Tre gode råd til den gode julefest

Skrevet af: Martin M. Jørgensen

Er det din tur til at holde åres julefest for venner eller familien, men aner du ikke, hvor du skal begynde? Listen over de ting, som skal forberedes inden en fest kan være lang og især hvis man gerne vil være den bedst mulige vært. Hvis dine venner plejer at holde gode fester, og du gerne vil være på samme bølgelængde, så læs med her og få tre gode råd. Vi hjælper dig i gang, så du er klar til at overraske med årets fest.

Step 1: Lav de rigtige juleindkøb

Julen nærmer sig og de helst store julesammenkomster, hvor vi skal have samlet alle vores venner eller familie. Derfor findes der også en tilsvarende lang indkøbsliste, som du skal have styr på, så du kan afholde en god julefest. Mad og drikke er utrolig vigtigt, når vi har sociale sammenkomster. Det er omkring mad og drikke vi hygger os sammen og har tid til at tale med hinanden. Når du skal holde årets julefest, skal du huske at få fat i den gode julemenu, dog behøves du ikke at serverer de traditionelle juleretter. Hvis du vil være en god vært husker du nemlig, hvor meget julemad, som vi skal spise over julen og derfor kan det være sjovt, hvis du serverer noget originalt til din fest.

 

Step 2: Skab en hyggelig stemning

Når man skal holde en fest, så skal der pyntes op, så det ikke minder om hverdag. Det vil få dine gæster i den rette stemning og få dem til at føle sig tilpas. Selvfølgelig kan du også skabe en hyggelig julestemning, hvis du afholder nogle aktiviteter for dine gæster. Det viser dit overskud som vært til festen. Her er det oplagt at lave en pakkeleg, hvor du både køber gaver og kan få dine gæster til at medbringe gaver. For at gøre dette års pakkeleg mere sjovt, så kan du hæve beløbet væsentlig, så alle tager en rigtig god gave med, hvor I alle kan bruge gaven til noget efterfølgende. Det gør legen endnu sjovere for dine gæster, som vil være mere engageret i at deltage. Her kan du købe noget lækkert værktøj fra Dorchdanola.dk og forkæle dine venner med god kvalitet. Du kan købe alt fra værktøj til arbejdstøj og have en eller flere sjove gaver klar til pakkelegen. Du skal også huske til din fest at sørge for, at dine gæster har det godt med den rette temperatur. Hvis du vil sørge for, at dine gæster kan holde varmen hele aften på bedste vis, så kan du anskaffe træpiller hos Stampemollen-traepiller.dk. Her finder du de bedste miljøvenlige og certificerede træpiller, som giver dine gæster varmen udover alt den alkohol, som de får indenbords.

 

Step 3: Musikken til din fest er altafgørende

Musik har en kæmpe indflydelse på stemningen til din fest. Uden den rigtige lyd vil din fest aldrig blive et hit og dine gæster vil ikke komme i det rigtige humør. Så kom det problem til livs med at skaffe og forberede den helt rigtige playliste, som vil få dine gæster til at danse og komme i den rette stemning. Hos Djhuset.dk kan du købe alt musik og tilhørende udstyr til at holde et brag af en fest for dine venner. Her kan du finde alt fra dj-pult, kabler, stativer, lys og meget mere. Med den rette lyd bliver din fest ikke glemt og det sørger du for, hvis du får fat i nogle højtalere. Så kan din fest overleve hele natten og holde dine gæster godt beskæftiget på dansegulvet. Alt efter hvor mange mennesker I bliver til fest, så kan du overveje hvor meget udstyr du vil købe til din fest. Hvis I bliver mange til festen, kan det være sjovt at købe en dj-pult, så dine venner kan skiftes til at stå bag og brage op for god musik. Dog er der også mulighed for at få den rette vejledning i forhold til brede udvalg af udstyr, hvis du er lidt på bar bund over hvad du bør købe. Det gode ved at investerer i god lyd er, at når du først have købt godt musikudstyr, så kan det genbruges. Det betyder du fremadrettet ikke skal bekymre dig om lyden til dine fester og kan få god lyd i din hverdag.

Skræm livet af dit barn: Den Gamle Togremise omdannes til kæmpe spøgelseshus

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Selvom Den Gamle Togremise rummer masser af historie og charme, har man også let ved at forestille sig, at de autentiske bygninger hurtigt kan blive omdannet til noget lidt mere uhyggeligt.

