Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tre gode forslag: Sådan kan du forbedre akustikken i din stue

Af Annoncør

Føler du ikke, at akustikken er god i din stue, skal du selvfølgelig have gjort noget ved det. Det kan man gøre på flere måder, hvorfor det handler om at vælge, hvad der giver bedst mening.

Er du helt på bar bund, når det kommer til at forbedre akustikken, er det ikke sikkert, at du ved, hvad du skal vælge.

Har du brug for inspiration til, hvordan du kan skabe bedre akustik i din stue, er du heldigvis havnet det rette sted. Dette kan du nemlig læse mere om herunder.

1. Få akustikpaneler på væggene

Her er der tale om en løsning, der er ideel, hvis du har store problemer med akustikken. Har du det, vil du straks kunne fornemme, at træpaneler gør en stor forskel.

Hvis du derimod mener, at der kun er brug for en mindre justering, er det ikke sikkert, at det er det rette valg. Mange vælger dem dog alligevel, fordi de godt kan lide udseendet af dem.

I løbet af de seneste år er panelerne blevet mere populære blandt danske boligejere. Det handler især om, at mange kan lide udseendet og betragter dem som en del af deres indretning.

2. Store reoler med bøger

Det er naturligvis ikke alle, der har lyst til at have træpaneler på væggene. Ønsker du at undgå dette, men vil du samtidig forbedre akustikken, må du finde en anden løsning.

Ser du gerne, at din løsning kan integreres i din indretning, er store reoler værd at overveje. Fylder du disse reoler med bøger, vaser mv., vil de kunne bryde med lyden.

Derfor kan de gøre underværker i en stue, hvor man oplever, at der er problemer med akustikken. Reolerne er derfor også en løsning, der er værd at overveje for de fleste.

3. Bløde møbler og tekstiler kan gøre en forskel

Sørger du for at have bløde møbler og tekstiler i din stue, vil det have positiv indflydelse på akustikken. Det bør du have med i dine overvejelser, hvis du f.eks. skal købe ny sofa eller lænestol.

Har du endnu ikke fået et gulvtæppe placeret under sofabordet, bør dette også overvejes. Selvom det kan virke basalt, er det faktisk noget, der kan have stor indflydelse på akustikken.

Generelt er det en fordel at have mange tekstiler og bløde møbler i stuen, da det ikke blot er positivt i forhold til akustikken. På samme tid skaber det også en mere hyggelig og hjemlig stemning.

Del artikel

Andre læser også