen.

Dette har den effekt at man har noget at glæde sig til. Det kan være alt muligt og bl.a. kan det være at man vælger at læse dagens nyheder fra telefonen eller måske har en yndlings podcast man sætter på.

Mange vælger også at lade sig inspirere af et par kloge citater.

Et citat er godt da det ofte har en klog sandhed gemt i sig og på den måde kan man blive lidt klogere på hvordan man skal blive mere produktiv eller få lidt mere ud af dagligdagen.

Få rørt dig

Vi har gemt den hårdeste til sidst, men det er et faktum at hvis man får rørt sig om morgenen, så har det en stor positiv effekt på vores humør. Derfor er det en god ide hvis det er muligt eventuelt at udskifte bilen med ens cykel, hvis ikke ens arbejdsplads ligger alt for langt væk.

Det var et par gode råd til at få en så god start på dagen som muligt!

Del artikel