Det bliver for alvor til virkelighed, når Råt&Godt og Urban City inviterer til Halloween i Den Gamle Togremise.

Lørdag den 2. november bliver den nemlig omdannet til et kæmpe spøgelseshus, hvor børnefamilier kan komme forbi til en dag med sjove aktiviteter, (u)hygge, gys og gru som man efter sigende sent vil glemme.

Masser af sjov og ballade

Aalborg Karneval har stillet deres lager af sjov og ballade til rådighed, som de i mange år har benyttet til “Skræm Livet Af Dit Barn”, som år efter år har været en kæmpe succes.

“Vi genskaber succesen, og forhåbentlig kan vores rå, unikke og ikke mindst 118 år gamle bygning byde på nye (u)hyggelige stunder for store og små,” skriver Råt&Godt om arrangementet.

Personer med hjerteproblemer og sarte sjæle anbefales ikke at deltage, og du må ikke ikke røre statisterne i spøgelseshuset.

“Vi håber, i har lyst til at komme udklædt, men sørg også for at have varmt tøj på, da der godt kan være lidt koldt i togremisen.”

Udover at få på opdagelse i spøgelseshuset, kan man også deltage i aktiviteter såsom ansigtsmaling, hjernebowling og edderkoppekast mm.

Der vil være mulighed for at købe mad og drikke.

Prisen for herlighederne er 25 kr., som betales i indgangen. Der er fri entré for børn i alderen 0-2 år.

“Vi glæder os helt vildt til at skræmme livet af både forældre, bedsteforældre og selvfølgelig børnene,” slutter Råt&Godt om arrangementet.

Hvad: Halloween i Den Gamle Togremise
Hvor: Urban City, Hjulmagervej 58
Hvornår: Lørdag d. 2. november kl. 10.00 – 15.00

Du kan finde mere info om arrangementet her.

Spin Lykkehjulet i Friis: Vind over 200 fede præmier i efterårsferien

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Efterårsferie er jo dejligt nok i sig selv, men i den kommende uge har du mulighed for at gøre den endnu sjovere, når du helt gratis kan spinne lykkehjulet én gang i timen og vinde megafede præmier til en værdi over 30.000 kr.

Det sker i Friis Shoppingcenter, der i samarbejde med MigogAalborg, giver muligheden for at gå hjem med helt vilde præmier.

Sådan vinder du

Spin lykkehjulet, og se om du kan blive én af de heldige vindere. Du kan prøve lykken fra mandag d. 14. oktober til og med lørdag d. 19. oktober kl. 13-16.

Hver time er der nye præmier på spil.

Du kan også vinde trøstepræmier, men det kan ske, at du må gå derfra med en nitte.

Gaverne er sponsoreret af butikkerne i Friis Shoppingcenter, MigogAalborg, samt lokale butikker, virksomheder og aktører fra Aalborg og Nordjylland.

HOVEDPRÆMIER

MANDAG DEN 14. OKTOBER
KL. 13 – 14: 2 stk. fribilletter til Aalborg Zoologisk Have
KL. 14 – 15: Et valgfrit lingeri sæt fra Femilet samt personlig rådgivning
eller 2 stk. fribilletter til Kunsten
KL. 15 – 16: ROCKit – ONYX in-ear trådløse høretelefoner,
værdi 999 kr. fra SACKit

TIRSDAG DEN 15. OKTOBER
KL. 13 – 14: Gavekort på 1.000 kr. til Brdr. Price
KL. 14 – 15: 2 stk. billetter til forestillingen ”Et Juleeventyr” i Aalborg Teater
KL. 15 – 16: Læderjakke til herre, værdi 1.999,95 kr. fra Selected Homme

ONSDAG DEN 16. OKTOBER
KL. 13 – 14: Høretelefoner, værdi 1.600 kr. fra SACKit
KL. 14 – 15: En valgfri strik fra Vero Moda eller en valgfri jakke fra Monki
KL. 15 – 16: Gavekort på 2.000 kr. til Magasin

TORSDAG DEN 17. OKTOBER
KL. 13 – 14: Gavekort til spa & brunch for 2 personer fra
Hotel Viking-Aqua Spa & Wellness
KL. 14 – 15: Læderjakke til kvinder, værdi 1.499,95 kr. fra Selected Femme
KL. 15 – 16: Et halvt års gratis parkering i Friis Shoppingcenter

FREDAG DEN 18. OKTOBER
KL. 13 – 14: 6 stk. hvidvins- og rødvinsglas fra Erik Bagger,
værdi 799,95 kr. fra Imerco Home
KL. 14 – 15: Et sæt tøj til kvinder eller et sæt tøj til mænd fra Kings & Queens
KL. 15 – 16: En kontinental seng 140×200 GOLD C35 latex, værdi 14.999 kr. inkl. levering fra JYSK

LØRDAG DEN 19. OKTOBER
KL. 13 – 14: Fusion løbejakke, værdi 750 kr. fra Sport24
KL. 14 – 15: Gavekort på 500 kr. til Kling Klang Studiet
KL. 15 – 16: BOOMit – High Power Portable Designer Speaker,
værdi 1.699 kr. fra SACKit

Vind også andre præmier fra D’let, Dalle Valle, Anettes Sandwich, Lagkagehuset, Envii, Is á Bella, Matas, MigogAalborg og mange flere…

Der sker også en masse andre sjove ting i Friis i ferien. Børnene kan blandt andet opleve kriblende krablende krybdyr, når ’Styr på Dyr’ kommer på besøg. Læs mere om det her.

Hvad: Spin Lykkehjulet
Hvor: Friis Shoppingcenter
Hvornår: Mandag – lørdag i efterårsferien

Nostalgi, anekdoter og lækker musik: Danmarks John kommer til Blokhus

Skrevet af: Redaktionen
Pressefoto
Pressefoto

John Mogensen er en af danmarkshistoriens mest folkekære sangere, og populariteten er ikke blevet mindre efter succesfilmen “Så længe jeg lever”, der skildrer sangerens liv på godt og ondt.

Men det er ikke kun på biograflærredet, at John Mogensen er blevet vakt til live.

Rasmus Bjerg har blandt andre haft stor succes med at turnere land og rige rundt i rollen som dansktoppens ukronede konge, og inden længe kan vi her i Nordjylland se frem til at opleve endnu en fantastisk hyldest til John Mogensen.

“DANMARKS JOHN – En hyldest til John Mogensen & Four Jacks” optræder nemlig i hyggelige Blokhus den 25. oktober kl. 20.00.

Det sker i Kulturhuset i Blokhus, og billetprisen til koncerten alene er 200 kr., og du kan også vælge at opgradere billetten med en 2 retters koncertmenu.

Den består af en forret; Fiskesymfoni med fire forskellige fiskespecialister med brød og smør og en hovedret bestående af; Herregårdsbøf med sauce bearnaise, pommes saute og efterårs-garniture.

Koncertmenuen koster 195 kr, og den serveres klokken 18.00 i Kulturhuset.

Autentisk udseende, anekdoter og masser af musik

Det nye hold bag Danmarks John er troubadurisk- og stilrent legende og ikke mindst klar til at surfe på John-bølgen.

Man vil opleve en musikalsk legestue på scenen, hvor musikerne spiller på alt, hvad de kan komme i nærheden af, bytter instrumenter og synger A Capella.

I front som Danmarks John står Brian Arnold, der med sit autentiske udseende og John’ske vokal, krydrer showet med nostalgiske anekdoter fra John Mogensens liv og færden.

Dette setup til Danmarks John er et markant step up for gruppen, der også tager det bedste med fra Four Jacks.

Fire stærke vokaler bliver til de velkendte flotte klange, som bliver holdt på plads af en solid kontrabas, når de tropper op i den klassiske opstilling, som man kender fra Four Jacks.

Har optrådt i Grønland og på Gran Canaria

Danmarks John har optrådt fra Grønland til Gran Canaria og hele Danmark tyndt og med stor succes.

Dette har medført utallige udsolgte koncerter landet over.

Når bandet træder op på scenen er der efter sigende altid garanti for fest og fællessang, så arrangørerne anbefaler, at du også husker danseskoene.

Hvad: Danmarks John – En hyldest til John Mogensen & Four Jacks
Hvor: Kulturhuset Blokhus
Hvornår: 25. oktober kl. 20.00

Du finder billetinfo lige her.